![]() |
פחות מסנט לפרסומת?!
פירסמתי פעם אשכול על זה שהרווחים שלי באדסנס ירדו בהרבה, ולא ממש קיבלתי שם תשובה שעזרה לי.
היום אני רואה שהיו לי כמה קליקים (נראה לי שאסור להגיד כמה בדיוק), וקיבלתי על כולם ביחד סנט אחד! משהו כאן לא בסדר, זאת ממש אפליה! אז פעם אחת ולתמיד, מישהו מוכן להסביר לי איך אני חוזר לרווחים הטובים שהיו לי פעם? וכן, האתר שלי הוא בקידוד UTF-8. |
הסיבה לבעיה שאתה מתאר היא שמישהו לחץ על אותה מודעה כמה פעמים ואז התשלום הוא על לחיצה אחת ולא על כולן.
|
ציטוט:
|
לי היתה לחיצה שלא קיבלתי עליה כלום =\
|
מוזר \=
אני מקבל דווקא 80 סנט על לחיצה. אולי תנסה רשימת סינון או משהו בסיגנון.. |
ציטוט:
|
אני כבר הרבה זמן עם האתר, היום היו כמה קליקים (לא יגיד בדיוק, אבל פחות מ-5) וקיבלתי 3 דולר
|
ציטוט:
וגם, הייתה לי תקופה כזאת, שהיו לי הרבה קליקים וקיבלתי בסביבות הדולר על כל קליק... אבל אז זה ירד לחצי דולר, 10 סנט ועכשיו סנט אחד, ואפילו פחות. |
אני ממש מקווה שזה לא ייקרה לי, שמע אני מנסה לשמור עם הרשימת סינון רק על האתרים שנמצאים עכשיו באתר, תתחיל לסנן
|
ציטוט:
ודרך אגב, הפרסומות באתר שלי נשארו זהות. |
יעזור לדעת מה נושא האתר \ תוכן האתר.
והאם יש פעמים שאתה מקבל יותר מבדרך כלל? |
ציטוט:
האתרים שאני מקבל עליהם את הכסף הגדול הם שני פורומים שאני נותן להם חסות, אחד על עפר שכטר, ואחד על אבי קורניק. בשבועיים הראשונים הרווחתי בסביבות הדולר לקליק, ואז זה התחיל לרדת בהדרגתיות, עד פחות מסנט לקליק. |
אני מצטרף פה לשאלה, אני בדיוק באותה הסיטואציה הרווים פשוט פתאום ירדו ל5-10 סנט לקליק. אני לא מבין מה קורה...
התשובות היחידות שקיבלתי וגם נתנו פה זה רשימת סינון וחרתא. שתדעו שהרשימת סינון שהופצה פה היא רשימה בסדר אבל היא מסננת 99% אם לא 100% אתרים באנגלית ולרובנו פה הפרסומות רק בעברית. |
ציטוט:
|
אני משאר שמה שקרה הוא פשוט שגוגל העלו את העמלה והם לוקחים יותר כסף מהסכום של המשקיעים ומביאים לכם פחות.
שמעתי על זה איזה משהו אבל לא היה לי כח לקרוא, אל תדאגו זה לא בעיה זה סתם שעכשיו תרוויחו פחות (או שכן לדאוג עכשיו?). |
ציטוט:
משהו כאן ממש לא בסדר. התמיכה למודעות תוכן בעברית כבר קיימת? |
שמע אני באדסנס חצי שנה, בהתחלה הייתי מרויח גרושים ותוך 4 חודשים סגרתי 117$ אחרי זה תוך חודשיים עשיתי 150$, חודש שעבר עליתי ל650$ והחודש יש לי כבר 1000$ נכון לרגע זה. אבל הייתי מרוויח 50-60 דולר ביום ועכשיו ירד לי לבקושי 10-12 ביום. ממש אבל ממש גרוע.
ואני דיי עוקב כל הזמן ואני רואה שקליקים נותנים לי 5 סנט, 10 סנט. אפילו ל20 סנט לקליק בקושי אני מגיע פתאום. |
ציטוט:
4 חודשים ראשונים = 117$ +חודשיים = 150$ יוצא 6 חודשים (חצי שנה) = 267$ אז איך עשית לפני חודש 650$ והחודש 1000$ אם אתה רק חצי שנה? |
מה אתה תופס אותי על קטנות, אמרתי בערך מצטער עם טעיתי... זה העניין פה? לא.
8 חודש אוקי. |
מישהו יכול בבקשה להביא לי רשימת סינון לפרסומות בעברית, ולהגיד לי גם איך להשתמש בה?
תודה |
גם אני הייתי מקבל מידי פעם 5-10 סנט לקליק,
אך המצב לא השתפר עדיין נשאר 5-20. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ