![]() |
[שאלה] אפשר להעריך את הPR שיהיה לי בבדיקה הבאה?
שלום,
רציתי לדעת אם אפשר להעריך את הPR שיהיה לי בבדיקה הבא? יש איזה כלי שמחשב את זה? יש לי כבר רשימה של מספרים של אתרים שמקשרים אלי + הPR שלהם: יש 124 אתרים שמקשרים לאתר שלי: PR 7 - אתר אחד (1) PR 6 - שלושה אתרים (3) PR 5 - אחת עשרה אתרים (11) PR 4 - עשרים ואחת אתרים (21) PR 3 - עשרים וארבע אתרים (24) PR 2 - עשרה אתרים (10) PR 1 - שישה אתרים (6) PR 0 - עשרים וארבע אתרים (24) את שאר ה24 האחרים לא רשמתי =/ הם בערך 5-3 PR... ------------------------- אלו מספרים טובים? זה נחשב הרבה? תודה לכל העוזרים |
אי אפשר ממש להעריך על פי זה, מכיוון וה-pr שייקבע הוא ה-pr שהם ייקבלו בעדכון.
|
|
זה כותב לי:
Cannot determine |
בהנחה שה - PR שמקשרים אליך ישארו ו/או אמיתיים יהיה לך PR6.
|
ציטוט:
|
שאלה חשובה:
האם לדוגמא, האתר עם הPR 7 מקשר אליך מהעמוד הראשי שלו(כלומר העמוד שיש בו לינק אליף הוא PR7)? אם כן, ובאמת הPR של האתרים האלה ישאר, כנראה שתקבל PR6. |
אני חשוב שאתם ממהרים להחליט והוא סתם יפתח ציפיות לחינם.
גם ברשותי מספר קישורים מ-PR7 [הדף עצמו כמובן] וגם PR6 וגם עשרות PR4 כבר מספר חודשים לפני העדכון PR ובכל זאת העדכון האחרון לא הראה שום PR6 עבורי. תקנו אותי אם אני טועה אבל גם ההקשר של שני האתרים יכול להשפיע על הדרוג, ז"א אם סתם אתר על אסטרופיזיקה עם PR8 יקשר לסתם אתר של בובות עץ אז לדעתי מנועי חיפוש מתוחכמים יראו בתור הקישור הזה כקישור לא איכותי כ"כ בגלל שאין שום קשר בין האתרים. הדבר שגוגל הכי מתמחים בו זה: רלוונטיות, איכות... אז הדוגמה הקודמת האסטרופיזיקה יכולה להגיד לנו שאם גוגל מומחים ברלוונטיות ואיכות הם לא יחשיבו כ"כ קישור מאתר X לאתר Y כששני הנושאים שונים - מהסיבה הפשוטה שהם לא רלוונטים זה לזה. לא? |
ציטוט:
בעוד הסרגל כלים של גוגל מראה לי שה PR שלי הוא 1 |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, די מפתיע אותי שיש לך כמה לינקים מPR6-7 ועדין אין לך PR6. אני מניח שבתקופה הלא רחוקה כל כך, תגיע גם לזה. בהצלחה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב מדוברים לאתרים באנגלית שלי עם אתרים באנגלית בחו"ל שמקשרים אליהם... אבל זה בטח לא משנה משהו. |
יש את הכלי הזה שאולי יעזור לך:
www.pagerank.co.il |
ציטוט:
איזה דבר שטותי זה... ממש המצאה מפגרת במינה... שימו 10 באחד מה- PRים שכתובים שם, ותשאירו את השאיר 0. תראו שיצא להם PR. עכשיו נסו מחדש ושימו את ה-PR 10 בתיבה אחרת מבין ה-10 שיש שם, ותשאירו את השאר 0. תראו שיצא לכם PR שונה מהפעם הקודמת חחח... |
ציטוט:
אם פעם תשים 10 קישורים מ PR5 ופעם מ PR3 אז ברור שיהיה להם PR שונה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ