![]() |
בגרות מדעי המחשב 2 יחידות, מי עושה השנה?
קיבלתי בחזרה היום את המבחן מתכונת שעשיתי יום שישי בC#,
קיבלתי 91, ומגישים אותי על 95 :) :) :) :) וגם קיבלתי היום את המתכונת במט', 100 ;P יום חמישי הזה בגרות במדעי המחשב, פאנן.... |winky| |
ציטוט:
אין לי מושג על כמה מגישים אותי, קיבלתי 93 במתכונת ושאר הציונים שלי גבוהים יותר, אני מקוה שהיא תפרגן לי 100. |
גם אני קיבלתי היום, 92 במתכונת 100 במגן
|
אני עושה השנה 2 יחידות על JAVA, בגרות ביום חמישי.
ציון הגשה: 90. |
אתם מתכוונים מדעי המחשב ב'?
אני עושה את 2 היחידות האחרונות, בפסקל :( מחר נקבל את המתכונות ונדע כמה קיבלתי, אני חושב שהיא תגיש אותי על 100. |
גם אני עושה ביום חמישי את ה2 יחידות האלה..
אנחנו חוץ מC עושים גם אוטומטים (היחידות שאנחנו עושים הם עיצוב תוכנה ותורת המחשב). ומגישים אותי על 100 :) זאת בנוסף ל2 יחידות שיש לי כבר בC (סופי 99) עוד יחידה בScheme - תכנות פונקציונאלי (סופי 99) ועוד חמש יחידות בPHP (סופי 100) |
מדעי המחשב ב' (עיצוב תוכנה ותורת המחשב)
מוגש על 100 נראה לי (בתורת המחשב אני יודע ש100, בעיצוב תוכנה לא בטוח) :) |
ציטוט:
|
אני גם עושה , אני גרוע לגמריי..המתכונת שלי 70
אבל יהיה טוב :D בהצלחה לכולכם :) |
המורה דפקה אותי\=
אני שונא אותההההההההההה.... קיבלתי במתכונת 94, ציון מחצית 96, מגישה אותי על 93:( ז*נה בת ז*נה.. אני כל כך שונא אותה שאתם לא מתארים כמה... |
עשיתי את ה -2 יח"ל הראשונות שנה קודמת השנה פרשתי ושנה הבאה אני חוזר וכנראה משלים
|
סיימתי את זה לפני שנתיים עם 99 :) ב c
ו100 באינטרנט |
ציטוט:
|
סחטיין על ה100 במת' :)
בהצלחה. |
אני עושה ...
אין לי מושג מה המגן שלי .. מתכונת 84 מרוב שהיחידה הראשונה במחשבים כ"כ קלה.. אף אחד לא התייחס יותר למקצוע הזה לא באתי 70% מהשיעורים ... עכשיו אני קצת מסתבך עם פונקציות ופרוצדרות ... ובכלל שאלה 9/10 בבגרות אין לי מושג איך פותרים.. הדפיסו לי כמה פתרונות כאלה ממבחנים קודמים.. נקווה שיהיה משהו דומה ונתאים את עצמי לשאלה |
באינטרנט יש לי 100 קבוע, אני לא בא לשיעורים.. חחחח הסמסטר הזה לא באתי לשיעור אחד!
סיימתי את הפרוייקט גמר עוד לפני שאחרים חשבו להתחיל :) |
לא יודע על כמה מגישים אותי.
לא היה מגן בגלל שביתה ולא היה זמן לעשות אחרי זה כי היה לנו טקס סיום של השכבה. עושה גם תורת המחשב ועיצוב תוכנה. שפת C. מקווה לבוחנת נחמדה.. יהיה טוב, 4 שעות זה לא כיף (יש לי תוספת זמן ועוד כל מיני שטויות..) |
אני נבחן ב-2 יחידות לימוד ב-C#, מגישים אותי על 100 :D
|
3 יחידות פסקל השנה
יחידה ראשונה מוגש 100 2 נוספות מוגש 91 שנה הבאה עוד 2 של JAVA.. |
ציטוט:
|
רק אני עושה רק ביולוגיה מוגבר כי הבצפר לא רצה לפתוח מדעי המחשב בגלל חוסר בתלמידים ?
|
ציטוט:
אתה לומד רק מקצוע אחד?!|: איזו דפיקה... |
בעע אותי מגישים על 73 :\
אלון שמואל אוהב אותך משום מה... (סיפקת לו צרכים?.. |Lol| ) לא נורא אני מקווה להגיע ל90+ בבגרות (הבגרות תיהיה יותר קלה מהמתכונת..) והופה יש לי 80+ וזה כל מה שאני צריך כי בכל מקרה אני לא אוהב כל כך C#... באינטרנט אני גם על 100 ולא הגעתי כמעט לשיעורים... למי יש כוח ללמוד בכיתה משהו שאפשר ללמוד שנייה באינטרנט.. או מקס' מחבר שכבר יודע |winky| אגב אלון אתה טועה בקשר לזה שאתה סיימת עוד לפני שמישהו אחר חשב להתחיל.. כי אני הייתי באמצע עוד לפני שסיימת ;P יאאלה בהצלחה לכולם בבגרות נקווה לטוב (: הכי טוב שיש יומיים בבית ואפשר לעשות הרבה דברים חוץ מללמוד XD אולי ביום השני אני אלמד.. |
ציטוט:
וגם בו אין לי חופש כי יש לי באותו היום(יום רביעי), חמש שעות כימיה(כן כן.. 5..\=...), ואני צריך ללכת אליהם.. תכננתי לשבת וללמוד למת'.. אבל גם זה לא יצא לפועל(כי אין חופש בגרות:( ), למחשבים אין בכלל מה ללמוד אז לא צריך לנצל את החופש שלו ב"לימדה" לבגרות במחשבים.. |
עזבו אותכם....
אני לומד בתואר :P תכלס בינתיים לדעתי יש לכם יתרון בקטע של השפות, אבל כל הקטע של האלגוריתם זה משהו שלא מלמדים קצוץ ממה שמלמדים בתואר. בהצלחה, יש לכם מזל שהלכתם למדעי המחשב, כל הציונים הגבוהים האלו. |
ציטוט:
|
כן, גם אני עושה :) ב - JAVA.
את המגן שלי אני עוד לא יודע, אבל עשיתי יחידה ראשונה שנה שעברה באינטרנט (100), הייתה אחת הקלות. השנה קצת יותר קשה אבל ב"ה יהיה טוב. |
אני עושה בפסקל. 3 יחידות ראשונות, הבגרות ביום חמישי..אני מוגש על 100.
|
אני ניגש בשפת C.
קיבלתי במתכונת 94, אבל שאר המבחנים קצת פחות, אז הגישו אותי על 90. |
ציטוט:
אבל בגלל שאני נגד השיטה, אז כבר הודעתי למחנכת שלי שאני לא הולך לגשת לבגרות...ואני יושב על ממוצע של.......0. אגב, השמועות אומרות (לא הלכתי היום לבי"ס) שקיבלתי 100 במגן במחשבים. |
אני עושה ב-c# ואין לי מושג כולכך על מה יגישו אותי אני מקווה שמעל 85... כי במתכונת נפלתי אבל עשיתי חוזר מקווה לטוב.
זה ב-10.5 נכון חחח? זה עוד יומיים חח איזה פחד :D. |
ציטוט:
|
אני עושה ב C #
מתכונת ראשונה 100 שניה 100 מגן = 100 בהצלחה לכולם |
אוקי אז סופית קיבלתי המתכונת הזאת 98 על טעות שטותית.. ואני מוגש על 100 כצפוי :)
בהצלחה לכולם בבחינת הבגרות מחר. שעת הבגרות שלי היא בשעה 9:00. |
למי בא להסביר לי במסנג'ר מחלקות? :) (C#)
|
באיזה שעה הבגרות מחר?
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אצלנו זה מ9:00...
למישהו יש תוכניות שלמות בJAVA שהוא יכול להעביר לי?אפילו כTXT אני רק רוצה להביא הרבה חומר למבחן... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ