![]() |
מחפש ביקורת על בסט סרב
תודה כותרת ^
אם מישו מפחד או לא רוצה לירשום פה ביקורת יכול לירשום לי באי סי אפילו אם אני לא מחובר תודה :qqb015: :qqb007: ובבקשה לירשום אם אתה לקוחות או לא ואם שמעתם את זה ממישו וממי ולקוחות של מה אתם קמובן במיקרה שאתם לקוחות |
אחלה חברה, גלעד מספק מקסימום תמיכה אפשרית:), אחלה שרתים, חזקים אמינים, יציבים :)
יום טוב. |
ערכתי תהודעה תירשום אם אתה לקוח או לא או של מה אתה
|
אני הייתי לקוח של גלעד.
התמיכה והתזמון היו מושלמים. |
ציטוט:
ולקוח של מה הייתה? |
ציטוט:
בעקרון לפי מה שאני יודע גלעד כמעט תמיד בחווה. |
השרתים של גלעד - פשוט עשר. אין מילים, חווית גלישה מדהימה.
כשאני התאחסנתי אצל גלעד , התמיכה לא הייתה משהו, יכול להיות שהם השתפרו מאז -> לא בדקתי. קבל ממני המלצה על השרתים של גלעד - שרתים מהירים, אפטיים גבוה, פשוט אין מילים. בברכה, |
בתור לקוח שלו, אני נמצא בארון שלו עם שרת שקניתי, ופשוט כיף להתאחסן שם.
אם היה קורה משהו גלעד תמיד שם כדי לעזור... |
יש לי כרגע 2 שרתים אצל גלעד ,
חוץ מנפילה קטנטנה שטופלה יחסית מהר ובאדיבות ומקצועיות - אין שום בעיה :) התחלנו לעבוד ביום רביעי .. אני עבדתי עם גלעד בעבר אבל יחסינו הסתיימו בכי רע .. למרות שהיו ממש טובים גם בעבר מבחינת שירות - אפשר להגיד שגלעד השתנה מקצה לקצה והזמינות שלו גבוהה יותר . |
בעבר הייתי לקוח של גלעד בתור ריסיילר שירות מצויין שרתים חזקים ממש אבל ממש ממליץ.!
|
עוד ביקורות בימיוחד של יעודי :qqb001:
|
יש לי חבר קנה ממנו יעדוי מרוצה עד הגג :) וגם ידוע שמומלץ :)
|
אחלה חברה!
גלעד ממש בן אדם אחלה! תיקן לי תשרת! בן אדם ממש רציני!!! |
גלעד אין מה להגיד על הבן אדם ישב על הבעיה שלי הקרנל בלילה סידר לי את הבעיה וממש תודה רבה לבן אדם הזה, אין מילים, אני לקוח מאושר מהשירות שלו, למרות שלפעמים הוא עסוק, אבל הוא יעזור לך בכל הלב ויסביר לך, ושני דברים אלה ממש הוא לא חייב להביא והוא מביא מכל הלב!
אני לקוח של קופסא שלמה, כבר שילמתי לגלעד וגלעד לא מניאק כמו הרבה כאן שאתה משלם ואז הם הופכים לכאלה שאין להם זמן והכל, וגלעד עונה לי ואם הוא לא עונה והוא חוזר אליי אחרי כמו שהוא חזר לפני כמה דק', אז אין מילים רק לך על זה! |
תודה לכולם
|
ציטוט:
90% אני אצלך ב 9 לחודש וכניראה שאני יקח הרבה שרתים מאוחר יותר הביקוש לשרתים אצלי רק עולה מיום ליום כול יום מיתקשרים עוד ואני סגור עלייך בתור ספק ראשי בוא נגיד ככה שמור לי מקום :qqb007: תודה :qqb015: |
אני הייתי לקוח 6 חודשים
חברה מעולה! תמיכה ושרתים מצויינים!:) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ