![]() |
שאלה, והצעה...
מה נשמע אחים?
אני מחפש שותף שמבין ב HTML וכדומה.., אני רוצה להקים חברת עיצובים, כאשר אני יהיה המעצב בפלאש,פוטושופ ותוכנות עיצוב והוא יהיה זה שבונה את האתר. נתחלק בהתאם ועכשיו לשאלה החשובה מאוד..!!!!~~~ איך אני יכול להעביר לייר מפוטושופ לפלאש? באיזה פורמט אני צריך לשמור את זה בשביל שאני יוכל לפתוח את הלייר בפלאש?... ולא רק את כל התמונה. תודה רבה רבה לעוזרים:qqb007: לילה טוב. |
די! די! די!!!
נמאס כבר מכל נוב שבא לפה מציג עבודה אחרי יום הוא פותח פוסט מפגר.. שהוא פותח חברת עיצובים! מספיק אם זה! איזה חברת עיצובים איזה בטיח?! אתה לא נקרא מעצב גם אם יש לך את המילה Design בחתימה!! פשוט מספיק אם כל אלה שחושבים שהם פיקאסו פיתאום! רק כאלה פוסטים ללא בסיס וכאלה לא קשורים.. מורידים פה את הרמה שאין! אולי אני קצת הגזמתי והתפרצתי אבל זה נכון! כמה אפשר?! |
סליחה סליחה סליחה
תוריד פרופיל! וואלה יופי חחח אני לא מכיר את הפורום הזה ולא בטיח ולמה מי אתה בכלל שתגיד לי שאני לא מעצב? מי אמר שאתה מעצב? בגלל שיש לך לוגו "משלך" אני לא בא לריב איתך אבל אל תוציא עלי תעצבים שאני לא יודע מאיפה הבאת אותם בכלל אני רוצה להקים חברת עיצובים אני ממש מצטער שלא שאלתי אותך באמת סליחה מה זה השטויות האלה שאלתי מי רוצה להיות איתי ושאלתי שאלה בשביל שהמבינים כמוך אולי יוכלו להסביר לי עכשיו ברור? |
אוף,
כמה שזה מעצבן שאנשים לא מבינים והם מדברים .. חחחח אין לי כבר כוח איהם תעשו מה בראש שלכם.. קיצר בהצלחה אם """""החברה""""" חחחחח שאתה תפתח... |
שלום scdesign שלחתי לך הודעה פרטית בקשר
להודעה עם פרטים ליצירת קשר. אשמח אם תיצור איתי קשר בהקדם. המשך יום נעים צביקה |
בתכלס PASSION צודק...
ובקשר לשאלה שלך, צריך להיות ממש גאון בשביל לחשוב על זה לבד? פשוט תשמור את הלייר כתמונה אחת ותעביר אותה לפלאש ( קשה אה?) |
ציטוט:
|
תשמע אני לא יודע אם אני הולך לעשות מזה מפעל
אבל שווה לנסות לא? אני לא מבין למה אתה כל הזמן חושב שאתה יותר ואתה יותר סבבה אולי באמת אתה מעצב יותר טוב יש לך גלריה יפה והכל אבל אז מה? תן גם לאחרים להתבטא אני לא מבין מה הבעיה זה ממש לא מוריד את הרמה של הפורום, אם אני לא ישאל פה אז איפה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
שמע אני לא יודעת באמת מה הרמה שלך ואני לא רוצה ישר לזלזל אבל רק שתדע כשפותחים חברה, רצוי שהיא תהיה חוקית.... שזה מצריך פוטושופ חוקי. גיל מתאים. ועוד כל מיני דברים... תחשוב על זה. |
נכון שיראל בידיוק צודק..
בקיצור.. תודה תנעלו תנושא |
ציטוט:
מה קרה עלה לך הסעיף? מה אם יפתחו עוד חברה היה לך פחות לקוחות? חשבתי שכל פורום הוסטס זה חברים שעוזרים, תומכים... גם אתה כשהייתה בתחילת החברה שלך לא הייתה "המעצב הדגול"... ובקשר אל מי שביקש מתכנת: שהיה לך המון המון בהצלחה... שתצליח בכל... ושלא תתיחס לאנשים בפורום האלה כי הם בני אדם לא כל כך נחמדים:mad: וחבל שכך... אני מקווה שתימצא מתכנת... |
תודה רבה רבה רבה ואני חושב בידיוק כמוך...
לא יודע מה יש פה לאנשים..:S |
ציטוט:
שהוא אומר שהוא יהיה למשל כגם מעצב פלאש.. והוא שואל איך הוא צריך להעביר לייר מהפוטושופ לפלאש.. זה אומר עד כמה הוא לא מוכן.. אנשים לומדים שנים על גבי שנים כדי להרשות לעצמם בסוף לפתוח חברה שכזאת.. אני מצטער..תלמד עוד .. תצבור נסיון.. ואז תתעסק ב"חברה" אני אומר את זה רק לטובתך.. כי ככה תצליח |
ציטוט:
אבל לאף אחד אין זכות לחתוף עליו כריזה...! הוא מספיק בוגר והוא יעשה מה שברואש שלו... המקס' שאותו בן אדם יכול לעשות זה ליעץ לו... הפורום הזה בזמן האחרון נהיה ממש מגעיל להיכנס אליו... יש משפט שאומר "ארץ אוכלת יושביה" אז אנכנו "פורום אוכל משתמשיו" וזה ממש לא נחמד כך...! |
אולי תשתקו ?
PassiOn לא מתאים לך העבודה ? אל תגיב. כל עוד מה שהוא עשה לא רשום בחוקים כנגדו אין לך זכות להגיד לו שהוא עשה משהו לא בסדר. |
בואנה אני לא מבין אותכם אנשים עזבו אותו הוא רוצה לפתוח חברה שיפתח שיעשה מה שבא לו
הלקוחות ישלמו לו לפי כמה שהעיצובים שווים זה לא כמו חברת איחסון שאתה לא יודע מה אתה קונה לפני... פה אתה רואה את הרמה ולפי זה אתה מחליט אם לקנות או לא... אני ממש לאמסכים איתכם! אז אם הרמה שלו לא גבוהה (ואני לא אומר שהיא לא חס וחלילה) אז הוא לא ירוויח כמו אלה שיש להם רמה גבוהה (ופה גדול מאוד) דרך אגב אחי להעביר לפלאש מפוטשופ תישמור על פורמט png בהצלחה. |
הוא כנראה התכוון לקבוצה ולא חברה...
בשביל חברת עיצוב צריך פוטושופ מקורי שעולה הרבה מאוד כסף... כמו-כן צריך רישיון במס או במע"מ שהם גם עולים הרבה כסף... אז... תחליט מה שבא לך... תפתח ביינתים קבוצה ואז כשיהיה לך גיל מתאים וכסף תעשה חברה... |
יש בעייה מאוד רצינית כאן.
זה לא רק אתה שמנסה לפתוח את העסק שלך, זה הקודמים שלך שהרסו כאן את כל הכיף. פשוט הייתה תקופה שכל יומיים איזה ילד היה לומד להזיז את העכבר וכבר היה קורא לעצמו מעצב. ויום למחורת היה בא עם ההצהרה המפוצצת שהוא הולך לפתוח חברות ענק...וכל שאר המשחקים הדפוקים. אז מבין? הוא בעיקרון לא מתפרץ עליך ספציפית (passion) אלא על כל מה שהולך כאן בפורום. בכל מקרה, אני לא אתן את הדעה הספציפית שלי על מצבך. אבל שיהיה לך בהצלחה. אם אתה מחפש מתכנת html פנה אליי. (אני לא זול) רפי. |
תגידו מה נסגר איתכם הוא רוצה להתנסות לפתוח עסק קטן ואן בזה שום דבר רע וחוץ מיזה שאתם בכלל לא יודע את הרמה שלו אז מה יוצאים עליו ? הוא רוצה לפתוח שיהיה לו בהצלחה וזהו
ד"א PassiOn אם זכור לי נכון לפני חודש גם לך היתה אחלה """"""""חברה"""""""" ולמה עשית את זה להתנסות בעניין אז מה אתה יוצא אל כל מה שזז עם ההודעות האלה. (תקן אותי אם אני טועה) |
אני התכוונתי לפתוח קבוצה
אפילו לא חשבתי בכיוון של חברה.. תודה לכל אלה שהגיבו בנושא.. ושניה מה זה PNG זה יעני פותח שכבה שכבה בפלאש?.. כי זה נאחס אם אני שומר ב JPEG אז אני צריך לגזור וזה... אפשר לשמור את זה על Transpect? (ואי אפשר ב GIF) .. זה אותו דבר בפלאש.. |
אחי...אם אתה לא יודע מה זה PNG אתה ממש לא ברמת של מכירה... מצטער...
PNG זה פורמט של תמונה כמו JPG או GIF או BMP... מה לא ברור?... פותח דף טרנספרט חדש ומעביר לתוכו לייר ושומר... ואז פותח את זה בפלאש ומעביר לואקטורי ומשם אתה כבר יודע מה לעשות... |
תשמע אחי מה זה קשור אחד לשני?
אני עד היום עבדתי עם פוטושופ בלבד!!! אני לא מבין מה זה קשור אחד לשני אני לא הייתי שומר ב PNG אני עבדתי עם JPEG ו GIF אני לא מבין למה כולם באים אלי בכעס שאני לא מתאים ולא זה.. אתם ראיתם עבודות? לא.. ואם שאלתי שאלה אז מה?.. בכל זאת תודה רבה! |
ציטוט:
דבר ראשון סליחה על איך שאני מדבר אבל! מה אכפת לך?, הוא רוצה לפתוח חברה אכפת לך אם יהיה לו הצלחות, לקוחות? אתה לא מעוניין אל תגיב סתם... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ