![]() |
שאלה-על מערכת של אתר...
שלום. אריה אישר לי לשים פה את ההודעה הבאה.
מעניין אותי עם איזה מערכת עובדים firestyle יאנו המערכת sms שלהם... יש מישהו שנותן שירותים כאלו בתמורה לאחוזים? איך זה עובד? אני קובע כמה יחוייב? בבקשה תעזרו... תודה. |
|
כנראה
micropay.co.il שלח להם אימייל בשביל חשבון התנסות. |
firestyle זה מיקרופיי כמו שאמרו,
בקשר לחיוב אתה כן קובע אבל יש לך מגבלה כלשהי שבעבר הייתה 15 שקל כיום לא יודע. ואתה מקבל לא את כל הסכום אלא 29-39% בערך. |
ציטוט:
הנושא הועבר ל"שירותי רשת נוספים" |
ציטוט:
ומיקרופי לא מספקים את כל התכנות סביב העניין. יש כאן מערכת שנותנת למשתמש להוריד את העיצוב - כמובן. |
לא הבנתי אז מה השרות של החברה הזאת? שאתה שולח sms ואז אתה מקבל קוד?
ואז איך אני עושה שהמערכת של האתר תוכל לזהות את הקוד שהזנת? שהוא באמת נכון? |
השירות נותן לך קישור, site.php?code=xxxx.
אתה שולח SMS, מקבל קוד, ברגע שאתה מכניס את הקוד לקישור, אם זה קוד חדש זה מחזיר לך 1. אם לא 0. [יש עוד כמה אפשרויות]. עכשיו אתה צריך לבנות מערכת על זה.. |
מצטער אבל לא הבנתי ....
אתה יכול להסביר יותר טוב? |
משתמש שולח SMS, מקבל קוד.
הוא מכניס באתר שלך את הפלאפון שלו + הקוד שהוא קיבל. המערכת שלך, מקבלת את הנתונים האלו. אחר כך היא הולכת לעמוד כזה: micropay.co.il/sms.php?phone=xxxx&code=yyyy אם זה מסתדר להם שם, והקוד מתאים, העמוד מחזיר לך 1. אם זה לא מסתדר, זה מחזיר 0. המערכת שלך צריכה לפעול לפי זה. |
במילים אחרות אתה צריך להיות מתכנת כדי להתעסק בדברים הללו, או שלחילופין לשכור מתכנת בתלום שייעשה את הדברים הללו בשבילך.
|
מן הסתם אני שוכר מתכנת ....
אבל בשביל לשכור אותו אני קודם צריך להסביר לו מה אני רוצה... והבנתי תודה רבה... אממ... עוד שאלה קטנה כיצד אני מקבל את הכסף מהאתר הזה? מיקרו פיי... |
שלום,
ב- www.esms.co.il יש לך מערכת שלמה של הורדת קבצים בתשלום (ב-SMS או IVR)... זה הרבה יותר משתלם כי אתה לא צריך לשכור מתכנת... וכל התשלום בעסק הסלולר מתקבל שוטף + 90 כנגד חשבונית מס וקבלה. |
אוקיי אני מודה לכולם עזרתם- לי מאוד!!
|
אבל לא אמרו לך כאן חיסרון גדול מאוד.
הכסף לא מצטבר לך, זאת אומרת שאם החודש לדוגמא הרווחת פחות מ100 שקל אתה לא מקבל שום דבר. אתה חייב כל חודש לעבור את ה100 שקל בשביל שיפקידו לך. אם לא עברת את ה100 שקל זה לא שומר לך את הכסף לחודש הבא. |
לא בכל מקום....
ב-www.esms.co.il אתה מרוויח כבר מהשקל הראשון, בניגוד לחברות אחרות... |
ציטוט:
|
זה לא 37%, זה 35%...
ובמיקרופיי אין את המערכת שאתה מחפש. |
לא הבנתי את המערכת של esms
אם אני מרוויח 100 שח אז אני מקבל מתוכם רק 35%? וראיתי שגם חוץ מזה עולה עוד 30 שקל בחודש להיות רשום? זה נכון? |
הרווחים מפורטים כאן: http://www.esms.co.il/Profits.asp
המערכת עולה 30 ש"ח בחודש עבור אחזקת החשבון, אך אתה יכול להפסיק מתי שאתה רוצה. המערכת מיועדת לאנשים שמתכוונים להרוויח כסף, ולא לאנשים שבאו להרוויח 20 ש"ח בחודש. |
אוקיי אבל ממה שהבנתי בלינק שצירפת שמתוך 100 שקל אני מרוויח 5% ואחר כך אני צריך לשלם עוד 30 שקל כל חודש?
אני צודק? אם לא בבקשה האר את עייני... |
המממ, תקבל גם 15 ש"ח בונוס, ככה שתפסיד 10 ש"ח
|
צודק במאה אחוז.
אם הוא בא בשביל להרוויח 25 ש"ח, אז מגיע לו להפסיד 5 ש"ח. |
יוצא יותר משתלם במיקרופיי.
אתה מרוויח 37 אחוז מכל סכום בלי שמקבלים אותך בסכומים מסויימים כמו בESMS. וגם במיקרופי אתה משלם פעם אחת 50 דולר וזהו. |
ציטוט:
|
חבל על הדיון.
אם הוא בא להרוויח 100 שקל בחודש, שום מקום לא יקבל אותו. גם במיקרופיי, הם יסגרו לו את החשבון אחרי חודשיים, ובצדק. |
סליחה אבל אתה ממש מזלזל...אני שואל כי אני מתעניין אני לא יכול לדעת מתי יהיו לקוחות ומתי לא...
אז אני שואל במה זה כרוך אם לא יהיה... בכל מקרה מישהו יכול להסביר גם על מיקרופי? (כמה עולה להיות שמהחודשי,שנתי וכמה אחוזים אני מרוויח מהם..) |
לא הייתה לי שום כוונה לזלזל...
מהשאלות שלך הסקתי משהו מוזר... במקום לשאול את כולנו בפורום, לא יותר פשוט לפנות לחברות עצמן? |
פניתי לעסק שלך אך לא היה מענה :(
וכאשר יצרתי קשר (אני חושב שאיתך) ישירות במסנגר אמרת לי שאתם לא עובדים ביום שישי\שבת ואם אני רוצה לצור איתך קשר אז ביום ראשון ...אז כבר שאלתי פה... וחבל שאתה הסקת כזה דבר ...כי הרווחים גדולים בהרבה לקחתי רק לדוגמא את ה 100 שח... בכל מקרה כמו שאמרתי אני אוהב לעשות סקר שוק לפניי שאני סוגר בעסק כלשהו..לכן אשמח אם אנשים פה יוכלו להסביר גם על מיקרו פיי...כמו שכתבתי שתיי הודעות למעלה.. |
שלום לך:
1. אם יצרת קשר בטלפון, כנראה שלא השארת הודעה... בלי הודעה אנחנו לא יכולים לחזור. 2. אני לא מכיר שום עסק אחר שעובד בשבת. אנא נסה ליצור קשר עכשיו ונדבר. http://www.esms.co.il/Contact_Us.asp נ.ב. אחד מהנציגים תמיד חוזר אם נשלחה הודעה למייל. |
ציטוט:
|
אוקיי אז תקנו אותי אם אני טועה בבקשה...
אני משלם להם בהתחלה 50 דולר ואז אני יכול להשתמש בשירות שלהם במשך שנה שלמה? ואחוזים שהם לוקחים הם: ? אשמח לקבל תשובות.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ