![]() |
[עיצוב] - העיצוב החדש של Gol.
שלום חברים,
ברצוני להציג בפניכם את העיצוב החדש לחברת גולד הוסט. אני נורא אשמח לתגובותכם, אז קדימה לעיצוב. לעיצוב של גולד הוסט, http://www.intek.co.il/182.html עריכה: מוזר שהמילה "הוסט" באנגלית נעלמת. מנהלים לערוך כותרת ל "[עיצוב] - העיצוב החדש של גולד הוסט". בברכה, נתי. |
וואו ממש אהבתי נתי מעצב תותח
לגבי העיצוב ממש יפה לא משעמם חדשני צעיר מעניין מושך מלא חיים באמת 10/10 |
בחיי נתי,
איך איך התחלת להיות כזה מוכשר אחי :) וואלה אני זוכר אותך שהיית עושה עיצובים של רדיו והיינו מסתלבטים עלייך אין אחי אתה מלך..בהצלחה בהמשך אחי ! |
נתי אחי או נטי איך שאתה רושם חחחחח :D
עיצוב ממש יפה למרות שמה שיש להם עכשיו גם יפה אבל שלך יותר הכי אהבתי את הבדיקת דומיינים ממש פצצה אחי :) 10/10 |
ענק, גדול , יפה , מהמם!!!
רק ש.. תמשיך בדרך הזו ותתקדם אלעל! יש לך את הכישרון.. |
יפה אחי..
כל הכבוד עיצוב מרענן וחדשני. לא כמו כל העיצובים.. הכל כחול ומשעמם.. |
עיצוב יפה מאוד אבל לא נראה לי שמתאים לעסק כי הוא קצת ילדותי.
אבל אם הקהל יעד של העסק הוא ילדים ומעביר את הסתיגמה שהם רוצים לעצמם אז אחלה! |
פששששששש עיצוב חזק (:
|
נחמד, לא יותר,
תשנה לגמרי את האיזור איפה שרשום "עדכונים", תוציא משם את החץ הזה, ובכלל תבטל (גם בשמות של החבילות) את ההשתקפות. שפר את הלוגו (כולל הסלוגן). סה"כ נחמד, בהצלחה! :) |
אחד הדברים שממש ממש ממש ממש אהבתי, היה הבאר.. כל השאר ממש צבעוני מידי ויבש... (זה לא נוגד אחד את השני..)
|
מאוד אהבתי את הרעיון של הדומיין בסך הכול 10/8.5
|
העיצוב בכללי לא משהו אהבתי רק את החיפוש דומיינים המקורי =]
|
ציטוט:
יותר מדי צבעים בגוונים לא יפים , מה הקטע של הכוכבים בטייטלים של החבילות ? הלוגו לא עושה לי את זה. וגם התמונה בצד שלא משתלבת מיודע מה. החיפוש דומיינים אומנם נחמד , טיפה אולדפשן ,אבל נחמד . לסיכום - אני לא אהבתי את העיצוב , הוא לא מתאים לא מיצג וכו'. בהצלחה , טל. |
יפה מאוד :)
אהבתי מאוד את הבאר ואת החיפוש דומיינים בסכ"ה צבעוני מרענן מקצועי ,10/10 יפה מאוד נתי,בהצלחה |
טל מסכים איתך בהחלט, צריך שיהיה מישהו עם תגובה בונה :)..
אז.. לוגו ממש נחמד, אבל גם די פשוט, תוסיף לו אפקטים או תשפר את הכתר. התמונה של הבאר לפי דעתי הורסת את העיצוב, כי היא לא משתלבת מבחינת הצבעים. תפריט מעולה, עדכונים - תוריד את הצל זה לא יעבוד..וגם את הגרשיים ("") ששמת שם.. הטיילים של הבלוקים מאוד פשוטים, תוסיף איזה הברקה או משהו.. מבנה טוב, שוב כמו טל אני לא מבין מה הכוכבים עושים בטייטלים של החבילות, אולי תשפר אותם קצת, כי זה די נראה צורה מוכנה שסתם תקעת אותה שם ;) התחברות לקוחות - שפר את הכפתור, חיפוש דומיינים - מקוריות זהו שם המשחק, כל הכבוד. בקיצור - יש על מה לעבוד, אך בסה"כ יפה :) |
תודה לכולם
עם אפשר כמה שיותר תגובות וביקורות בונות ,איך ומה לשפר. היום אני ונתי נעבוד על העיצוב ואנחנו רוצים לדעת לגמרי מה יש לשפר וכדומה על מנת שנוציא עיצוב איכותי ומקצועי |
אהבתי את החיפוש דומיין...וגם את הבאר...אבל השאר לא הכי אהבתי...
|
העיצוב ממש יפה רק לא ממש מקצועי.
הטיילים חייבים להיות אחידים, והכובים בטיילים של החבילות. |
נחמד, אני חושב שהנוכחי יותר טוב מפני שהוא הרבה יותר מקצועי.
בהצלחה D: |
ציטוט:
ציטוט:
|
אהבתי מאוד , כל הכבוד , מבנה ובמיוחד לוגו.
אגב,זה לא שמואל הנגיד ?:) |
אהבתי את הייחודיות והצבעים , אבל.. לא צריך להסחף.
אושר , לדעתי נסחפת יותר מדי , הבאר באמת מדהים , אבל בניגוד לכולם לא אהבתי את תחתית העמוד. |
יותר מידי צבעים,
בכללי נחמד. |
10\10
אין לי מילים, נהדר. |
יפה מאוד המשך כך,
10/10 |
תודה רבה חברים שהגבתם בפוסט הנ"ל, אני יערוך בדיקת תגובות והראה מה אפשר לסדר שימצא חן בפני הלקוח. תודה רבה על הביקורות. אני יערוך שינוים בעיצוב והציג בפניכם.
שמחה שיש אנשים שאהבו :) כל זה מאת חברת Intek. |
פשש יפה מאוד
|
נחמד מאוד אני לא אהבתי כל כך ולא כדאי להציג עיצוב כזה על רקע כהה
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ