![]() |
יש לי בעיה במערכת תודה
ברצוני להכין מערכת העלאת קבצים בעבר הכנתי אחת אבל החברת שרתים נפלה יחד עם האתר שלי עכשיו אחרי חצי שנה ככה באלי שוב לבנות אחת רק שאני לא מצליח משו מה מצאתי שתי מערכות ושתיהם לא עובדות לי כנראה כי אני על safe mode אז איך אני יוצא מsafe mode ומה ההשלכות?
המערכות: http://www.vent.il-il.com/upload/ http://www.vent.il-il.com/aaa/ תודה רבה לעוזרים ושבת שלום שתהיה לכם(: |
מבקש מבעל השרת לכבות Safe Mode - וההשלכות זה בעיות אבטחה.
|
ציטוט:
יש דרך אחרת לעלות בלי לגעת במצב בטוח? |
יש..
דווקא דיי פשוט.. אתה הולך ל PHP קוד:
ושם בקובץ שאתה רוצה |
ציטוט:
|
אם אתה לא מבין גדול בPHP אין מה להסביר, צריך רמת הבנה בינונית לפחות בPHP בשביל להבין את זה (וגם את התפיסה שלא רק מה שאתה רואה בpublic_html קיים...)
|
פשוט אם יש אפשרות שאני ישים פה את הקוד ושמישו יסדר לי אני הודה לו מאוד
|
move uploaded file ?
אני עובד עם SAFEMODE וזה אף פעם לא עושה בעיות חח וBLUENOSE גם אני לא הבנתי מה התכוונת יש אנשים עם קשיי הבנה ..|: |
אז למה המערכת שלי לא עובדת?
זאת השגיאה: קוד:
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: SAFE MODE Restriction in effect. |
ציטוט:
או שיצרת דרך המערכת? כי אם יצרת דרך המערכת אז אין מה לעשות =\ סייף מוד דפוק |
יש לתיקיה גישות 777?
|
כן יש
אני יתייחס כרגע רק לתיקיה upload/ שבא יש גם מערכת קבצים... שאני מעלה אליה אז אני מקבל את השגיאה הבאה: קוד:
Warning: mkdir(.upload/uploades/040207/) [function.mkdir]: No such file or directory in קוד:
mkdir($upload_dir,0777); ד"א הלינק למערכת: http://www.vent.il-il.com/upload/ |
אוי באמת..
הבעיה שלך היא לא הmove_uploaded_file, אלא הפונקצייה mkdir! הפונקצייה חסומה בSAFE MODE, אתה לא יכול להשתמש בה.. אם אתה רוצה אתה חייב לפתוח אוטומטית >< |
ציטוט:
ומה שכתבתי מקודם.. ציטוט:
|
כן, ידנית
לא ראיתי מה שכתבת |
האם קיימת מערכת העלאות שלא חיבת לבטל את המצב בטוח?
תודה לעוזרים |
אתה יכול לעשות
PHP קוד:
|
הכול טוב אתה צריך לסדר את ההרשאות לתקייות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הרי אם כל אחד היה משתמש בזה כדי לבטל את ה-safe_mode, סתם בזבוז זמן להשקיע על פונקציה. |
והנה הוראות ההתקנה
Hello and welcome to Upload Files System. This system was written by: http://www.iguildes.net First upload the system to your own website. You have to set the directory ./uploads to CHMOD 0777 and then you can change the file ./sources/config.php as you want. Here you can find a guide how to edit config.php file requirement ~~~~~~~~~~~ Server which supports PHP 4 + To know how to change CHMOD of a directory // ################################################## ########################### // ################################################## ########################### // ################################################## ########################### Configuration File (./sources/config.php) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Here is guide which shows you how to edit config.php which is the configuration file of the system. // ################################################## ########################### $config['lang'] = "en"; This file is located in ./lang/ directory // ################################################## ########################### $config['tpl'] = "default_".$config['lang']; DO NOT TOUCH // becomes with the language file // ################################################## ########################### $config['max_mb'] = 1; Maximum file size to upload in MegaBytes // ################################################## ########################### $config['upload_inputname'] = "filetoupload"; It doesn't matter what you write here. You can leave it. // ################################################## ########################### $config['upload_dir'] = "./uploads/"; It is the directory of the files will be uploaded to. // ################################################## ########################### $config['limit_file_type'] = 1; If you want to make limit to the files type write 1. if not, write 0. // ################################################## ########################### $config['allowed_files_type'] = array('gif','jpg','pjpg','pjpeg','jpeg','png'); If you chose 1 in the line before, here you can edit the types which will be can Upload to the system. // ################################################## ########################### That's it! Have a nice Upload System. ועשיתי ככה... |
ציטוט:
זה טוב למקרים כאלו למשל שלא תכבה את ה safe_mode בשביל משתמש אחד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
נניח ויש לך סקריפט זדוני, וביטלת עם הפונקציה ini_set() את המצב הבטוח, בשביל מה בכלל צריך את המצב הבטוח הזה? הרי אם כל סקריפט פשוט יכול לבטל אותו, בשביל מה הוא קיים? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ