![]() |
ilDev - הטעם המוכר והטוב חוזר!
כפי שרובכם בטח זוכרים, ilDev הוא אתר מוביל המספק במה לבוני אתרים, מקור למפתחי מערכות ועזר לאלו המעוניינים ללמוד. לאחר תקופה מסוימת שבה האתר לא היה זמין, הוא חוזר וממשיך מאותה הנקודה. כל מה שנשאר זה להכנס לאתר, להתחבר לחשבון הישן וליהנות ממאגר עשיר ומגוון, פורום המאפשר לכם לשוחח עם מפתחי אתרים כמוכם וסתם להכיר אנשים חדשים. משתמשים חדשים? אל דאגה, כל אותן מותרות זמינות גם לכם במרחק לחיצה! ilDev - כל מילה נוספת מיותרת... |
באנר מטומטם |:
בהצלחה יא שמן =) |
נחמד מאוד :)
בהצלחה |
בהצלחה :)
באנר לא קשור :| |
סוף סוף האתר חזר! :)
|
תודה רבה. |Rolleyes|
הבאנר הוא בסגנון "האתר שלכם נראה כמו אתר פוקימונים? כנסו לilDev ונשנה את זה!". |Stare| |
חבל שלקח לך כל כך הרבה זמן להיסגר על המערכת, ושבסוף מצאת את עצמך עם IPB 1.3.
בכל מקרה, מאחל לכם רק בהצלחה, ושהפרוייקט יפרח כמו שהיה פעם. *PUNBB שהיה פעם תחת חסותו של בן, כבר לא. אז תעיפו את זה מהאינדקס. |
הממ לבוני אתרים אין שם כמאט כלום... הבאנר לא קשור (אם כבר שמיניה) אולי הקהילה שווה משהו, לא בדקתי.
|
ציטוט:
סקריפטים, מדריכים ללמידת שפות, כלים וכו' לא נחשבים לעזרים המיועדים לבוני אתרים? וחשוב לזכור שהמאגר תמיד גדל, אל תחשבו שזה נעצר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
האתר נבנה עבורכם, אז אל תתביישו להכנס. :-) |
בהצלחה. מה עם בן השמן?
|
אתר יפה מאוד.
בהצלחה בהמשך. |
בהצלחה!!
אהבתי מאוד את האתר, ואני מקווה שזה ישאר ככה. (ואני אוהב פוקימונים;-( ככה אתם מלכלכים?) |
אתר נחמד מאוד...
אגב, יש לך בעיה עם אוהבי פוקימון? |winky| |
בהצלחה לכם :), אתר נחמד מאוד!
|
פעם רציתי להכנס אליו ולא היה אפשר ורציתי לדפוק למנהל תראש בחלון...בהצלחה
|
אתר נחמד .. בהצלחה :X
|
בלי ירידות על הפוקימונים בבקשה... זה גובל בגאונות B-)
|
אתר טוב אבל באנר מפגר
|
תודה, ואתם סתם מרגיזים את אורי. |Lol|
|
פשש עבר שנים מאז סגרו אותו מזל טוב!!
|
תודה, וכפי שאפשר לראות, האתר חוזר לאט לאט לעצמו הישן. |Rolleyes|
|
הכנסו לקהילה, ועזרו לנו להחליט מה לשפר כדי להנעים את גלישתכם באתר!
|
וואי , איזה נוסטלגיה.
בהצלחה , אתר וקהילה נפלאים. לדעתי , השינוי שאתם צריכים לעשות זה לעשת לכל פורום שם תת-פורום ארכיון ולהעביר את כל הטופיקים לשם. בכדי לעשות סדר בבלגן , וכמובן להשתדרג ל2.2. העיצוב די מיושן , קצת חידוש לא יזיק. אגב , אני זה li_am שם , קצת ותיק :] ב-ה-צ-ל-ח-ה :] |
בהצלחה
לא הבנתי בהתחלה תבאנר חחחח אני רואה תשיר של פוקימון חשבתי סתם בישביל לצחוק חחח |
עמרי :P
רק שתדע, הרקע בבאר, היה פעם שייך לבאר הישן, נכון? :P נחש של מי הכין אותו ><' בהצלחה עם האתר. |
תודה, האתר אכן מצליח. |Lol|
|
האתר עצמו בנוי טוב ומעוצב טוב גם כן...אבל התוכן על הפנים , והפורומים יבשים כמו הנגב בצהרי היום בקיץ.
|
שמח שאהבת. ;P
|
באנר קצת מוזר...
אבל נחמד.. בהצלחה! |
בסדר אז לא אהבתם את הבאנר, זה לא משנה את האתר. |:
האתר עצמו לא רע בכלל, באמת מומלץ להכנס ולבדוק. |
אני לא חושב שיש אתר טוב יותר לסקינים ומודים, תשתמשו במה שיש לאתר הזה להציע :)
|
ציטוט:
|
חח אהבתי תבאנר למרות שהוא מטומטם :D
|
תודה. |Lol|
|
ואלללה מזל טוב...אני באמת שאלתי את עצמי איפה נעלמתם..
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ