![]() |
goldsystem.co.il - עלה לאוויר!
שלום רב חברים :)
באתי לבשר לכם שחברתי, עלתה לרשת, GoldSystem.co.il חברה זו תספק לכם - בניית אתרים, פיתוח אתרים, עיצוב אתרים (בקרוב), פיתוח מערכות ועוד .. את העיצוב - לא אני עיצבתי, מישהו אחר עיצב, זה עיצוב זמני כמובן. מעוניינים בשירות מסוים? תוכלו ליצור עמי קשר בהודעה פרטית. * תגובות בונות בבקשה, http://goldsystem.co.il (שאר העמודים - יעלו בימים הקרובים, אתכם הסליחה) חג שמח וכשר, :) |
קודם כל, זה אמור להיות בפורום אחר, ושנית, אתה בכלל רשום?
|
בהצלחה עם החברה שלך
מקווה לשמוע דברים טובים כמובן קידוד לא משהוא אם ככה אתה מכינים ללקוחות אני כלקוח לא הייתי קונה |
1. העיצוב קטן וממש לא נוח. |קורץ|
2. העיצוב בכלל אבל בכלל לא תומך בפיירפוקס. 3. כדאי שתשפרו את שני העליונים דחוף אחרת אני לא חושב שמישהו יהיה בעניין לקנות ממכם. |
עיצוב חמוד.
הערות: 1. לא תקני. 2. במקום לעשות brים בהתחלה כדי להוריד את האתר תשתמש ב-padding-top ו-margin-top. 3. תשתמש בDIVים לא בטבלאות. |
תגובות בונות, הבה נתחיל -
|
|
לא עובד...
|
כמה תגובות והצעות:
*עיצוב לא נוח דחוס קטן לא מקצועי לא מזמין לקוחות ולא משדר מקצועיות *חלק מדפים לא עולים *אין כלום באתר מדוע אתה מפרסם אותו תעבוד עליו קודם כל *אני לא הייתי לוקח את אחד משירותייך אם האתר ניראה כך |
נכנסתי בפיירפוקס ופשוט חטפתי הלם =\
אמרת שזה עיצוב זמני, אבל בכל זאת, משהו שיראה נורמלי בדפדפן השני הכי נפוץ... וחסרות קצת עבודות, אם מישהו ירצה לקנות הוא ירצה לראות דברים שעשית/ם בעבר.... |
יהיה לך קצת קשה להרשים לקוח כשאתה מראה לו את דף הבית שלך.
דף צור קשר והזמנה לא עובדים, חשבת אולי קצת לבדוק את האתר בעצמך לפני שאתה מבקש בכלל ביקורת עליו? או שאתה מזלזל בעצמך או בנו עם בקשה לביקורת אתר שכזה. |
ציטוט:
לפני שאתה רושם "קידוד אתרים" תלמד לקדד ( אגב, לפי מה שהבנתי, קידוד זה משהו שאתם המצאתם פה בהוסטס |winky| ) . ציטוט:
ומילה אחת אוכל להגיד, השקעת בדומיין, תשקיע עד הסוף גבר. תקנה עיצוב יפה אשר יוכל לייצג אותך ברמה גבוהה ובקשר לקוד שאינו תיקני, מומלץ לתקן. |
בקשה, תפסיקו לקרוא לזה קידוד אתרים... איך הגעתם למיל הזאת בכלל?
בקשר לאתר, באמת כדאי שתעבדו עליו מחדש. |
אוקיי,
אני אקנה בקרוב עיצוב ועהוד עליו מחדש, תודה רבה לכם התגובות :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני מבקש סליחה מראש, אבל יש מצב שהקטע הבא יהיה חריף.
היה לך להט ממש לפרסם את החברה שלך? זה ממש מטופש לפתוח אתר עם דפי "בקרוב". ועיצוב זמני? מה הדחף הזה להקים מהר חברה? תחתוך את העיצוב כמו שצריך, תבנה את האתר במלואו, תבדוק שהכל עובד, כמובן עיצוב מקצועי יותר ולא "זמני" ולא מתאים. מעבר לזה, לא התרשמתי כל כך מהידע שלך, ואני מקווה שלא אתה חותך מתכנת את האתרים ב"חברה". בגדול, מה שעשית עכשיו, זה פשוט פגיעה והעלבה למקצוע. לא מקצועי, לא חכם וממש נכנס לתחום הטיפשי. הצעות: - תלמד לחתוך עיצובים. - תוריד את האתר מהרשת. - תדאג לעיצוב מקצועי, מרשים ומתאים. - תחתוך נכון וטוב. - תבנה את האתר. - תיהיה סבלני! - תמשיך לבנות את האתר, עד שאתה מסיים הכל. - תערוך בדיקות שהכל עובד. אם הייתי מכיר אותך טוב יותר אולי לא הייתי אומר את זה, אבל עושה רושם שאצלך זה גג "תחביב", משהו שאתה עושה לעשות בשעות הפנאי ולא מעבר. יש אנשים שעוברם זה העתיד, הם אוהבים את זה ונותנים את הנשמה לזה, אצלך לא רואים את זה. בהצלחה. |
תשמע לי טוב...
יש לך בול אבל בוללללללללל עשר דקות להוריד את העיצוב הזה מבין אותי? נתתי לך אישור להשתמש בו לאתר שלך? ביקשת PSD בשביל ללמוד! לא ביקשת PSD בשביל להעלות אתר עליו, אני מציע לך להוריד את זה מבין? לא אכפת לי שזה זמני שמה זמני תוריד את זה בעשר דקות הקרובות. ילד מניאק אחד |
ציטוט:
|
ציטוט:
תאמין לי שרק בגלל שאני מכבד את הוסטס לא הוצאתי את כל הגועל נפש שהוצאתי עליו בהודעות SMS מרוב עצבים. |
גנב, אני מכיר את עמרי ואני יודע שהוא עיצב את העיצוב,
אתה ניצלת את זה שהוא בנאדם טוב וגנבת. ממש בושה, מן הראוי שלפחות תוריד את האתר . |
ציטוט:
|
בן אדם כזה לא ראיתי בחיים שלי, ביקש ממני PSD בשביל לראות איך עשיתי את הבאר בעיצוב, ואז אני נכנס לאתר שלו ונכנסתי להלם!
ואני נורא עצבני ברגעים האלה. |
סליחה על הדאבל, האתר ירד לאחר איומים כי זה נמאס עליי תגידו מה שאתם רוצים עליי אבל רק ככה אנשים מבינים שמאיימים קצת הם מתחילים להתקפל.
|
בהצלצחה
|
הנה עוד דבר מעיד על זה שהוא שקרן.
הוא אמר לי רוצה אני יקדד לך את האתר של החברה שלך בקידוד טוב אמרתי לו סבבה הוא אומר לי תחכה עד יום ראשון גג אני אומר סבבה מחכה יום ראשון יום שני ביום שני בערב ... הקידוד מוכן?הוא לא עונה מסתבך עובר עוד יומיים הקידוד מוכן לא אני לא מצליח. ומה הוא עונה לי?אני נשבע לך אני ימחוק את ה-PSD שלך אז בן אתה יכול להשבע עד מחר אני ממש מאמין ש"מחקת" את ה-PSD |
מתי שינו את השם של הפורום לפורום טלנובלות ?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ