![]() |
[Smart CMS] מערכת ניהול תוכן מתקדמת
שלום, שמי כפיר, ואני מאמין שרובכם טרם מכירים אותי. בכל אופן, לאחרונה הייתי עסוק לא מעט בפיתוח מערכת ניהול תוכן גדולה העונה לשם Smart CMS.
להלן תכונות המערכת:
* חשוב לציין שזו היא גירסת הבטא של המערכת ובנוסף גם גירסת הבסיס שאליה יתווספו בעתיד מודולים רבים ואפשרויות נוספות אשר טרם הוכנסו מפאת חוסר הזמן. * אשמח לקבל ביקורות בונות ולא בונות כאחד, תודה. דמו המערכת : פאנל ניהול (סיסמה + שם משתמש : admin). האתר. תודות : לאיציק שעזר רבות עם האיכסון. לאלון (USTA) שעזר גם הוא במהלך פיתוח המערכת. ליקיר שעזר גם הוא במהלך הפיתוח. ול-BlueNosE שהאיר את פניי במספר נושאים. |
בכללי - יש המון אפשרויות שמקיפות כמעט הכל לדעתי, חוץ מזה שהפאנל נטען דיי לאט נראה מעולה, בהצלחה!
|
האיטיות נובעת בעיקר מהעורך שהכנסתי אליה, אולי אני אחליף אותו בעתיד.
|
בעריכת בלוק רשום הוספת בלוק חדש, תשנה את זה.
חוץ מזה המערכת נראת מעולה, העורך די איטי, ובהצלחה בהמשך! |
אחלה מערכת,
קצת איטית. בהצלחה! |
מבחינת אפשרויות הוא ממש אחלה...
מבחינת העיצוב ... ממש גרוע...לא נעים להישאר בפאנל :( תתעמץ טיפה גם על העיצוב ויהיה מעולה ! |
נראה טוב מאוד ,רק לא אהבתי את העיצוב הצבע יבש..
|
אתם לא מצפים שהוא יפתח ככה אתר לא? זה כנראה עיצוב סימלי רק למבנה של העיצוב, הוא ביקש התייחסות כלפי המערכת בלבד.
|
בתכלס במערכות כאלו מה שאתם למעשה מוכרים זה את הפאנל...הפאנל הוא זה שצריך להיות ממש מושקע...אז למה לא להשקיע גם בעיצוב שלו?
|
כל הכבוד מערכת לעניין.
רק היא לא חכמה יותר ממערכות ה cms האחרות. תשנה את הצבים ואת הסידור בפאנל. עניין כמות הזמן שמחכים הוא דיי מעצבן או שזה השרת או שזה המערכת. וסך הכל הייתי נותן לה טוב מאוד. תמצא איזה עיצוב חינמי טוב ותלביש לה שיהיה נעים לעיין |
השקעת המון בעיצוב אבל כנראה העמסת קבצים גדולים מדי ולא חילקת אותם.
תשפר את מהירות העליה וכך בחשבון שאולי זה נובע ממהירות השרת. |
אמרתי לך מה אני חושב, מערכת נהדרת =]
יש מקום לשיפור, אבל נשאיר את זה למסן - מערכת מצויינת. יופי של עבודה (ואתה תראה רווחים בהתאם). |
מערכת באמת טובה!
העורך הודעות מקצועי וחדשני! |
תודה רבה לכולם:)
ולאלה שחשים האקרים, אל תנסו להכניס קוד js בכל מקום שיש בו את העורך. פשוט כי לא אבטחתי רק את הקטעים האלה, שכן המנהלים לא ינסו לעשות לעצמם alert. |
יש דברים לשפר מבחינת הקוד... העיצוב כאמור די יבש (הערת ביניים).
בסה"כ, מערכת נחמדה, בנויה היטב, כל הכבוד ישר כוח! |
נחמד מאוד
עיצוב גרוע אופציות סטנדרטיות... יש את זה כמעט בכל מערכת ניהול תוכן... בהצלחה |
מערכת טובה, קצת איטית אולי..
מבחינת העיצוב כמו שרבים אמרו מעליי - תעבוד עליו.. בהצלחה :) |
אני באמת לא מבין למה אתם ממשיכים להתעקש בנושא העיצוב, הרי כבר ציינתי שהעיצוב הנ"ל יתחלף מאתר לאתר ומטרתו היא להציג את מבנה המערכת.
|
מערכת נחמדה,
אתה חייב לשפר את קוד הHTML שלך הוא ממש זוועתי( למי שלא הבין סתכלו מקור בעמוד הראשי).|Stare| |
המערכת ממש מושקעת, אין הרבה מקוריות, אבל בכללי, במערכות כאלו, לא צריך, ככל שהמערכת נוחה יותר, תצליח יותר :)
מספר דברים לשיפור: אין התקנת \ הוספת מודולים - לדוגמא, לקוח שלך רצה תוספת, סתם דוגמא, מערכת דש"ים, בטח שלא תרצה לשכתב את הקוד בכל דף נכון? :) אפשרות להורדת גיבוי SQL (כמובן שלא כדאי שתשים את זה כל עוד אתה מציג את המערכת על השרת שלך :P) בניהול משתמשי האתר, ממש חיוני שתוסיף חיפוש, אם וכאשר האתר יהיה אתר מצליח, אם בעל האתר ירצה להרחיק משתמש כלשהו, או סתם לשנות פרטים, אתה לא מצפה שיעבור כל כך הרבה עם הסקרולר, וזה מביא אותי לעוד נקודה -- אין חלוקה לדפים בהוספת מאמר, לא כדאי שיהיה השדה "מאת:" עדיף פשוט שאוטומטית ילקח הID של המנהל שכתב את המאמר, ואז פשוט ישלף שמו \ הכינוי שלו, תוכל להוסיף אפשרות שמה: "הצג כינוי \ שם מלא". הדבר האחרון הוא קוד הHTML, והעיצוב, נסה להשתמש כמה שפחות טבלאות, ניתן לשחזר הכל עם DIV ועדיין יראה בידיוק אותו דבר, העיצוב לא נוח לצפייה, בכמה מקומות צפוף, והעורך שלקחת עמוס מדי בהצלחה :) |
נחמד מאוד!
אהבתי מאוד את המערכת, אך הפאנל נורא עמוס, אני מבין שיש המון אפשרויות אבל הכל נראה כל כך קטן וקשה להבין הכל, בהצלחה. |
אהבתי מאוד את המערכת, העיצוב גם נראה מעולה (פאנל).
בהצלחה במכירות, ו... כמו שאמרו, טיפה'לה איטי. |
אהבתי!
תנסה לעבוד על html תיקני. לא אומר שתרוץ לשנות את כל המערכת ותעבוד עם div במקום table. אבל יש מקומות שפשוט כתבת קוד לא תיקני. למשל אתה עושה include לקובץ שכתוב בו את כל הקטע של <html> ואסור לעשות את זה בתוך קובץ קיים. אם אתה צריך עזרה לסדר את זה דבר איתי, אין לי בעיה לעזור לך. |
תודה, הקוד עצמו תיקני, אבל ככל הנראה בכל דפי המערכת ה"מאונקלדים" שמתי בתוך HTML, אני אשנה את זה כבר בגירסה הבאה.
|
בהצלחה גבר
|
משמ אהבתי מקצועית בטירוף
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ