![]() |
איזה חנות הכי מושך? LeeCoper or Crisano
הלכתי לחנות של CRISANO, כמעט קניתי 2 גינסים וחולצה אחד משהו מהמם,
עלה בסה"כ 790, מאיפה אפליץ את זה, אני שאלתי את החברים, והם העדיפו LEECOMPER, ובאתי לכאן כדי לשאול אותכם, האם LEECOMPER הכי טובה ? מה אתם מעדיפים? תביאו תגובות בראש שלכם . |
מזה LeeComper?
|
על איכות לא מתפשרים, בגדים רק בשוק.
אהבת? תקנה... לא אהבת? אל תקנה =\ |
ציטוט:
ואני חושב שהתכוונת לLeeCooper -.- |
LeeeCooper כן לי קופר, סליחה על טעות .
|
אני אישית אוהב את ההלבשה של TNT ו-CrockeR...
קונים מה שאוהבים, לא מה שעולה יותר/פחות, או מה שהאנשים היו רוצים לראות אותך איתו. |
מה שיותר יקר יותר גרוע, תקנה את הכי זול הכי טוב.
|
בגדים זה עניין של טעם, אתה תוכל למצוא בגד בלי שם של מותג והוא ימצא חן בעינייך או לעומת זאת בגד עם שם של מותג והוא לא ימצא חן בענייך.
תלוי איזה סגנון אתה יותר אוהב ומעדיף. |
אני לאט לאט ממיר את כל הארון שלי לD&G (ליום יום) וטיפה חליפות בעלות שמות מוכרים. |winky|
|
שמע, 2 ג'ינסים וחולצה ב-790 זה לא הכי יקר בעולם.
אם אין לך כרגע את הכסף, תוותר על ג'ינס אחד או חולצה. |
790 ל 2 גינסים וחולצה זה ממש לא יקר, אני קניתי ג'ינס בקרוקר(מה שאני מעדיף) והוא עלה לי 300, ועוד איזה חולצה מכופתרת מחנות של לי קופר ב 150 ש"ח, ככה שזה סבבה של מחיר 790.
|
ציטוט:
אני לא מבין מה הבדל בין דידל שהיא בין היקרים שבה 1500₪ על ג'ינס, מה מושך בכלל בג'ינס . וגם חנויות אחרות, מוזר, אבל שיהיה, שיהיו בריאים |Stare| |
השם זה מה שעושה את המחיר. יש מחירים שלא מוצדקים לשום דבר לדעתי, לא לביגוד, לא להנעלה ולא לשאר אביזרי האופנה...אבל עדיין, יש מקומות שמחיר גבוה = איכות גבוהה...
|
הכי טוב קסטרו.
יש להם ג'נסים מאוד יפים, ומאוד מאוד איכותיים, והם לא יקרים..(לעומת הזבל האחר..) למשל ליקופר, קנתי 2 ג'נסים שלהם, ואן בכלל מה להשוות בין הבד של ליקופר, לזה של קסטרו. קסטרו זו רמה..(לדעתי) |
אני אוהב TNT בביגוד גם קצת בג'ינסים אבל אני אוהב בג'ינסים את קאפסה הם זולים וטובים.
|
ציטוט:
אתה לא יכול להשוות דיזל ללי קופר או קרוקר. בארון שלי יש 6 דיזלים ועודקרוקר אחד וקרייזר שיצא לא לפני שבועיים עם ניטים אחד היפים. 790 לא יקר ל 2 גקינסים וחולצה..אם אהבת,תיקח[חיים פעם אחת אל תקמצן xD] |
ברנואר מכנסיים , בTNT ג'נסים
|
ציטוט:
אתה משלם על איכות לא על איך שזה נראה |
No Fear ו TNT חזקות אני לא קונה בלי קופר כי יקר שם רצח.
עריכה: אוףףףף ההודעה ה1500 שלי ולא חגגתי באשכול! =( טוב נחכה ל2000 =) |
אני קונה את מה שאני אוהב.
אני לא לובש מותגים כדי לרצות את החבר'ה, אני לובש מותגים כי הם נראים לי יפים, מלבד זאת..יש גם הרבה בגדים שהם לא מותגים (ואני חולה עליהם) ולך תמצא אותם בחנויות של מותגים :) אני מעדיף לשלב בין מותגים ללא מותגים :) ותתחדש :) |
אין על הגי'נסים של לי קופר ודיזל. (:
חולצות כל מה שאני אוהב אני קונה, לא משנה קרוקר, קסטרו, TNT, פוקס.. |
לא יודע מה איתכם, אבל קרוקר שולט :)
חולצות של קרוקר, ג'ינסים של לי קופר. לקרוקר אין חולצות ממש יפות, אבל עדיין ברמה. אני אוהב ללבוש חולצות של אוניל, בילאבונג, ריפ קורל. עזבו אותכם שמות, האיכות והיופי של החולצות עושות הכל. |
ציטוט:
קרוקר לניייייצח! |
ציטוט:
אני לא יכול לראות אנשים מוציאים כ"כ הרבה כסף על בגדים. מילא אם זה היה מעיל עור אמיתי או משהו בסגנון, אבל במקרה הזה זה כולה ג'ינס. |
לי קופר...רוב הג'ינסים שלי משם...
|
לי קופר...
|
לי קופר .. מה זו החברה השנייה שהבאת חח ? ..
|
נראה כאילו אין לך ממש מושג במותגים ..
אבל בעיקרון זה לא משנה מה יעשה את זה לחברים ? לא נשמע ממש משנה לפחות לי |
אני לובש
Crocker,LeeCooper ג'ינסים TNT,Puma,Pollo חולצות. בוקסרים מהשוק.|Lol| נעלים? רק Puma! אגב אני אוהב יותר את המותג קרוקר מאשר לי קופר. לי קופר מתרחב אחרי הכביסה. |
ציטוט:
א. Polo* ואין דבר כזה לי קופר מתרחב אחרי כביסה...כל גקינס מתרחב על הגוף. אחרי כביסה-מתכווץ---אחרי לבישה[כמה שניות אפילו]--מתרחב. |
ציטוט:
יש מצב שאתה שמנמן :P (בהומור) |
כסטרו
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ