![]() |
דיון - חוק ההחזר הכספי
כניראה בקרוב יצא חוק חדש שאחרי שקניתם מוצרי חשמל לדוגמה - כאשר אתם מעוניינים להחזיר אותם אתם לא תקבלו זכוי אתם תקבלו את מלוא הכסף ששילמתם על המוצר.
הינה הכתבה - http://mymoney.nana.co.il/Article/?A...peID=1&sid=130 דעתי: מצד אחד זה יכול להיות טוב - יהיה אפשר לקחת כל מיני מוצרי חשמל להשתמש ואחר כך להחזיר |winky| . מצד שני - יש סכוי שהמוצר כבר יהיה יד שני, ז"א שהשתמשו בו והחזירו אותו ולא חדש כפי שתיכננתם. מה אתכם? בעד \ נגד? |
ציטוט:
נראה לך שאחרי שנה תוכל לבוא ולהחזיר? החזרת מוצר בד"כ זה עד 14 יום אלא אם כן החנות אומרת אחרת (היא לא יכולה להוריד מ14 יום לפי מה שאני יודע). או שהתכוונת לקנות משהו לשבועיים ואח"כ להחזיר, דבר די טיפשי.. בכ"מ..לדעתי זה טוב...במיוחד במדינה כמו ישראל שכל דבר כאן מקומבן או מחורבן. |
ציטוט:
אבל אתה יודע מה אתה יכול לקנות ולהחזיר תוך 14 יום? אני אפילו לא מתאר לעצמי שחוק כזה יאושר. הלוואי שכן. |Lol| עריכה: הינה סתם רעיון - כל שבועיים פשוט אתה מחליף חדר כושר. ;) |
תודה על הידיעה :).
|
ציטוט:
כי זה הגבול בין חוק טוב לחוק טיפשי. אני ממש בספק אם יצליחו לעבור אותו על מנויים של חד"כ וכו'... |
ת'אמת? גם 14 יום בחינם של חדר כושר אני יהיה מאושר.
חוץ מזה שאפשר לקחת עוד כמה מכשירי חשמל. ;) (מחשבים, LCD ועוד ועוד..) אגב - מה עם כל ההוסטינג? זה לא ישפיע על זה נכון? |
אף אחד פה לא צפה בכתבה? אם הייתם צופים, הייתם יודעים שאתה מחזיר ארוז ללא שימוש בלבד - ובחדר כושר, אתה משלם על הזמן שהייתה.
|
ציטוט:
|
כמו בארה"ב עד שבועיים אחרי אתה יכול להחזיר
אבל יש מיגבלות אי אפשר להחזיר דיסקים ודברים כאלה (צרבתה והחזרתה חחח) אבל למשל נעליים חבר שלי סתם בישביל הכיף קנה בניו יורק נעליים ב 200$ הלך איתם יום חזר לחנות והחזיר חחחח בארץ זה ככה יהייה יקנו דברים ישתמשו קצת ויחזירו |
ציטוט:
|
חוק ההחזר לאחר 14 יום ידוע .
אבל קבלת מוצר שונה? מגניב :) . תחשבו על ספרים ? אתה יכול לקרוא ספריה שלמה :) כול 14 יום מחליף ספר :P . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ