![]() |
[PHP] "שינה" ? מה הקטע של זה?
שלום.
עלתה לי שאלה לראש... יש הפונקציה sleep שגורמת ל"שינה"...כלומר נגיד אני עושה: PHP קוד:
05:31:23 05:31:33 למה בכלל צריך את זה? כאילו זה סתם מעלה את זמן הטעינה של הדף לא? ואיזה שימוש אני יכול לעשות בפונקציה כמו זו? |
ואם בא לך שהמשתמש יחכה קצת...חח...(סתם)
אתה יכול להשתמש בזה בישביל לחכות גם אחרי הטעינה של הדף למשל שכל נגיד 2 שניות יופיע לך ההודעה hellow ותעלם אז אתה משתמש בזה |
בעקרון משתמשים בזה נגד התקפות-brute force
אתה יכול להאריך את הזמן של כל התחברות למשל.. בעקרון אני לא משתמש בזה הרבה/בכלל בגלל שיש דברים חדשים נגד התקפות כאלו.. |
ציטוט:
וליאור...מה זה BRUTE FORCE |
זה ששולחים מלא פעמים את אותו הטופס עם נתוני דמה כדי להירשם מלא פעמים ולהציף את המסד..
|
הנה עוד שימוש לפונקציה.
|
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%...7_%D7%92%D7%A1
עריכה: bluenose זה לא קשור להרשמה. אתה מדבר על סתם הצפה בשביל נגיד להפיל את השרת. בדרך כלל משתמשים בזה בשביל לפרוץ סיסמאות על ידי כך שאתה שולח את כל האפשרויות/צירופים האפשריים של הסיסמאות והsleep מעקב אותם פי כמה שאתה רוצה. נגיד הפורץ חושב שהסיסמה שלך היא בת 6 אותיות. ונגיד שזה אמור לקחת לו שבוע לפרוץ את זה בשרת בדיוק כמו שלך רק בלי הפונקציה..ואתה שם sleep(10) זה יכפיל לו את הזמן שלוקח לו פי 10. עדיף שלא תשתמש בזה. יש דברים חדשים כמו למשל security code |
ציטוט:
אני אתן לך שימוש יותר רציני... נגיד יש לך רשימת תפוצה של 100 אלף אנשים ואתה רוצה לשלוח להם מיילים לכולם אז אתה עושה משיכה ל 1000 אנשים , שולח עושה SELEEP בשביל שהשרת של המייל לא יחסום אותך וממשיך. ככה כל 1000 אתה נותן לו הפסקה של 10 שניות נגיד |
ציטוט:
זאת דרך טובה מכמה בחינות: 1. sleep פחות יקרה מאשר fork, אזי עדיף שהprocess ימשיך לישון שעה, מאשר לרוץ מחדש כל שעה. 2. לא תמיד יש גישה לcrontab או כלי דומה. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
אם תשים לב לקוד שם, אז זה יוצא מנקודת הנחה שמותקן בשרת PHP בגירסת cgi \ cli. בכל מקרא יש בעיה עם הקוד הזה בגרסת מודול של PHP, אבל לא בגלל הפונציה הנל. אתה לא יכול לשנות set_time_limit רק אם אתה בsafe_mode, בכל שאר המקרים אין בעיה, למעט בגרסת המודול, ששם אני חושב שיש בעיה, אבל אין לי דרך לבדוק כרגע, אני לא משתמש בapache. |
ציטוט:
CJ = Cron Job |
אם הוא התכוון לcron job, אז מה הקשר שהוא עשה בין cron ל set_time_limit?
|
ציטוט:
|
כן צודק, התכוונתי לcrontab
בקיצור, אני אומר שאם אין לו גישה לשנות ערכים בPHP.INI, אין סיבה שיהיה לו crontab. |
ציטוט:
בשביל לשנות php.ini, רוב הסיכויים שאתה צריך להיות הבעלים == root. ובד"כ לכל יוזר יש crontab. גם לא חייבים להביא גישת shell בשביל לערוך את הcrontab. |
אפשר לשנות ערכים באמצעות INI_SET את רובם לפחות.
ואת הפונקציה הזאת רובם מאשרים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ