![]() |
הבגרויות שהיו היום במתמטיקה
חבל שסתם פותחים אשכולות רק על 005.. אז פתחתי אשכול של כולם..
יש לי מגן 100 גם במתכונת 100 והמורה בדקה לי גם את התשובות של הבגרות וגם שם קיבלתי 100 ובדקתי באינטרנט הכל יצא פיקס=] סיימתי את זה תוך שעה איך הלך לכם? אגב מישהו הביא פה את הפתרונות: http://www.geva.co.il/geva/cat.asp?c...7&parentid=424 |
תרכזו הכל פה, השאר ננעלו.
|
קשה ברמות.
אך הרוב יצא, הכל חוץ מסעיף אחד יותר נכון. |
005 קשה הלך לי ממש גרוע
|
היה סביר.
|
006 היה קשה לאללה, הלך לי על הפנים..
|
002 קל
|
תענוג היה לעשות 2 סעיפים ב003 ולצאת. עד עכשיו אני עם חיוך על הפנים...
|
006 קשה ממש..
רק שאלה אחת נכונה לגמרי (3, לפי התשובות של המורה)..כל השאר על הפנים.. עושה מועד ב'. וגם ככה רוב הכיתה שלי. |
עשיתי את שאלון 035003 יש לי טעות ב4 ג' כל השאר בסדר לפי זיכרוני.
אבל המורה הגיש אותי על ציון 40 כי אני לא מגיע לשיעורים :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ובסעיף ג' (סעיף שבאמת היה קשה...כאילו, לא הגיוני) נתנו לנו טיפ, לעשות סקיצה ולהסביר לפי הסקיצה. |
ציטוט:
|
אתם לא מאמינים מה קרה לי(אני אכתוב את זה גם באשכול הקודם חח)
יצאתי בהרגשה כזה, "יופי קיבלתי 100" ואז אני משווה תשובות, והכל טוב ויפה. ...ואז חבר שלי שואל אותי, "מה יצא לך ב2 ב"(אינדוקציה) ואז גיליתי ששכחתי סעיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יא אללה איזה בסה זה אתם לא מאמינים!!!! אני מקבל 85 סאמק... עריכה-שאלון 006 |
מוות למשרד החינוך
שאלון 006. מה זה ?#!%?!% |
הלך מעולה שאלון 003 4 יחידות היה לי בעיה קטנה שלא הוכתי ככה שאני לדעתי מקבל 95+.
|
היה קלללללללללללללללללללללל בטירוף שאלון 005 מזה איזה קל,
משרד החינוך נירא לי צוחק עלי.... הלוואי וככה היה גם 006. הלוואי ל-100 |
005 יש לי 100 אם לא ירד לי משהו על עברית.
006 גרועעעעעעעעעעע מה זה היה!?!?!?! כזה אני בא למורה שלי ואומר לה, והיא אומרת לי "אלמוג, אתה רואה את האווירה בחוץ?" חחח.. יעני איףףף אחד לא הצליח.. היו כאלו שיצאו כבר ב 10 דקות הראשונות כי הם לא הצליחו כלום. אינדוקציה אני כזההה מפגר, עשיתי א', וב' אבל מה, לא ראיתי שצריך לחלק ב 15!!! שאלה 3, לא הצלחתי סעיף ג'. שאלה 4, ממש גרוע.. לא הצלחתי את הסעיף האחרון, ועוד כל מני טעויות. רציתי לעשות את הפרמידה אבל הכלביםםםםםם האלו הביאו משולש רגיל, סתם משולש!!! ועד שיצאתי חבר אומר לי "משפט הסינוסים" ואני אומררר איזה חראאאאאאא.. הוא היה ממש לא קשה ולא עשיתי אותו!!!:( מועד ב', הינה אני באאאאאאאאאאא חח עצוב..\= |
אני לא מבין איך לא הצלחתם?:P
זה היה קל מאוד, סעיף ג בשאלה 3 היה הדבר הכי קשה בכל המבחן וגם הוא היה קל.. באסה ששכחתי סעיף1?!#:( |
ב-004 הכל נכון מלבד סעיף אחד...
סעמק מעניין כמה יורידו לי על הטעות הזאת (אני מאוד מקווה שלא את כל הציון של הסעיף... |
וואי עשיתי שאלון 001 5 שאלות ב 3 שאלות טעיתי סעיף בכל שאלה יש לי אבל ציון טוב עדיין :D
|
ציטוט:
אפילו המורים אמרו שהיא הייתה קשה..(ואני מוכן לקבל את ההנחה הזו אחרי הציון המזעזע שיהיה לי חח) לפחות הגישו אותי על 98:D אז אני מקווה להגן על הציון הזה במועד ב'.. |
006 ו 007 - די קשים בעעע
|
אני מוגש למועד ב MUHAHAHA.
עשיתי שטויות, ניסיתי להוריד לחץ וניגשתי ל005 מועד א, רק הסדרה יצאה בסדר חח[ זה רק אני או שההסתברות היתה קשה רצח?]. [וגם נדפקתי עם מגן 80] בכל מקרה, אם מועד א היה קשה, משמע מועד ב יהיה קל :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ההסתברות לא הייתה קשה.. זה לא היה עץ ולא טבלה(אפשר היה עם עץ אבל לא היה חייב..) |
אני בטח אקבל 65 בבגרות... הלך דיי קשה 005.
יאללה מועד ב'... 16.7.07 ממה שהבנתי יש מועד ב' גם... נכון? |
ציטוט:
אם כן ההסתברות לא היה קשה עשיתי עץ לייתר ביטחון אבל נפלתי כמו מטומטם בסעיף א' |
ציטוט:
ציטוט:
|
005 היה קשה!!
שאלה 1 לא הסתכלתי עליה אפילו. שאלה 2 עשיתי, קלה. שאלה 3, קלה. שאלה 4 - זו ה-שאלה הקשה...אף אחד מהחברים שלי לא הצליח אותה...את הבניית עזר עשיתי טוב (אלכסונים) והשתמשתי בתלס אבל עדיין לא יצא לי טוב..:(. שאלה 5 - מממ הזכרתי שאני דפוק? ידעתי את סעיפים ב וג, אבל את א לא...אחרי המבחן חבר שלי אמר לי שב-א היה צריך מצד אחד תחרות 1 מקבל 10 ושניה מקבל 15 וההפך (רק שמרוב לחץ לא חשבתי על ההפך ולכן לא יצא לי שם נכון (שורש שלישי בטרינום) ולכן לא עשיתי את השאלה הזו). ניגש למועד ב...:( (לא חשבתי בכלל שאגש אליו...חשבתי הבגרות תהיה קלה כמו המגן שלנו...בכלל בניתי על 2 הסתברות שמהם אעשה 1 ועוד אחת גאומטריה שאעשה אותה). אגב, אני לא רואה דרך אחרת מעץ לעשות את שאלה 5...(למי שאמר שאפשר). |
מישהו יכול לצלם 005...אני רוצה לראות אם היה קשה יותר ממה שהיה בחורף..
אגב, היה 2 הסתברות או 2 גיאומטריה? |
005 אכלתי קש... היה קשה... ולא ממש למדתי.. יש לי בקושי 20
003 100 בטוח, וגם מגן מאה.. אי :) |
ציטוט:
והיא הייתה הרבההה יותר קשה.. ראיתי את הבגרות של החורף, זאת הייתה פשוט צחוק מהעבודה.. הדרך השניה חוץ מעץ, הייתה לא עץ ולא טבלה. גם זו הייתה אפשרות, כי העץ תמיד חזר על עצמו, כל הענפים אותו הדבר, אז היה אפשר בלעדיו. |
ציטוט:
השנייה !!! אש !! אש !!! |
005...
פרק ראשון היה קל בטירוף, ידעתי את שניהם אבל עשיתי את 1. אח"כ עשיתי הסתברות ולקח לי יותר מדי זמן להבין שיכול להיות גם 10 ואז 15 וגם הפוך XD אבל בסוף היה בסדר, הבעיה שבשלב הזה לא נשאר לי זמן מעט. אז התחלתי את שאלה 3 ולא הלך לי משו, הסתבכתי עם הקווים ולא היה לי הרבה זמן... אז עברתי ל4 ראיתי קשה, חזרתי ל3 והייתי כבר מיואש XD אח"כ חזרתי ל4 וחירבשתי שם משו שיביא לי מקסימום 3 נקודות XD... בקיצור יש לי 70 :( אני לוידע כמה המגן, אבל בטוח לא פחות מ90... בקיצור - מועד ב' XD. |
ציטוט:
http://www.geva.co.il/geva/files/art...0449210140.pdf |
05 קיץ הרבה יותר קשה ...
ההסתברות היה קל (כמו בחורף) האלגברה והסדרה הנדסית יותר קשה ... וההנדסה אני לא ידבר כי אני לא מבין בזה.. אבל היה 2 שזה כבר יותר קשה |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם כבר הסתברות היה קשה...בעיקר בגלל שזה היה די תת רמה בעוד שאנחנו תרגלנו בחצי שנה האחרונה רק דברים ממש קשים ככה שמאיפה לי לזכור דברים קלים חח...תכלס מודה שהייתי דפוק המבחן הזה, נשפר בהבא . בעע שאלה 2 ו3 נכונות (אפילו לא בדקתי אותם במבחן...). שאלה 4 לא נכונה... |
04 היה להרבה קשה לא יודע למה.
לי אישית היה בסדר טעיתי בשאלה 2 סעיף א' b=6 ולי יצא 3. כל השאר נכון-לפי המורה. מי שמעוניין בתשובות מוזמן לבקש =] |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ