הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   קידום ושיווק אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=52)
-   -   קשה יותר להשיג קישורים מדיון קישורים (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=44770)

satan 02-05-07 14:49

קשה יותר להשיג קישורים מדיון קישורים

אוקי זה לא דיון החלפת קישורים או דיון כלשהו שעובר על חוקי הפורום.

באתי להעלות דיון בנושא הדיון של החלפת קישורים שיש לו חסרונות ויתרונות.

בין היתרונות זה הסדר שבו כל המשתמשים נמצאים באשכול אחד והנגישות אליהם מהירה.

החסרון הוא שהיחס אליך מאוד נמוך וקשה יותר להשיג קישורים ככה - מז"א: בעבר פתחתי דיון ובקלות רבה מאוד יכולתי להשיג עשרות קישורים חדשים.. כרגע זה אחרת.

לדעתי צריך לפתוח פורום החלפות קישורים בתור תת פורום לפורום קידום אתרים וזה יהיה הרבה יותר נוח וטוב לדעתי.

מה דעתכם?

A.M.F 02-05-07 14:51

למה שלא יפתח תת פורום כאן של החלפת קישורים? הכי טוב יהיה ככה

CSite.co.il 02-05-07 15:24

רעיון מעולה, אני איתך.

Omri Shalev 02-05-07 15:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MnM (פרסם 470768)
רעיון מעולה, אני איתך.

+1

ETWD 02-05-07 15:40

חשבתי על תת פורום להחלפת קישורים עוד ממזמן, לדעתי רעיון מעולה.

syn 02-05-07 15:42

מחזק.
מאז האשכול הזה זה ממש סיוט להשיג קישורים (במיוחד כש INTERLINK מאשרים אתרים פעם בשבוע).

נמרוד 02-05-07 15:47

גם לי עלה הרעיון של פורום החלפת הקישורים, אז תספרו גם אותי.

+1

mlnn 02-05-07 15:54

דווקא אינטרלינק ממש סבבה ואפשר להשיג משם יותר קישורים ממה שצריך [ כל יום כמעט מספימים אותי עם בקשות להחלפות]

הכומר 02-05-07 16:02

כרגע לא יפתח תת פורום, אני אסביר למה:
אם נפתח תת פורום בנושא קישורים נפתח תתי פורומים בכל נושא של קידום ושיווק אתרים וזה בעצם יהפוך את פורום הוסטס שהוא בנושא איחסון עיצוב וכד' לפורום קידום אתרים, אין טעם לפתוח תת פורום בגלל שמי שכן רוצה להחליף קישורים ימצא את הקישורים הרלוונטיים אליו באשכול של החלפת קישורים ויבחר את אלו שהוא רוצה להחליף איתם ושם יש לו מבחר הרבה יותר גדול מאשר 10 אשכולים שכל אחד מהם מתמקד באתר אחד, שם יש יותר מ10 אתרים בנושאים שונים.

בן.

ETWD 02-05-07 16:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי הכומר (פרסם 470810)
אם נפתח תת פורום בנושא קישורים נפתח תתי פורומים בכל נושא של קידום ושיווק אתרים וזה בעצם יהפוך את פורום הוסטס שהוא בנושא איחסון עיצוב וכד' לפורום קידום אתרים, אין טעם לפתוח תת פורום בגלל שמי שכן רוצה להחליף קישורים ימצא את הקישורים הרלוונטיים אליו באשכול של החלפת קישורים ויבחר את אלו שהוא רוצה להחליף איתם ושם יש לו מבחר הרבה יותר גדול מאשר 10 אשכולים שכל אחד מהם מתמקד באתר אחד, שם יש יותר מ10 אתרים בנושאים שונים.

בן.

הבעיה היא שקשה יותר להשיג קישורים.

syn 02-05-07 16:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ETWD (פרסם 470811)
הבעיה היא שקשה יותר להשיג קישורים.

באשכול קשה מאוד להחליף קישורים, צריך לשלוח ה"פ וכו'.
כשפתחו פה אשכולות היה הרבה יותר נוח.

A.M.F 02-05-07 18:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי הכומר (פרסם 470810)

בן.

אין מה לעשות, חלק גדול ועיקרי מאוד בקידום אתרים זה החלפת הקישורים. נושא אחד גדול לא יכול למצות אותו, לא נוח להתחיל לדפדף בין עמודים, אני אישית יכול לומר לך שכמו שאני מכיר את עצמי אני לא אתחיל לעבור שם על כל ההצעות של החלפת האתרים כי זה פשוט לא נוח ולוקח יותר זמן.

אם יפתח תת פורום מסודר, עם חוקים לאיך לכתוב את ההצעה, מה לרשום בכותרת וזה, אז אני בטוח שלא יהיה ספאם ושפשוט יהיה יותר נוח לכולם.

ראשן 02-05-07 20:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי A.M.F (פרסם 470916)
אין מה לעשות, חלק גדול ועיקרי מאוד בקידום אתרים זה החלפת הקישורים. נושא אחד גדול לא יכול למצות אותו, לא נוח להתחיל לדפדף בין עמודים, אני אישית יכול לומר לך שכמו שאני מכיר את עצמי אני לא אתחיל לעבור שם על כל ההצעות של החלפת האתרים כי זה פשוט לא נוח ולוקח יותר זמן.

אם יפתח תת פורום מסודר, עם חוקים לאיך לכתוב את ההצעה, מה לרשום בכותרת וזה, אז אני בטוח שלא יהיה ספאם ושפשוט יהיה יותר נוח לכולם.

תיקון טעות קל, חלק מזערי ביותר שבקושי נוגע דבר בקידום אתרים הוא החלפת קישורים.
אני לרגע לא אומר שהחלפת קישורים לא חשובה, אבל היא תורמת הרבה פחות מפרמטרים אחרים כך שלא היתי מכנה אותה כ"חלק עיקרי וגדול". הרבה יותר עדיף לחפש במנועי החיפוש המובילים אתר בנושא שקשור לנושא אתרך ולחליף איתו מאשר לעשות אשכולות של החלפה בפורום (קישור מאתר בנושא אתרכם שווה לא פחות מעשרה קישורים מסתם אתרים. ערך הpr ירד מאוד והחלפת קישורים \ קניית קישורים קיום משמשת יותר מבחינת הפרמטרhilltop וTR (שאין יכולת למדוד אותו).
זו לפחות דעתי.

לכן אוסיף עוד למה שאמר בן ואומר שאם כבר יש פורום קידום אתרים אז שישמש למטרת למידה ולא סתם להחלפת קישורים.

Omri Shalev 02-05-07 20:10

בקיצור ולעניין, פותחים את התת פורום או לא?
אם לא תנעלו את הנושא וזהו

Vision 02-05-07 20:21

מקווה שיהיה תת פורום החלפת קישורים.
זה יכול לתת מענה להרבה מאוד אנשים פה, כדי לקצר את הזמן הלוקח להחליף קישורים.
הדיון הנוכחי זה באלגן אחד גדול, ולא נראה לי שמישהו ממש משתמש בו.

satan 02-05-07 20:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Yuval Frank (פרסם 470970)
אני לרגע לא אומר שהחלפת קישורים לא חשובה, אבל היא תורמת הרבה פחות מפרמטרים אחרים כך שלא היתי מכנה אותה כ"חלק עיקרי וגדול". הרבה יותר עדיף לחפש במנועי החיפוש המובילים אתר בנושא שקשור לנושא אתרך ולחליף איתו מאשר לעשות אשכולות של החלפה בפורום (קישור מאתר בנושא אתרכם שווה לא פחות מעשרה קישורים מסתם אתרים. ערך הpr ירד מאוד והחלפת קישורים \ קניית קישורים קיום משמשת יותר מבחינת הפרמטרhilltop וTR (שאין יכולת למדוד אותו).
זו לפחות דעתי.

לכן אוסיף עוד למה שאמר בן ואומר שאם כבר יש פורום קידום אתרים אז שישמש למטרת למידה ולא סתם להחלפת קישורים.

באותה מידה שאי אפשר לומר שהחלפות קישורים לא "חלק עיקרי וגדול" מקידום אתרים אי אפשר גם לומר שהחלפת קישורים אין הרבה נתח בקידום.

השגת קישורים הוא חלק בלתי נפרד מקידום אתרים - בניגוד לאופטימיזציה של הדף או של הקוד או בחירת מילות מפתח - שגם במקרה ואין לכם אותם אז אתה עדיין יכול לקדם במונח מסויים - כמובן שזה יהיה קשה.
אפשר לקדם דף בגוגל גם אם המונח לא מופיע יותר מ 4 פעמים בדף וגם אם אין לו אופטימיזציה של הקוד.

לא ממש משנה לי אם תפתחו פורום החלפות קישורים או לא, אבל מה שבטוח - זה יעזור לכמה גולשים פה בפורום.

beng 03-05-07 05:35

תשמעו,

אני ממש בעד תת פורום להחלפת קישורים או לפחות לפתוח את האפשרות החליף קישורים כאן כמו שהיה קודם, זה לא רק עוזר לכל קהילת הפורום לקדם את אתריהם זה גם חלק חשוב מאוד בפורום פיתוח אתרים שכזה.

תעצרו שנייה וויכוח אם זה חשוב או לא, תסתכלו על דעותיהם של גולשי הפורום שבינתיים בעד להחזיר את הקישורים ואפילו מנסים לחשוב בשבילכם על אפשרות תחליפית (כמו התת פורום - שאני חושב שזה רעיון נהדר), הגולשים רוצים את זה? חשוב לכם לעזור לקיהילתכם? זהו אין מה יותר לומר בכלל... אם הקהילה רוצה את זה והקהילה בפורום חשובה לכם אז כדי שתכניסו את זה, אני צודק?

שלכם, ניצן גינדי

nevo 03-05-07 06:38

אני עם כולכם פה,
אבל האשכולות האלו לא יעזרו לכם :|
נראה לכם שהמנהלים יעשו מה שהמשתמשים רוצים,

יום טוב, נבו.

BarG 03-05-07 06:52

אני גם בעד, תיתחו תת פורום בתוך פורום קידום אתרים וככה יהיה נוח לכולם כי איך שעכשיו קשה מאוד להשיג בעבר השיגו כולם פה הרבה וככה זה צריך החוק הזה סתם מטומטם והוא לא שומר על סדר כי לקדם אתר בין הדברים החשבוים שלו זה החלפת קישורים אז תורידו את האשכול המטומטם הזה או תעשו תת פורום

beng 03-05-07 12:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי nevo (פרסם 471089)
אני עם כולכם פה,
אבל האשכולות האלו לא יעזרו לכם :|
נראה לכם שהמנהלים יעשו מה שהמשתמשים רוצים,

יום טוב, נבו.

נבו,
אני חושב שהמנהלים צריכים להתחשב ברצונותיהם של חברי הפורום אחרי הכל הם אלו שמחזיקים את הפורום.

A.M.F 03-05-07 16:20

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Yuval Frank (פרסם 470970)
אני לרגע לא אומר שהחלפת קישורים לא חשובה, אבל היא תורמת הרבה פחות מפרמטרים אחרים כך שלא היתי מכנה אותה כ"חלק עיקרי וגדול". הרבה יותר עדיף לחפש במנועי החיפוש המובילים אתר בנושא שקשור לנושא אתרך ולהחליף איתו מאשר לעשות אשכולות של החלפה בפורום (קישור מאתר בנושא אתרכם שווה לא פחות מעשרה קישורים מסתם אתרים. ערך הpr ירד מאוד והחלפת קישורים \ קניית קישורים קיום משמשת יותר מבחינת הפרמטרhilltop וTR (שאין יכולת למדוד אותו).
זו לפחות דעתי.

הא?8-*
מי שרואה אתר עם נושא שהוא קשור אליו בדיון של מישהו שפתח אז שיחליף איתו..
בגלל זה אמרתי שיעשו גם חוק שמסדר את הכותרת ויראה משהו כזה- "שם האתר - נושא האתר, PR" ואז ישר ידעו לפי הכותרת אם יש למה להכנס או לא

הכומר 03-05-07 18:39

אתם חושבים שאנחנו נגד הקהילה? אז לטובת מי אנחנו? אני ואור דיברנו על זה והחלטנו לפתוח אשכול ולא תת-פורום, אנחנו כבר הסברנו בדיוק מהי הסיבה ולדעתנו זו הדרך הכי טובה לשפר את הפורום הזה.
האשכול ינעל, מי שירצה לשאול שאלות יכול לפנות אליי לפרטי.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:52.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ