![]() |
Microsoft Surface אחד הדברים היותר גאוניים שהומצאו!
|
ווואיייי איזה דבר חזק!
באמת אחד הדברים הגאונים ויפים! זה הגיע כבר לישראל? אם כן איפה ניתן להשיג את זה? |
חחח לא וזה עולה 10 אלף דולר למיטב ידיעתי XD
|
חחחח מדהים! ראיתי את כל האתר והסרטונים. אולי שנהיה הורים בעזרת השם הילדים שלנו ישחקו עם זה XD
|
המוצר יצא בחורף 2007 יחד עם מהודרות חדשות של מוצרי המדיה של מיקרוספוט.
|
זה אחד הדברים המדהימים.
השימושים של זה..וואו.. לדעתי, אחת הבעיות של מיקרוסופט זה שהם לא חושבים לעומק. יש להם את היכולת והידע ליצור דברים מדהימים, יפים, עם מגוון רחב של אפשרויות שונות [מיותרות או לא], אבל הם לא חושבים לעומק, וזה מתבטא בכל החסרונות של המוצרים שלהם, חסרונות שלרוב לא קיימים במוצרים דומים אחרים בשוק. מה שהכי הדהים אותי במחשב הזה, ואני מאוד מקווה שזה אמיתי, זה שהמצלמה מתחברת למחשב רק מלהניח אותה שם [בלוטות'...? איך? :S], ואפשר להעביר אליה תמונות או ממנה למחשב. אם כבר הייתי משלם 10 אלף דולר על זה, לא הייתה לי בעיה להוסיף עוד 2-3 אלף בשביל שהמפרט שלו ישתפר. |
איזההה דבררר קטלני!!!!
איך שהוא יוצא אני קונה אותו חח |
אף אחד פה לא קרא את ההסברים?
זה לא יוצא לשום שוק בזמן הקרוב, תחילה רק שותפים עסקיים ישימו את הידיים שלהם על יחידות כאלו. וזה לא מחשב לכל שימוש ודבר, אלא יחידה שאמורה לתקשר בין כל המכשירים בבית בקלות. ד"א אין לי מושג מאיפה הוצאתם את המחיר הזה. |
רק אני רואה מסך שחור? |Rolleyes|
|
נראה מגניב,אבל בטח די יקר .
אבל אין על המחשב של היום :) . עדיף ללחוץ על מקדלת מאשר עם האצבע . |
עברתי על מספר עובדות.
כן המכשיר יעלה בסיבות ה$10,000. זה אינו מחשב אישי, והוא אינו מריץ Windows. קהל היעד הראשוני (היחיד שיוכל לשים יד על אחד כזה) הוא עסקים. |
ציטוט:
מזכיר לי את הסיפור "המלך הערום" .. חחח :) . הנה עכשיו, זה שרת ממש גורטא עכשיו זה התחיל לעשות טעינה .. |
ציטוט:
לפי הכתבה בYNET הוא אכן יעלה 10 אלף דולר, חבל שלא בדקת את זה לפני ששלחת את התגובה הקודמת. ציטוט:
|
ציטוט:
מערכת ההפעלה שלו מבוססת על מבנה זהה לזה של מערכות הWindows החדשות (Windows Vista/Windows Server 2008), אבל זה רק כדי שהוא ידע לעבוד בתאימות מלאה עם המכשירים. לאמר שהוא מבוסס על "מערכת הפעלה מבוססת Windows Vista", זה פשוט טמטום. אני בטוח שמשפחה כן תוכל להשתמש בו, בחנות. |Lol| או אולי הפרסומת משקפת את 2008? B-) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז יש טכנולוגיות משוטפות, אבל יש לSurface הרבה מאפיינים שאין לVista, אלו מערכות הפעלה שונות לחלוטין. |
זה שזה מבוסס על ויסטה לא אומר שצריך להכיל את כל המאפיינים שיש לויסטה.
|
וואו|:
פשוט וואו! אחד הדברים! |
ציטוט:
זה אפילו לא ממותג כ"Windows", אבל בפועל זה יותר מזכיר מערכת Media Center מאוד מורכבת. |winky| |
נחמד ביותר, מרשים.
אבל אני לא יכול לחכות לבאגים המוזרים שהולכים להיות לזה. |
מדהים!
|
משהו פצצה!!!!! פיייי ממש יפה
|
מתאר לעצמי כמה בעיות יהיו לזה.
מניחים מכשיר ו... הופס! לא עובד, לא מזהה =\ זה הרי מייקרוסופט בסופו של דבר. גם לא נראה הכי שימושי, מיותר מעיקרו וישמש בהתחלה לעניות דעתי לאנשים להתלהב ולאט לאט ידעך. לא רואה את הפוטנציאל... |
יש פוטנציאל... צריך רק למצוא אותו בצורה הנכונה...
מכשיר נחמד, העיצוב של האתר מדהים. |
גאוני ביותר
|
תצוגה ברורה יותר
http://on10.net/Blogs/larry/first-lo...ing-computing/ ציטוט:
הקטע השני יותר טוב http://www.popularmechanics.com/tech...y/4217348.html |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ