![]() |
אתר שבניתי בנוגע לשיעורים פרטיים במחשבים שאני נותן.
האתר:
www.nadavcomp.tk אני מלמד ילדים בגילאי 5-11 מחשבים. בעיקרון האתר מיועד להורים שלהם שמסביר על עצמי ועל שיעוריי. מה דעתכם? *יש לציין שלא השקעתי בו כסף. |
* אגב סליחה על ה-DB, אבל אשמח לקבל אם למישהו יש אתר שנותן הרשמת דומיינים קצרים יחסית בחינם.
תודה. |
|
jemix.co.il נותן סיומת up.co.il
(ד"א יכולת לערוך במקום דאבל פוסט) סורי, לא אהבתי את האתר. לא מקצועי, בעיות בפיסוק (יישור), שפה ככה-ככה והעיצוב לא משו. גם לדעתי כדאי שתציע שירותים יותר מתקדמים, מי לא יודע את מה ששרשמת שם? =\ |
חחחחחח
איזה שטיות בהצלחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
בשביל לעשות כסף צריך להשקיע כסף. |
ציטוט:
מבנית אתר לא מרוויחים משכורת שאפשר לחיות עליה.. בקשר לפותח האשכול.. לדעתי סתם ככה כי למדתה בעצמך אנשים לא יקחו אותך ללמד את הילדים שלהם.. אתה צריך תעודת מחשבים כלשהי.. או הסמכה לעבוד עם ילדים ודברים בסגנון. |
ציטוט:
הוא פותח כאן "עסק" של לימוד ילדים שיעורי מחשבים. הוא רוצה לשווק את העסק דרך האתר, בשביל לעשות מהאתר (מהעסק) כסף, הוא צריך להשקיע בפיתוח האתר. האתר נראה כאילו עשו אותו ב-10 דקות. |
מצטער, לא אהבתי.
אם אתה לא יודע על dir=rtl או direction בקובץ css כדי לתקן את הפיסוק, בעיניי אתה לא נחשב כ webmaster ובמיוחד אחד שיכול ללמד בניית אתרים. פעם הבאה תנסה קצת להבין מה קורה מאחורי עורך ה WYSIWYG שאתה משתמש בו. |
ציטוט:
אתה לא מבין שכבר יש לי לקוחות? האתר הזה מן מידעון קטן להורים של הילדים, אני לא מצפה שההורים יראו אותו ויפנו אליי. |
לפי דעתי הכתובת שיש לך עכשיו לא טובה כי שההורים נכנסים בהתחלה הם רואים פירסומות של בחורות
זה לא יתן להם רושם טוב ולגבי האתר אז דרוש שיפור |
קודם כל תלמד תכנות, ואל תתחבא מאחורי ה"עורך החכם" שלך.
יש מספיק ילדים בני 11, שיתנו לך שאלות, שלא תוכל לענות עליהם מילה וחצי. |
ציטוט:
אני כבר לימדתי ילדים בני 11 ואףא חד מהם לא שאל אותי. ואגב איפה אתה רואה שכתבתי שיש לי ידע בשפות תיכנות? אז שב בשקט. |
ציטוט:
ובאמת תשקיע באתר תקנה דומיין תקנה אחסון פרטי.. כי האתר שלך ממש לא רציני.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם יש לך לקוחות שראו את האתר, הם לקוחות שלך למרות האתר. |
האתר לא עובד. תתקן ואני יתן ביקורת.
מה יש לכם ממנו? discer תעשה סקר בבתי הספר יסודיים בארץ כמה מהילדים יודעים שפת תכנות, תראה שלא יותר מ-3 שגם הם בקושי יודעים HTML, אם תמצא אחד שיודע משהו אמיתי זה באמת מרשים, ד"א אפשר לראות תיכנות כלשהו שלך? |
אתם ממש מ-ג-ע-י-ל-י-ם
כמעט כל מי שהגיב פה, יש אתה אלה שאין תגובה אצלהם פה בפורום שהם לא מגיבים בזלזול. ד"א לבעל האתר, אתר נחמד אני לא יכול להגיד שהוא יפה במיוחד :\ היית מציע לך ללכת על קיצור כתובות ללא פרסומות( לפחות לא כמו של .TK), בהצלחה! |
כמו שאמר זה שמעליי, לא הייתי ממליץ לך על TK מכיוון שיש לך כפתור "המשך לאתר",
ובשאר הקיצורים הישראליים (המובחרים), שמים פרסומת קטנה למטה, או חלון נפתח.. עכשיו הלקוח רואה את דף ההמשך ויהיו הרבה שיחשבו שהדף לא קשור לאתר או שלא יהיה להם כח להמשיך ופשוט יצאו. בקשר לאתר עצמו הוא נחמד, לא אהבתי את סידור התוכן שהכל באמצע, הייתי ממליץ לך לקחת עיצוב אפילו חינמי, שייראה קצת יותר מסודר.. כמובן אם יש לך כסף לקנות דומיין ושרת אל תהסס ותקנה, כי זה מראה על איכות ומקצועיות. בהצלחה! |
ציטוט:
כשעליתי לחטיבת הביניים, בכיתה שלי רק אחד ידע מה זה HTML. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ