![]() |
[עיצוב] חברת הוסט // CompBuild
שלום רב,
אני לא ירבה במילים רק רציתי להגיד שניסיתי ללכת על סגנון יותר צבעוני אבל שישאר מקצועי כי עיצובים קודמים אמרו שיש יותר מדי אפור אז ניסיתי להכניס צבעים ולעשות משהו מיוחד :) (כן הרבתי במילים לא נורא |קורץ| ) http://img340.imageshack.us/img340/2...copyem8.th.png מה דעתכם?|winky| |
פצצה אהבתי את הלוגו
עוד פעם פצצה |
נראה מעולה, רק הפריע לי שהרבה אלמנטים תפסו מרחב רחב מידי ממה שצריך.
בהצלחה =] |
ציטוט:
|
מעוצב טוב
|
החיבור של החבילות לחלק של התוכן לא טוב, כאילו משהו נקטע ואז מתחיל אחד חדש. הבחירת תמונות בבאר טובה אבל החלק של הדומיין לא נראה שייך. בחלק של החבילות יש גם יותר מדי מקום בעוד שהכתב מאד צפוף וקטן, כנ"ל בעצם לכל חלקי התוכן. נסה לצייר שרתים משלך, הסגנון של העיצוב הזה דורש 100% במקום תמונות ריאליסטיות.
|
תודה ערן :) ושיז כמו שאר התגובות אני לא מבין אתה מדבר סביב סביב
ולא מדבר ישירות על העיצוב אלא על הריאלסטיות של תמונות |
עיצוב טוב אבל התמונות בבאר לא לעניין בכלל
|
מבין כל התגובות פה קיבלת את התגובה הכי מפורט שיש, שום דבר מסביב. הבנת הנקרא.
|
ציטוט:
שהטקסט יהיה גדול וימרח לאורך כל התיבה והכל יהיה צפוף וזה לא טוב שאני משתמש בתמונות |Stare| |Stare| |Stare| |Stare| |
אני לא אמור להגיד לך מה לעשות, אתה המעצב.
שוב, הבנת הנקרא. לא הבנת כלום פשוט. |
ציטוט:
ובעיצובים שלך אני לא רואה בדיוק עבודות 100% |: |: :-/ :-/ |
ציטוט:
קראת שts ART כתב לו את זה ועכשיו גם אתה כותב??... אני ממש לא מבין את הקטע שלך.. הבנת הניקרא חביבי.. הוא כתב משהו נכון ומשהו לעיניין זה שלא הבנת אותו זה לא אומר שיש לך את הזכות לתקוף אותו.. חבל שבמקום להקשיב לו וללמוד ממה שהוא כתב לך אתה תוקף אם היית לומד תאמין לי שהיית עולה מס' רמות.. בקשר לעיצוב אני בדעה של שי(sheeze) אם עוד לא הבנת.. (; חג שמח ותחילת שבוע טוב. |
ציטוט:
כלכך יש דרך לכתוב ביקורת בונה ומה הקשר לטיאס ארט אתה כל הזמן מקשר אותו אליי מה הקשר גם עכשיו גם עם הבאר בעיצוב של הווינר אני לא מבין |: |
ציטוט:
וגישה שלילית? אני אומר לך דברים שלדעתי מפריעים ולא טובים בעיצוב שלך במטרה שתשתפר, אם הייתי בא בגישה שלילית הייתי אומר "לא אהבתי" וזהו, בלי הסברים ובל טיעונים. אם אתה מפרסם עבודות כדי שיגידו לך "וואו פצצה!" אז הפרסום הזה לא נותן לך כלום. מפרסמים כדי לקבל ביקורת ולהשתפר. |
מאוד יפה מאוד אהבתי....
התמונות בבאר חינמיות ? אם כן אפשר קישור להם ? |
ציטוט:
אבל תגובות בונות שיעזרו לי לא רק יקטלו |: |
יפה (:
לא הרבה יותר מזה.. |
קטילה? לא נראה שאתה יודע מה זה בכלל. בכל אופן, תנסח את מה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי בנושא הזה בצורה שהיא לא "קטילה" לדעתך שאני אדע להבא.
|
ציטוט:
החיבור של החבילות לחלק של התוכן לא טוב, כאילו משהו נקטע ואז מתחיל אחד חדש. הבחירת תמונות בבאר טובה אבל החלק של הדומיין לא נראה שייך. בחלק של החבילות יש גם יותר מדי מקום בעוד שהכתב מאד צפוף וקטן, כנ"ל בעצם לכל חלקי התוכן. נסה לצייר שרתים משלך, הסגנון של העיצוב הזה דורש 100% במקום תמונות ריאליסטיות. העיצוב נחמד/יפה/יפה מאוד אבל יש כמה דברים שהפריעו לי: 1.החיבור בין החלק של החבילות לחלק של התוכן לא כלכך טוב זה ניראה חלקים שונים אם תשפר את החיבור זה יראה יותר יפה ואחיד. 2.בחירה של תמונות בבאר טובה אך החלק של הדומיין לא נראה שייך(בול מה שאמרת לא קטילה) הבנת את הרעיון |
ציטוט:
בקיצור, אני לא מוצא שום סיבה לחזור בי ממה שאמרתי והדרך שאמרתי, הניסוח שלי היה טוב וביקורתי, לא קוטל ומעליב. |
ציטוט:
|
על הודעות פרטיות שמעתם?
|
ציטוט:
|
יפה מאוד .
|
ציטוט:
|
יפה, אך לא אהבתי את הבאר, התמונות הורסות וזה נראה פשוט - לא טוב.
הצבעים של החבילות לא משתלבים עם הצבעים של התוכן.. כפתור ה-GO לא יושב טוב יחד עם "input חיפוש הדומיינים" שים לב לגודל שלו.. בהצלחה.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ