![]() |
הצעת מחיר
שלום,
קיבלתי מילים דיי מבוקשות לקדם: בר מצווה סדנאות יום הולדת מעגל מתופפים סנפלינג מתופפים ימי כיף גיבוש מה ההצעה מחיר שאתם הייתם נותנים? (בלי סתם תגובות, רק מחירים) |
על הכל ביחד
400 ש"ח אם זה ממש קידום רציני אז 800 ש"ח |
עוד הצעות בבקשה, זה טיפל'ה דחוף...
|
אתה הולך על חודשי? הכל בבת אחת? מקדמה? אי אפשר על רגל אחת.
|
בבת אחת.
סכום בכללי על הכל? |
560 ש"ח , כל אתר 70 ש"ח
|
זה אתר אחד,
ואותו אני אמור לקדם עם כל המילים האלו, זה בכלל יצליח עם 8-9 מילות מפתח? |
תן לי לנחש, האתר של מושיק ברק?? (kef-li.co.il)
|
ציטוט:
אם תרצה אין זו אגדה (או המשפט המלא: "חלום ומעשה אינם שונים כל כך כפי שנוטים לחשוב, כי כל מעשי בני האדם בחלום יסודם וגם אחריתם - חלום היא. ...ואילו אם לא תרצו הרי כל אשר סיפרתי לכם אגדה הוא, ואגדה יוסיף להיות"). הכל אפשרי ואם לא תעשה זאת בספאם כמובן אתה תצליח. כמה לקחת? תלוי כמה תחרותי, אין לי ממש זמן לבדוק. בהצלחה. |
חחחחח,
דווקא לא, זה אתר אתר אחר ולא כיף-לי. ראשן, מצחיק. רציתי סתם יעוץ, לא יצא לי לקדם מילים ממש ממש תחורתיות. ו..זה לא יהיה בספאם.. |
אליאב,
כמו שציינתי במקום אחר, קודם כל זאת טעות לשלאול אחרים בדבר המחיר מפני שאתה זה שמבצע את העבודה ולא הם ואתה תקח כמה שאתה חושב שמגיע לך עבור עבודה שכזו. אגב המילים הם לא קשות וזה תלוי מאוד באתר, חלק מהמילים אפשר לקדם אפילו באמצעות אופטימיזציה נכונה.... |
ערכתי עכשיו אחרי שהבהרתי את הכוונה שלי.
|
ציטוט:
אני רואה כבר תקופה ארוכה שאתה מתפאר ביכולות קידום שלך וברווחים הגדולים שאתה מרוויח מגוגל אדסנס ועל הדרך גם דורס משתמשים. אני אשמח לראות כמה ביצועים שלך באינטרנט (בפרטי או בפומבי איך שתרצה). מעניין אותי לראות האם יש בסיס לכל הדיבורים שלך או שזה הכל דיבורים מאחורי שם משתמש. טל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואליאב, לדעתי זו הייתה טעות לפתוח על זה דיון כמו שנאמר, זו החלטה שלך כמה לקחת על העבודה שלך:-/ ... |
ציטוט:
אז בתור אפס הוא לא צריך לקחת יותר מ150 שקל. זאת דעתי. |
ציטוט:
אני לא אומר שאתה לא צודק ואליאב אכן פעל בדרכים לא חוקיות ואפילו לא מוסריות. אבל ההערות שלך לא מופיעות רק באשכול הזה או רק למשתמש הזה ולכן מעניין אותי לדעת אילו הצלחות השגת שמאפשרות לך לדבר ככה ואם אתה באמת טוב כמו שאתה טוב בלדבר. אני בטוח שאם אתה טוב, אתה תוכל להעזר בנו ואנחנו בך. טל. |
אני לא חייב להציג כאן שום דבר.
אם אני יכול אני תמיד עונה פה לשאלות וזה הכל. |
אוי נו, עשו טובה, תדלגו עליו כאילו הוא..אוויר.
כן, חלק מהמלים באמת לא כאלו ב"טופ" של הביקוש, אבל חלקם כן כמו "יום הולדת" "סדנאות", אבל :) נקווה לטוב =] תודה לאלו שעזרו. |
ציטוט:
|
לא יודע מחיר מדויק , אבל אני מניח יותר מ-10 אלף.
|
ציטוט:
|
|
כל כך רציתי לא להגיב, אבל אני פשוט לא יכול.
קודם כל המחירים שאנשים זרקו פה.. אתם חושבים על מה שאתם כותבים לפני זה? כלומר the-wolf ורז, אני באמת לא ראיתי שום ידע של קידום אצלכם(בלי לפגוע, פשוט לא הצגתם בפורום משהו כזה), אז על סמך מה אתם נותנים מחירים כאלה? זה כמו שאני יתן למישהו הצעת מחיר על תיכנות מערכת, כשאני יודע רק HTML. הגיוני? לא. ודבר נוסף אליאב, ממתי נותנים הצעת מחיר על ביטויים ולא על אתר? אני לא אתפלא, אבל אני בכל זאת רוצה לשאול: כשאתה נותן הצעת מחיר, או אפילו כשאתה עושה עבודת קידום, אתה לא מסתכל על האתר? אם אתה באמת לא מסתכל(והאמת, זה הגיוני לפי מה שראיתי אצל לקוחות שלך), אז בסדר אני מבין למה אתה לא מציג את האתר. אבל אם כן(ואני מקווה שכן), אתה לא חושב שצריך לראות את האתר בשביל הצעת מחיר? אולי זה אתר גרוע, שהקוד על הפנים, ועל התוכן אי אפשר לדבר בכלל.. ואולי זה אתר שנבנה בצורה משולמת לקידום שאפילו לא צריך לגעת בו? וכמובן דבר אחרון: ממתי מבקשים הצעת מחיר מאנשים אחרים? תמיד טוב וכדאי להתייעץ עם מישהו, אבל לבקש ככה הצעת מחיר בפורום? לא נראה לי. |
כמקדם אתה אמור לדעת את המחיר שלך- כמה מגיע לך.
תלוי בתנאים שלך ולמה שאתה מוכן להתחייב, למרות שאתה לא יכול להתחייב לכלום למעט דבר אחד: שתעשה כל שביכולתך (אתה לא שולט בגוגל- מקדם אמור רק להבין מה אמור לקדם את האתר בגוגל ולפעול בהתאם). לפי מה אתה נותן מחיר של עצמך? לפי איך שאתה מעריך את עצמך כמקדם מקצועי. אתה חושב שאתה טוב? אתה חושב שאתה מסוגל להביא את האתר הזה לתוצאות טובות? אוקי- זה צריך לעלות הרבה כסף. אתה לא חושב? אל תתחיל אפילו. בשביל קידום טוב של אתר כזה ולא דווקא במילים האלה (מבלי לחקור את היעילות של המילים שרשמת) הייתי מוכן לשלם 5000+, במידה והתקציב מועט- יש לקחת מילים הרבה יותר קלות ומספר קטן יותר של מילים כמובן. נ.ב: כדי שהלקוחות שלך לא יקבעו בעצמם את הביטויים, לא לעניין, אתה המקדם תגיד אתה לאחר מחקר שלך מה המילים שיעזרו להם להפוך לאתר גדול יותר. עכשיו תחשוב פעם נוספת האם אתה מתאים. בהצלחה. |
זול יחסית
תלוי על איזה קידום הם מדברים... ראשון, שני, או מאוד כללי. וכמובן כל מילה והמצב שהיא נמצאת כרגע וההשקעה שדרושה לה... כולם קידום במקום הראשון הייתי לוקח 2400$ |
זה בסדר סגרנו על 2300 ש"ח.
נא לנעול. |
ofir12,
יש צורות להתבטא, לקרוא למשתמש "אפס" זו לא אחת מהם, אבל זו בהחלט דרך מאוד מהירה למצוא את עצמך מחוץ לפורום. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ