![]() |
Fgames.ws - אתר המשחקים החדש שלי נפתח! ;P
היי כולם, פתחתי אתר משחקים חדש באנגלית אשמח אם תתנו לי חוות דעת עליו:
http://www.fgames.ws המערכת נקנתה על ידי ואני וחבר שלי שיפרנו אותה קצת, מה דעתכם על: -העיצוב -הדומיין -התוכן ?? תודה רבה לכל המגיבים |
אהבתי את האתר! עיצוב תיכנות ותוכן טובים מאוד!
בהצלחה. |
לא עובד :\
|
יפה מאוד!!
בהצלחה. עריכה: מקודם שיחקתי(נהנתי) פתאום לא עובד :S |
[08:01] האתר לא עולה
|
עובד לי ואחלה אתר בהצלחה....
|
אחלה אתר ניצן ! :) אהבתי מאוד
שיהיה בהצלחה ותדבר איתי :) |
ציטוט:
אופיר בכיף אני ידבר איתך רק תענה מתישהו =/ ציטוט:
|
עיצוב נחמד מאוד,
אבל אתה לא חושב שיש מספיק אתרי משחקים כבר? יש הרבה מאוד ברשת, לא חושב שיש מקום לתחרות. למרות זאת האתר ניראה טוב, תעשה אולי סקין יותר בהיר לאנשים שאוהבים בהיר ולא משהו חשוך. |
ציטוט:
נראה אני ימצא מעצב שיעזור לי לשפר את הסקין ואת הלוגו דחוף ;P |
נחמד..
האתר באנגלית, למה? מה הסיכוי שתגיע לתוצאות טובות בביטויים חזקים באנגלית? |
ציטוט:
|
ציטוט:
עריכה: שיניתי =) |
יפה מאוד שפר את הלוגו
|
ציטוט:
|
יפה מאד, בהצלחה!
|
ציטוט:
עדכון לכולם!: שיניתי את הלוגו והבאר תודה לTal M שעיצב את הלוגו באמת מעצב טוב ובחור טוב! |
ציטוט:
שמחתי לעזור.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נחמד מאוד,
עיצוב מושך וטוב לאתרים של משחקים בהצלחה לך , יפה לאללה ! |
חח תודה רבה לך, =)
|
אחלה של עיצוב פרט ללוגו (החדש) שלא קשור ממש...כאילו הוא לא משתלב...
התוכן מעולה ! רואים שהשקעת. הדומיין...נחמד... |
יפה מאוד :)
ד"א, בזכויות רשמת: קוד:
All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved. זה אמור להיות: קוד:
All games and descriptions belongs to their respective owners. All rights reserved. © |
כמו שביקשת :
הדומיין, יפה מאוד, הסיומת פחות..אבל אני מניח שהאתר שלח נושם בזכות הגולשים שנכנסים לכמה דקות ויוצאים, ככה שבעזרת קידום יפה בגוגל ואתרים בחו"ל, אתה על הגל :) עיצוב מעולה לאתר, הבאר קצת פחות.. התוכן, בילדותי הייתי מעביר שעות באתר שלך בכיף לפי דעתי.. בהצלחה ! |
חחח תודה רבה, אני יתקן את הטעות =)
|
אתר נחמד.
לא נשלח קישור לאישור למייל (Gmail) מעצבן הקטע שצריך להרשם בשביל לראות משחקים... |
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/gameover/domains/fgames.ws/public_html/includes/config.php on line 47
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/gameover/domains/fgames.ws/public_html/includes/updateonline.php on line 11 Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/gameover/domains/fgames.ws/public_html/includes/updateonline.php on line 39 Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/gameover/domains/fgames.ws/public_html/includes/updateonline.php on line 42 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/gameover/domains/fgames.ws/public_html/includes/functions.php on line 185 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/gameover/domains/fgames.ws/public_html/includes/functions.php on line 192 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/gameover/domains/fgames.ws/public_html/includes/functions.php on line 199 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/gameover/domains/fgames.ws/public_html/includes/config.php on line 106 |
יש תקלה תכנית באתר, אני ינסה לסדר אותה אני ממש מצטער.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ביטלתי את הצורך לאשר אימייל בהרשמה לאתר! האתר חזר לפעולה ואני מצטער על האי נוחות|לב| |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ