![]() |
[עזרה] כיתה ז'
בכתה ז' עושים כאלה מבחנים בחשבון שמי שיש לו ציון גבוה אז הולך לקבוצה א' ומי שיש לו ציון נמוך הולך לקבוצה ב'. מה יש במבחן הזה ?
תודה לעוזרים.. |
לא שזה כ"כ משנה..
החלוקה להקבצות היא בסוף כיתה ח'. (יחלקו אותכם ב ט') |
הבצפר אמור להגיד לך תחומר לא ?!..:\
|
ציטוט:
אם אתה תשקיע במהלך השנה אין סיבה שלא תיהיה בא'.. אני כל החטיבה הייתי בא'.. רק שבתיכון הלכתי ל3 יח"ל כי שם לא היה צריך ללמוד ;P |
אני לומד בבית ספר יסודי ברמת גן.. ככה זה נראה דברים אחרים עם מבחנים אחרים.. אצלנו אין חטיבות לומדים על כיתה ח' ביסודי ואז תיכון..
|
תשאל את המורה, ואם באמת חרשת על כל החומר אין סיבה שלא תעבור. כמו כן חשוב מאוד היסודי כי בהתחלה בז' דואגים שכולם יהיו באותה נקודת התחלה.
|
כל בית ספר זה משהו אחר. תברר עם המורה.
|
ציטוט:
|
אתה בר"ג די מאיזה ביצפר אתה אחי? ורק שתדעו שהוא צודק בכיתה ז' מחליטים הקבצות
יש דברים נורא קלים שם אחי... :] למדתי ביהל"ם יש שם ספרות רומיות דברים עלובים אני זוכר הוצאתי 98 במבחן הקבצות אבל שתדע אחרי זה זה קריעת תחת לא נורמלית |
ציטוט:
(לא שאני לומד שם...) |
ציטוט:
|
לא ממש אבל אני לא ישכח שהוא היה ממש אבל ממש קל מאיזה ביצפר אתה?
|
אצלנו בכיתה ז' בחרו את ההקבצות לכיתה ח', המבחן הוא כעיקרון על כל החומר שהיה ב-ז'
|
ציטוט:
|
בנאדם .. אתה בכיתה ו' ואתה פה ?
מה יש לך לחפש פה ?! תחזור לפה עוד 3 שנים, חבל... זאת התקופת ילדות שלך... אל תהרוס אותה ותקנה אחסונים כל היום |עצוב| |
ציטוט:
היה לך מבחן מסכם השנה לא ? - מה שהיה שם פחות או יותר |
ציטוט:
תוסיף 3 שנים, קיבלת כיתה ט'... שאבין, כיתה ט' לפי דעתך זו עדיין לא תקופת ילדות? חח. ממ גם לנו היה בסוף כיתה ז' מבחנים להקבצה א1/2, ב, ג. לא משהו קשה (על כל החומר הנלמד בכיתה ז'). בהצלחה!. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כיתה ח' הייתי הקבצה ג' במתמטיקה
והקבצה א' באנגלית נדירים האנשים כמוני חח אחי זה מבחן על שטויות, כפל חזקות, קצת גאומטריה ועוד כמה חרטות. שתגיע למשוואות ריבועות פרבולות וכל השיט הזה נתחיל לדבר :] שיהיה לך בהצלחה:> |
לא יודע איך אצלכם, בחודש ה11 של כיתה ז' היו לנו מבחני מיון באנגלית ומתמטיקה, ופרקו אותנו להקבצות.
סוף כיתה ז' היה לנו מבחן מיון ל-ח'. ובכיתה ח' היו שינויים בהקבצות עד שהגענו להקבצות שאנחנו עכשיו ב-ט'. ועכשיו אנחנו עוברים מיון חוזר. |
מזה משנה הקבצות, הייתי בכיתה ט' בהקבצה ב' במתמטיקה, ושמו אותי ב 3 יח"ל ועליתי במהלך השנה ל 4 יח"ל ושם אני עד היום (יב')
|
אצלי היה מבחן די קל ואז בסוף כל מי שרוצה ללכת לרמות הגבוהות צריך לעשות איזה קטע קשה כזה,...
|
יש פונקציות וכפל מקוצר
חח מה יש שם ? מה שאתה לומד, לא תקבל חומר שאתה לא למדת. |
עזוב שטויות
לפחות עד כיתה י תוכל להחליף הקבצות באנגלית ומתמטיקה, אם אתה כמובן מתאים. |
אצלי זה היה לפי ציון סוף שנה 80+ לא'1 בכיתה ז'(לפני שלוש שנים) אם אני לא טועה
תמיד אתה יכול לעלות הקבצה או יחידות, או אפילו לרדת ! בהצלחה |
אצלנו מחלקים להקבצות כבר בכיתה ז', בתחילת השנה.
בכל מקרה, אני הייתי במופת, ועד היום אני מצטער על זה (5 יחידות מתמטיקה :(). |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ