![]() |
DCHeb.com - הפרוייקט העברי הרשמי של מערכת +DCForum (גירסת PHP)
לאחר עבודה מרובה, אנו גאים להציג את פרוייקט התרגום העברי הרשמי של +DCForum
גירסת ה-PHP/MYSQL המערכת ניתנת להורדה בחינם לכל מבקש! ד"א - למי שלא מעודכן, המערכת חינמית! צוות הפרוייקט השקיע מאמצים רבים כדי להביא לכם את הטוב ביותר, ולהלן הפירוט:
את כל הטוב ניתן למצוא באתר הבית DCHeb.com כמו כן, נפתח הפורום הרשמי הנועד בשבילכם המשתמשים, על מנת שתוכלו להפיק מן המערכת את הטוב ביותר. להורדת המערכת לחץ כאן לחצו כאן על מנת להגיע לפורום לחץ כאן למדריך להתקנת המערכת לחץ כאן (יש לציין שאפשר לראות את המדריך רק לאחר ההרשמה למערכת) הפרוייקט נבנה לאחר עבודה מרובה יחד עם Tsarfaty.net - יאיר צרפתי |
יפה מאוד שחר! כל הכבוד נראה מאוד מרשים, אני יעבור על המערכת ואצור איתך קשר במקר ואני יתקל בבאגים,
בהצלחה! עריכה: הדף הוראות התקנה לא עובד, 22:26 |
הפרוייקט נבנה לאחר עבודה מרובה יחד עם Tsarfaty.net - יאיר צרפתי
|
זאתי עדיין מערכת מוכנה :\
בהצלחה! העיצוב לא נראה ממש טוב P: |
DC זה לא מערכת שעולה כסף?
|
ציטוט:
בקשר לתגובה ממתחת, הייתה עולה כסף, כעת היא מוצעת בחינם, וקיבלנו אישור מהמפתח של המערכת לתרגם אותה. |
יפה מאד :) בהצלחה;)
|
יוזמה מבורכת, תודה רבה שחר! :)
|
בכיף חברים, המטרה העיקרית היא לשנות את כל הדור של ה PHPBBHEB ו IBHEB ל DCHEB :)
בקרוב יתווספו מודים נוספים שיאיר יבנה. צפו להפתעות. |
חחח אז רק שאלה בלי שום קשר לזה, מה קורה עם DC? יעני כל הלקוחות ששילמו לא מקבלים תכסף בחזרה?|:
|
חח הם "נדפקו" :D
|
נחמד =]
לא שימושי (לפחות לא בשבילי) VB שולטטט חח עזבו אני בסטלה בכ"מ אחלה פרוייקט :) שיהיה בהצלחה =] |
ציטוט:
הפורום הזה בעיקרון בדיוק עמו IBHEB ו PHPBB מערכת שונה אבל עדיין מערכת מוכנה וחינמית! ולמערכת לא מוצא משהו מיוחד ובמיוחד סיבה לעבור מ IPB לDC |
יש לה הרבה יותר אופציות, היא הייתה בעבר עולה 800 שקל לרישיון, והיו כולם משתוקקים לה
יש לה אופציות שרשור רבות שאין ל IPB ול PHPBB - אני מדבר על ה IPB החינמית. בכל מקרה אנחנו תרגמנו ועשינו את שלנו, ואיזה חוקים הוא מכופף? לפרסם פרוייקט תרגום מערכת מותר, להציג מערכת סתם שלך בתור פורום אסור. |
ציטוט:
תקרא את החוקים לפני שאתה בא בטענות.... ציטוט:
|
אני מת על המערכת הזאת, תודה על הפרוייקט. שימושי בהחלט.
|
האמת שלא הכרתי את המערכת ממקודם, אבל היא נראת ממש מדהימה.
תרגום יפה מאוד וכל הכבוד לכם http://forums.k.co.il/smileys/smiley32.gif |
אני הולך להתקין אותה על השרת
מקווה שהמערכת קלה ונוחה לשימוש יש עיצובים ומודים? תודה רבה |
תתנו פקודה לדפדפנים לעבוד בקידוד שעשיתם:
HTML קוד:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 3.2 Final//EN"> קוד:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=קידוד" /> |
ציטוט:
עיצובים כרגע איני יודע היכן יש - ואם יש בכלל, אבל התכנון הוא לעצב סקין בסגנון של Rotter אם אתה מבין למה אני מתכוון, אבל זה גם בקרוב. |
מכיר את המערכת הייתי עובד איתה רבות... כרגע אני עם ה VB החמוד שלי...
שחר כל מה שאתה צריך אני מוכן בשמחה לעזור [תרגום,תמיכה...]. אחלה פרוייקט מקווה שיכנס חזק :) |
פעם היא הייתה מזעזעת ואני מאמין שגם היום
אם היא הייתה כל כך טובה היא לא הייתה הופכת מ 800 שקל רשיון לחינם תחשוב על זה ככה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם עכשיו הוא לא עבר על החוק נכון?|Stare| |
אז בטעות כתבתי כדי שאנשים יראו..
מה אתה מחפש אותי בקטנות, מנהלים צנזרו כתובת. |
ציטוט:
אלא הכל פה ככה מי שפה כבר וותיק הוא בסדר על החדשים על כל שטות אזהרות והשעיות לדוגמא לא מזמן איזה אחד מכר פה מערכת לניהול רדיו אני כתבתי שגם אני מכין אחת עם יותר אפשריות ישר קיבלתי השעייה ליום נגיד מישהו מבקש איזה משהו למערכת מוכנה ישר באן שזה אמור להיות הפוך! החדשים חלק לא קוראים את החוקים נכון אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש אבל בכל מקרה כולם בני אדם והוותיקים שיודעים הכל פשוט מוותרים על הכל:\ |
ציטוט:
|
DC לא מומלץ
היא פשוטה ולא נוחה!!! לא אהבתי את המערכת |
ציטוט:
Opacity- יפה, בהצלחה. |
מעצב ומתכנת עבדו על המערכת..
איך זה שהמערכת כזאת מכוערת ולא מתוקנת מבחינת קוד עד הסוף?? זאת מערכת חופשית תעשו בה מה שבא לכם תתחילו לשפר אנשים (: |
תשפרו את העיצוב הרירת המחדשל שלה דחוףף אף אחד לא יוריד עם עיצוב כזה..
|
אחלה מערכת !!
אחד המערכות הטובות שיש אלון משב.קום המפיץ הרשמי שלה היה עד עכשיו ! אנו עוד זוכר שהייתה קהילת סלש.נט והם היו הראשונים לפני פראש עם המערכת הזאת ! |
ציטוט:
אבל עוד כמה זמן נכין סקין שאני בטוח במליון אחוז שכולם יחרשו אותו... |
כל הכבוד על הנתינת התמיכה ותירגום המערכת!
אני לא חושב שאנשים יעברו כ"כ מהר למערכת הזאת שיהיה בהצלחה! |
נחמד מאוד, מחכה כבר לעיצוב הסקין
|
נראה נהדר, שחר!
אחלה השקעה על אתר פרויקט המערכת! מערכת ה-DC היתה כל כך נדירה (כייון שעלתה הרבה כסף בזמנו) לפני כמה שנים ותראו איך הכל מתפתח עם השנים. אומנם כל הלקוחות של DC הפסידו ואולי בעלי המערכת מזכים אותם כספית או פיצוי מסוים שסיכמו איתם, אם עברו על חוזה המערכת עם הלקוחות. נהדר לראות אנשים שלוקחים את תרגום מערכות והופכים אותם לפרויקט רציני ומושקע. ישר כוח שחר ובהצלחה! |קורץ| |
לא אהבתי ועדיין לא אוהב את המערכת, היא לא איכותית כמו IPB או VB חוץ מזה שיש לך עיצוב מזעזע כמו לשאר מערכות הפורומים ברשת פרט ל-IPB ו-VB.
|
קודם ההית צריך להכין תסקין ואז לפרסם זה עושה רושם רע.
אם נגיד אני יפתח חברת חסון ויכתוב באתר שלה: שלום אכנו חבראת עלה,ואנכנו משפקים אחשון אתרים,וגם אנחנו משפקים קבלות ההית קונה? |
חחח לא מספיק מתרגמים לכם מערכת שעלתה עד לא מזמן כסף ושכולם השתוקקו אליה,
גם אתם באים בטענות, למי שהיא לא מתאימה שלא יוריד אותה.. ושישאר עם ה IPB החרושה שיש לחצי עולם כבר :) |
בתאחלס, לא מבין אתכם.
המערכת נראת לי טובה לא פחות (ואף יותר) מהמערכות ה"חרושות" כמו שאומר שחר :-) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ