![]() |
[PHP] אסיפת נתונים למערכת סטטיסטיקות..
אממ..
רציתי לשאול אותכם איך אני אוסף נתנים על המשתמש כמו : רזולוצית מסך, צבעים, מערכת הפעלה, ארץ, עיר וכו'.. את כל הנתנים האלה יש בגוגל ובאקסטרים טרקינג(או איך שלא קוראים לו).. |
ציטוט:
בקשר לארץ, תחפש פה בפורום, יש טווח אייפיים חינמי.. רזולוציית מסך לפי מה שאני יודע, רק בJS זה אפשרי, ניתן להעביר בAJAX. מערכת הפעלה...תחפש ב$_SERVER, בכלל, רוב הנתונים תשיג מ$_SERVER. |
ובעניין הזה רציתי לשאול
איך בודקים כניסות יחודיות? * ד"א, איסוף ולא אסיפת XD |
אחרי שהכנסת את כל הכניסות למערך, אתה מוציא אותם בסדר לפי האיפי ואז עושה לולאה(מתחיל מ2) ובודק אם השורה שלפניו שונה לשורה של עכשיו, אם היא שונה אתה מוסיף למונה.
|
אם כבר משתמשים בשיטה הזאת, אז עדיף כבר לעשות שאילתה אחת עם GROUP BY לכתובת IP...|Rolleyes|
אבל בכלל...שירות סטטיסטיקות? בשביל מה...יש את כל השירותים שבחיים לא תצליח להגיע לרמה שלהם כמו EXTREME ו GOOGLE |
אם אתה רוצה עבודה יעילה יותר תעשה 4 שורות לכל אייפי הרי זה XXX.XXX.XXX.XXX
ותעשה לולאה שתבדוק לפי הסדר אם אחד מהם לא ימצא זה יוסיף את האייפי כיחודי אם לא זה לא. |
אישית, גם אני ממליץ להשתמש בשירותים הקיימים.
מכיוון שקודם כל, כל המידע שמור על השרתים שלהם, שירותים מתקדמים ואין צורך להתאמץ כדי להשתמש בהם. אך יש אנשים שרוצים להראות סטטיסטיקות בפאנל ניהול שלהם, זה פיצ'ר נחמד, אבל לפי דעתי מיותר. |
ציטוט:
להוריד את הנקודות רק? ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
PHP קוד:
|
PHP קוד:
|
ציטוט:
זה שימושי כשאתה בודק טווחי מדינות, זה לא מה שהוא שאל. |
ציטוט:
יש לי עוד 2 שאלות: 1. למישהו יש את האיקונים של כל מדינה?.. ואם כן אשמח לקבל קישור. 2. איך אני מוציא את סוג הדפדפן מהפקודה PHP קוד:
|
נו מה אתה רציני? פשוט תעשה תנאי שיבדוק אם ה IP של ה USER כבר קיים במסד ואם לא שיוסיף ואז תעשה mysql_num_rows ותקבל את מספר היחודיים.
תעשה שימוש גם ב CJ בכדי שינקה את הטבלה שממנה זה סופר את מספר הרשומות כל 12 שעות וזהו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
את זה גם אני יכול ללמד אותך.. והשיטה שלך אפילו לא יעלה.. תקרא שוב את השאלה שלי!!!.. ציטוט:
ועכשיו לשאלה האחרונה :).. 1. איך אני מוציא את מערכת ההפעלה ואת סוג הדפדפן מהפקודה PHP קוד:
|
PHP קוד:
|
ציטוט:
לא הכרתי את הפקודה. חידשתה לי :).. עריכה: הפקודה לא עובדת.. לפחות על השרת שבו אני מאוחסן.. |
אתה צריך להתקין browscap.ini
קישור: http://browsers.garykeith.com/stream...HP_BrowsCapINI |
בהקשר לדיון אחר בפורום אחר ... שימוש ב-cPanel היה פותר את הבעיה היות ויש בו כמה וכמה כלי סטט. ברמה זו ועם ממשק גראפי נוח.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ