![]() |
[GOBLIN STUDIOS] תיק עבודות חדש עלה לאוויר :)
אהלן כולם, וחג פסח שמח
מזמן לא ביקרתי פה... :) אז אני העליתי משו נורא פשוט ולא מתוסבך ... רק חלק קטן מהעבודות עלו כי לא היה לי זמן להתאים גדלים לכולם, -- הסקפתי רק לעבודות של התלת מימד - * תודה ליוסי מ storing.co.il עם העזרה לאיכסון.. - אני עולה בקרוב עם דומיין נורמלי.. בינתיים www.syp-art.storing.co.il |
עבודות מדהימות!
|
מטורף..... בואנא אתה לפי דעתי המעצב הכי מוכשר בפורום...
גם את הפלאש אתה הכנת? והעבודות 100% פוטו שופ? |
העבודות זה תלת מימד, אחלה תיק עבודות.
בהצלחה. |
זה תלת-מימד???
בהתחלה הייתי בטוח שזה סתם תמונות שצולמו...ואז כשאני קראתי את התגובות והסתכלתי עוד פעם הבנתי שזה תלת-מימד... איזה עבודות מטורפות... מהמם! אין מילים! |
א. קודם כל, באמת תודה רבה
ב. כל העבודות פה הן ב: cinema 4d \ photoshop \ veu xstream משולב בשלושת התוכנות ..(תלוי עבודה) ג. כן עשיתי את הפלאש.. :) יש לי שאלה.. אם אתם מסתכלים מצד שמאל - מתחת הכפתורים של המוזיקה.. יש כפתור שכתוב עליו contact רואים אותו מספיק? ז"א .. אם סתם הייתם נכנסים לאתר .. הייתם לוחצים עליו - הוא בכלל מובן? ..יאני הכיתוב ברור? |
ציטוט:
|
עבודות טובות
|
פצצה אחי עבודות מדהימות
|
ציטוט:
מז"א היית מצפה שכשלוחצים על באנרים תקבל את כל הבאנרים.. אתה מדבר על מה שכתוב בחתימה שלי? ... כי אני מדבר באתר מצד שמאל כתוב בוורטיקלית.. מלמעלה למטה ..(contact) מקפיץ טופס ליצירת קשר |
מכיוון ואתה חדש הכותרת נערכה, קרא חוקי פורום עיצוב וגראפיקה, וברוכים הבאים.
|
תודה נירוס אחי ..
אני לא חדש.. :) פשוט לא הייתי פה המון זמן - תודה שוב פעם |
משהו פה לא מסתדר לי.
חלק מהתמונות ריאלסטיות שזה מדהים. והחלק האחר רואים שזה תלת מימד.. |
יש דברים שהרבה יותר קשה להראות שזה ריאלי ... בכל מקרה אני משתדל תמיד שזה ייצא כמה שיותר ריאלי מבחינת - שכאילו צילמו את זה - אפילו שהסיטואציה לא ריאלית ..
|
ה קונקט לפי דעתי לא מודגש מספיק תגדיל אותו טיפה...
התיק עבודות מאוד מרשים אבל יש תמיד מקום לשיפור ... אתה אחלה מעצב ואני בידיוק התחלתי ללמוד את התוכנה 4d אשמח עם תוכל לעזור עם יהיו לי שאלות.. |
אחי בכיף, אם יש שאלות שלח לי הודעה פרטית או משהו..
נדבר.. :), בהצלחה עם התוכנה |
בקשר לשאלה שלך עם הCONTACT...ממש לא רואים אותו..לא אותו ולא את הכיבוי מוזיקה..לחצתי על הCONTACT בניסיון לכבות את המוזיקה..בפוקס גיליתי שזה יצירת קשר..קיצור לא מובן מה כתוב...
|
הבנתי, תודה חבובים... אני אתקן את זה כמה שיותר מהר
|
מדהים
|
מוכשר אתה. =]
|
זה מדהים זה ממש אמיתי באמת ממש אחד הדברים הכי מדהימים
שראיתי בזמן האחרון כל הכבוד |
האמת שלא הכי התרשמתי. העבודות נחמדות אבל רובן פשוטות יחסית. אני לא מבין גדול בתלת מימד אבל בחלק נכבד של העבודות שלך התאורה דורשת שיפורים רבים. ד"א, כל העבודות נעשו בברייס או רק אלו של הנופים?
לגבי המבנה של התיק עבודות, מאד לא נוח לטעמי. אין לי שליטה כגולש על מה יוצג לי. אתה גם כותב שאתה מעצב אתרים, באנרים ועוד כל מיני, למה אתה לא מציג גם עבודות כאלו? לסיכום, זאת מצגת בפלאש, לא יותר מזה לדעתי, וחבל, כי יש בסיס טוב. |
Pורטפוליו ממש יפה אחי!! חסר לי פה עבודות שהם לא תלת מימד כמו לוגואים אתרים כמו שרשמת למטה.. חבל שלא הצגת אותם...
|
רק לי האתר לא עולה ?
אנימחכה מלא זמן וכלום לא קורה חוץ ממסך שחור |
ציטוט:
פותח האשכול, אתה מראה סימנים של מעצב מוכשר.. חבל שאתה לא נותן לנו לראות את זה.. (; בהצלחה וחג שמח. |
מוכשר, אבל... קצת קשה לי להתמצא.. לא הבנתי למה התמונות משתנות?
|
אתה אחד המעצבים המוכשרים בפורום הזה ללא ספק
|
אני אנסח שוב את מה שכתבתי.
הכפתור ליצירת קשר ממש ממש לא נוח. למטה כתוב מה אתה מעצב. אני ניסיתי ללחוץ על נגיד "baners" ולא קיבלתי באנרים, התאכזבתי. העבודות מרשימות, אבל הבניית גלריה ממש לא טובה (להגיד עלובה?) |
אוקי..., תודה על התגובות הבונות- כמו שאמרתי מקודם - עוד לא הספקתי להעלות את כל מה שרציתי - בבקשה תקראו בהודעה הראשונה פה.
אני יוסיף ניווט בתיק עבודות כי שלגולשים תהיה יותר שליטה |
אחלה עיצוב,אהבתי!
אבל (:)) היית מצפה לעוד אפשרויות באתר,השמות של מה שאתה עושה בחלק התחתון מצד שמאל,נראים כמו כפתורים שאי אפשר ללחוץ עליהם,ובלוגו שלך,למה אתה שם את השם המלא של האתר? שים כבר דומיין שאתה מתכנן עליו. |
- תיקנתי חלק מהדברים והעליתי ... אתם מוזמנים להציץ בתיקונים ובעבודה החדשה שעלתה
ww.syp-art.storing.co.il - אני לא עובד עם bryce! , ברייס זה תוכנה לאנשים שלא יודעים לעבוד בתלת מימד ! אני עובד עם cinema 4d \ veu xstream \ zbrush \ modo \ realflow4 \ xsi 6 |
כל הכבוד מדהים=]
|
פשוט מהמם... המוזיקה מוסיפה המון... זה נותן הרגשה ממש טובה המוזיקה הזאת,
והעבודות מדהימות! רק הייתי משנה קצת את ההתמצאות באתר =] פצצה ובהצלחה בהמשך! |
אחלה תיקונים אבל שוב ...
את הקונקט (אין לי כח לכתוב באנגלית :) ) תגדיל את הכתב .... הוא לא בולט מספיק.... פשוט תגדיל אותו ואת הכפתור סאונד טיפה... |
מדהים!!
מרשים בטירוף.. אבל היינו רוצים לראות גם עבודות רגילות (לוגו, באננרים וכו') |
וואי איזה יופי,אבל יש לי שאלה את התמונה של הארגזים באיזה תוכנות השתמשת?
|
הארגזים בסצינה של החללית? cinema 4d
|
מדהים ביופיו.
מוזיקה בטוב טעם. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ