![]() |
מחפש שם לחברת אחסון
שלום ,
אני מחפש שם לחברת אחסון שגם תספק שירותי עיצוב ובניית אתרים. חשוב לי שהשם יהיה בעל משמעות ואפשר להציע שמות עם serv או host. תודה לעוזרים. |
אם מעניין אותך...
בוא תשקיע בשם טוב ומבוסס כבר שנים. השם הוא סרב, www.serv.co.il. כל הייתר מה שיציעו לך יהיו חיקוי של זה :) והמחיר בעשרות אלפים, אם אין לך אותם אל תפנה. |
Art-Design
Style-Art AIS |
צור קשר.
|
harotech
כתבתי את זה לפי שם המשפחה שלך |
wisetp.co.il
אם אתה מעוניין שלח הודעה לפרטי |
smartdigital
smartserv |
PFF
play for fun :D |
buy-serv
|
לבינתיים smart-serv היה הכי קרוב למה שאני מחפש ,
תציעו כל שם שעולה לכם עם המילים serv או host. |
iqa.co.il
:-) (אין לזה שום משמעות או משהו סתם שם נחמד) |
novels.co.il ?
ihost.co.il יש מלא. |
ihost זה שם מצויין ומקצועי אבל תפוס.
יש עוד הצעות? |
liserv.co.il
linhost.co.il stophost.co.il minserv.co.il winserv.co.il ועוד טונה שמות יש.. |
iserv.co.il - פנוי לשנתיים/לשנה.
servs.co.il - פנוי לשנתיים/לשנה. servix.co.il - פנוי לשנתיים/לשנה. calhost.co.il - פנוי לשנתיים/לשנה. (וגם שם דיי ייחודי - קלהוסט). hostest.co.il - פנוי לשנתיים/לשנה. (וגם שם דיי ייחודי - הוסטסט). hostrade.co.il - פנוי לשנתיים/לשנה. (וגם שם דיי ייחודי - הוסטרייד) servtrade.co.il - פנוי לשנתיים/לשנה. (וגם שם דיי ייחודי - סרבטרייד) interserv.co.il - פנוי לשנתיים/לשנה. (שם מדליק וקליט במיוחד! גם ייחודי - אינטרסרב!) internat.co.il - פנוי לשנתיים/לשנה. (וגם שם דיי ייחודי המכיל בסוף את האות A במקום האות E - אינטרנאט) עריכה: נוסף שם חדש internat. ---------------- שמות מתחם נוספים אם תרצה: -------------------------- www.366.co.il פנוי לרישום! www.466.co.il פנוי לרישום! www.771.co.il פנוי לרישום! www.2121.co.il פנוי לרישום! www.12321.co.il פנוי לרישום! תהנה w.b.p , אין על ההצעות שלי. לא תוכל להגיד שאני תותח? =) |
אל תשלב את המילה serv .. הכול לא serv.
דוגמאות ל מה שכן טוב: lom / SPD .. זה אחד למניעי ההצחלה שלהם כמובן... |
יפריע לכם שאני אפרסם בבלוג שלי את כל המאגר הזה? ברור שיהיה קרדיט לכולם
|
צור קשר.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ