![]() |
שבוע מתאריך פתיחת האתר! רווחי google ads ,מה דעתכם?
שלום עבר שבוע מאז פתחתי את האתר:
http://www.freepsd.net עכשיו אני מקבל חמישה קליקים ביום בממוצע. - זה טוב? וביינתים עשיתי 2 $ =/ - זה טוב להתחלה? או שמשהו לא בסדר אצלי? אצל כולם זה כל כך מעט בשבוע הראשון? דרך הגב למי שרוצה לדעת היו 1200 כניסות יחודיות השבוע =). אשמח לדעת את דעתכם לגבי כל הפרטים שציינתי פה: קליקים יומיים, רווח שבוע ראשון וכניסות יחודיות. תודה. עריכה: אהה כן, נרשמו 30 חברים =) זה טוב? |
אני לא אגיד לך שהאתר לא עובד כבר ;P (הוא לא עובד..)
אמ.. לדעתי יחסית לכמות הכניסות שלך זה קצת מאכזב. |
זה ממש מעט.
אגב יכולים לסגור לך את החשבון. אתה מטעה את הגולשים שלך כאשר אתה רושם בכותרת "עוד אתרי טמפלטים". זה ממש לא עוד אתרי טמפלטים אלא עוד אתרים רגילים. תסתכל בחוקים של גוגל ותראה שאתה בעצם מטעה את הגולשים ויכולים לחסום לך את החשבון. |
50 קליקים ו2 דולר? אתה מקבל יחסית ממש קצת =\
|
ציטוט:
loading אני יתקן את זה... עריכה: שיניתי ל Realated Sites: זה טוב? הם לא יורידו לי? |
ציטוט:
|
אם כבר נשאלה השאלה
3000-+ כניסות יחודיות ביום לאתר שברשת כ4 חודשים זה טוב? |
ציטוט:
עידן: זה נחשב ממש טוב לדעתי, בהצלחה לך! אם אתה רוצה להחליף קישורים איתי שלח הודעה פרטית.. |
ציטוט:
אני ישלח לך הודעה פרטית במוצאי שבת בעזרת ה' |
וווווואווווווווו אחד האתרים אחי!
מומלץ לעשות שאפשר להוריד רק עיצוב אחד וחייבים להירשם :) מומלץ גם לעשות תהליך הרשמה קצר שזה לא יראה סיפור אחי עריכה: ואחי תפרסם גם עיצובים בעברית התאהבתי בסגנון של העיצובים באתר שלך (בעיקר של אתרים אישיים) |
ציטוט:
אני ממש שמח שאהבת את האתר דרך הגב אני מתרגם אותו גם לעברית בקרוב, יצרתי איתך קשר בICQ אני רוצה לדבר איתך.. שבת שלום |
אני רואה שאתה רושם את המקום לכל עיצוב מתחת לתמונה שלו.
אז בעצם לא אתה עיצבת אותם? נכון? http://mastertemplates.com/templates/087.htm אני לא בטוח לגבי החוקיות של זה, שיהיה לך בהצלחה. אם אי פעם תחליט לפתוח כזה אתר עם עיצובים ייחודיים, דבר איתי, יש לי הצעה שלא כדאי לך לסרב לה :) |
ציטוט:
אני בכיף ידבר איתך רק תשאיר פרטים ליצור איתך קשר =/ |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ