![]() |
חגי אבישר - תיכנות ואבטחה ברמה גבוהה
http://haguy.biz/index
תיכנות ואבטחה ברמה גבוהה. שמי חגי אבישר ואני בעסק כבר 5 שנים עוד מגיל צעיר,הספקתי ללמוד המון ואני מומחה בתחום תיכנות ואבטחת מערכת בסביבת PHP,SQL. כרגע סיימתי את הפרוטפוליו שלי ורציתי להראות לכם אותו שתתרשמו ותתנו עליו ביקורת בונה. |
האיחסונים על הפנים, לא מקודד, לא מתואם וחולי. יש פה פרימים? לא שמתי לב, אם כן אז עלוב.
|
לא הספקתי לעבוד הרבה על האיחסונים,האתר כן מקודד וכן יש פריימים מכיוון שבלי זה יוצר בעיות כי העיצוב פשוט מתוסבך,כנראה שאני יתכנת את האתר עם עיצוב אחר בלי פריימים,עוד נראה.
|
קידוד זוועה והאתר חסר תוכן,
למה מיהרת איתו? |
ציטוט:
ב.האתר לא חסר תוכן,הוא לא מדבר על הרבה נושאים,זה פרוטפוליו. |
אתה מכיר עסק כלשהוא שכתוב לו באתר "איכסונים"?
נסה "שירותי אכסון אתרים". |
ככה לא אמור להיראות אתר של מתכנת \ איש אבטחה, סבבה?
כבד את עצמך ותוכיח את מה שאתה ע"י כך שתארגן את הטקסטים באתר. |
מהאתר שלך:
ציטוט:
אתה יודע מה זה בכלל אבטחת מידע? אבטחת מידע זה לא אבטחת שרת. גם אתה כותב ברמה מאד נמוכה :\ תפסק לפחות שיהיה מובן :\ או תעזר במישהו אם אתה צריך. אתה כותב טקסט שמבריח אנשים. וזה מצחיק שאתה כותב את הכינויים של הלקוחות שלך, זה לא נראה רציני בכלל. לגבי העיצוב, לא מתאים בכלל לפורטפוליו, נראה כמו עיצוב של חברת אחסון. |
אני פיסקתי טוב מאוד ואני יודע שאבטחת מידע זו לא אבטחה שרת אני התכוונתי לאבטח את כל המידע של השרת בגלובאלי,אנא תפסיקו לבקר אותי בדברים שאתם לא מבינים.
ואני לא יודע אם שמתם לב אבל כל אחד שהגיב כאן האתר שלו ממש לא משו,לsheez בקושי יש תוכן,יש כאן כמה שהם בכלל לא מתכנתים. אני מקבל את מה שדניאל מSPD אבל את השאר לא ואני יגיד לכם למה, ביקשתי ביקורת בונה,העיצוב שלי מחייב אייפריים ולכן זו הדרך הטובה ביותר שהיה אפשר לקודד אותו,בקרוב אני יתכנת עיצוב חדש והכל יהיה טוב אבל אתם חייבים להבין את הפירוש של המילה "בונה" להבין מה קורה ולהסביר את המצב. |
אני רואה שאימג' רדי עובד אצלך שעות נוספות.
"תמהרו לקנות כי ב15 בינואר יגמרו המבצעים!" למה למהר? יש עוד שנה כמעט....;) אני הייתי מציע לך, להוריד, לעשות סתם איזה "בקרוב", לעשות את זה טיפ טופ, ולהעלות את האתר מחדש. והיה נחמד אם היית עומד בתקן HTML. |
ציטוט:
|
אתה צריך לשפר את החלק של העיצוב והתוכן חוץ מזה הכול בסדר
|
אני מצטער להגיד לך, אך לפני זמן מה, אחד האנשים שאני מדבר איתו באופן שוטף במסן, הראה לי את האתר שיש בוא הרבה אפשרויות הזרקת SQL, תעשה טובה, תאבטח את האתר קודם בבקשההה
|
ציטוט:
תראה לי. |
מה לגבי :
PHP קוד:
PHP קוד:
http://haguy.biz/l ויש שם MARQUEE דבר שיצא מהתקן ממזמן כל האתר שלך לא תיקני אהבתי את החלק שלך של המדריך של PHP רק חבל שאתה מושך את הנתונים מ PHP.NET ואת העמודים שלא מתוגרמים לעברית שם בלי להתבלבל אתה כותב : קוד:
- חלק קטן מהפונקציות לא מתורגם מכיוון שאין באפשרותנו לתרגם מספר כה רב של פונקציות וזה תגובה ממתכנת שכבר כ 7 שנים בעסק ומבין עניין... |
ציטוט:
ב.אני אכן תירגמתי חלק מהפונקציות והשארתי את הזכויות של Php.net אז מה הבעיות? ובהקשר לIFRAME..בעיצוב הזה זאת הדרך היחידה,כלומר-אם אני עושה את זה בלי IFRAME זה יוצר בעיות. |
אם אתה תרגמת אז תן לי בבקשה פונקציה אחת שאתה תירגמת ושלא מופיעה מתורגמת ב PHP.NET
|
ציטוט:
|
מכיר אותו.
מומלץ! אחלה בנאדם! |
ציטוט:
הפיסוק שלך לא טוב ולא נכון, למה אתה לא מקבל את הביקורת הזאת, סתכל: ציטוט:
אל תגיד שאנשים לא מבינים כי אתה כותב כל מיני שילובים של מונחים מעולם המחשבים. את המשפט של הפלטפורמות כבר הספקת לשנות אני רואה, את הערה הזאת קבלת, הא? תשנה עוד, יש לך מספיק... אם אתה רוצה אני אתן לך דוגמאות נוספות לתיקון. רוצה הערה באמת בונה? זה לא פורטפוליו. זה אתר מסחרי שלועג לגולשים שלו ומנסה לעשות כסף על אנשים שלא מבינים כלום ותמימים ברמות מטורפות. פורטפוליו אמור לתת מידע עליך, מספר עבודות מובחרות ודרך יצירת קשר (ולא כתובת מדויקת, מספר טלפון ומספר חשבון בנק! זאת אבטחת מידע?!). תוריד את האתר, תדפדף בתיקי עבודות של מתכנתים ואז תבנה את שלך. מהתחלה. |
ציטוט:
תמיד אפשר להסתדר בדרך אחרת,הכל תלוי בקידוד של העיצוב. וד"א,רוב האנשים הגיבו לך כאן הם דווקא כן מתכנתים. |
טוב בוא ניתן כמה הערות בונות
שפר קידוד לפי תקני w3c אל תשתמש בIFRAME... זה פשוט מפגין חובבנות... אם אתה רוצה שלא יעבור עמודים תשתמש בJS מבחינה אסטטית האתר נראה יחסית טוב... למרות שזה לא עיצוב שהייתי מצפה למצוא באתר של מתכנת... מתכנתים בדרך כלל בונים את האתר שירשים מבחינת פונקציונליות ופשטות בעיצוב... טוב, בהצלחה לך... |
על מה אתה מדבר? אחרי החיפוש רואים בבירור את האתר של Php.net, כל מה שעשית באתר הוא להתאים את האתר לעיצוב שלהם.
|
ציטוט:
מה שאני מתכנת זה ברמה גבוהה וגם מה שאני מאבטח ואתה יכול לבדוק את זה! ובקשר לפרטים של החשבון ושל מען המכתבים זה לשליחת כסף,מי שמעוניין לנסות לבוא לשם או להשתמשת בזה לכיוון זדוניות מוזמן. |
רגע, אז לזה אתה קורא אבטחה?
http://haguy.biz/Pages/ok.php http://haguy.biz/Pages/afterinvitation.php |
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מזה מעניין למה לוקח לו להטען הרבה זמן.. |
לא הייתי מצפה שפעולות מזעריות כאלו יהיו דפים משלהם :\ אולי רק פונקציה :S
|
ציטוט:
אולי שיעשה דף שלם ל echo file: echo.php PHP קוד:
PHP קוד:
|
אחי רוצה לעשות עבודה לפרויקט פלוס?
זה משהו רצני ורק עם אתה אחרי... צור קשר: 375377955 אי סי |
פשוט מאוד אצלי הכל מסודר ונתתי לזה דף משלו,וזה טוען הרבה אולי כי זה בודק אם אתה הכנסת פוסט או לא.
אתם לא תגידו לי מה המערכת שלי עושה - וזה בטוח. |
ציטוט:
אני דווקא קורא לזה באלאגן.. מוזר. :-/ |
הממ אני הכנסתי אתר שלם לדף אחד עם באיזור ה3000 שורות... זה לא בלתי אפשרי, וזה חוסך הרבה מקום.. בניהול של אותו אתר לא עשיתי את זה, ויצאו לי מלא מלא דפים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אנחנו לא באים להעליב חלילה אלא רק מעירים הערות שנועדו לעזור לך לשפר את האתר. |
ממה שקראתי בהודעות, אתה לא ממש יודע HTML אחרת, היית יודע שעיצוב אמור לעבוד ללא IFRAME, ואין דבר כזה שאי אפשר.
חוץ מיזה הקידוד באתר לא טוב אני רואה ג'יבריש. ממתי אם דף לא נשלח בPHP כותבים שהוא נשלח בכל זאת? ממש טיפשי. או עצלנות שפשוט זה הטקסט שאתה מוציא ללא משפט תנאי. תראה אין לי בעיה ללמוד מחר C# נגיד ולהגיד שאני מתכנת מעולה בשפה הזאת. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ