![]() |
בעיה בסשן
שלום,
ניתקלתי בשגיאה בסשן קוד:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/labdan/domains/prozit.net/public_html/root/nihul.php:1) in /home/labdan/domains/prozit.net/public_html/root/nihul.php on line 3 PHP קוד:
|
הבעיה היא, שאתה משתמש בפונקציה session_start(); ויש Headerים שמודפסים למעלה. אישית, לא רואה למעלה, תשתמש ב-ob_start() ו-ob_end_flush()
|
אתה משתמש בקידוד UTF-8?
|
ציטוט:
PHP קוד:
וזה כותב את השגיאה הבאה: קוד:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/labdan/domains/prozit.net/public_html/root/nihul.php:1) in /home/labdan/domains/prozit.net/public_html/root/nihul.php on line 67 header("Location: index.php"); ) |
מה שמוזר זה , זה שהוא אומר לך שהארור בשורה 3 , כלומר ה HEADER התחיל שם ושורה 3 זה שורה ריקה, תנסה לצמצם את הרווח תראה מה הוא אומר...
|
ניסתי עם הסשן לצמצם את הרווח כתב לי
בעיה בשורה 2 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/labdan/domains/prozit.net/public_html/root/nihul.php:1) in /home/labdan/domains/prozit.net/public_html/root/nihul.php on line 2 (שם הסשן סטרט) |
תוודא שאין לך שום אנטרים לפני שאתה פותח את הPHP, זאת בד"כ הבעייה
|
כנראה יש לו BOM בגלל שזה utf8.
אתה צריך להשתמש בעורך אחר כמו Notepad++. |
ציטוט:
UTF-8 משחרר לך פלט כלשהו אוטמטית.. |
אין לי שמץ של מושג מהז ה משנה איזה עורך
למה אותם קודים:\ אבל ננסה...:) הורדתי אבל במקום עברית יוצא ג'בריש ואיפה משנים לקידוד UTF-8 ? |
ציטוט:
ותעתיק את כל הקוד אחרי ה-<?php שלך, ואחר כך תוסיף אותו ידנית. |
הורדתי
אבל במקום עברית יוצא ג'בריש ואיפה משנים לקידוד UTF-8? גירסא 2.0 |
ניסית את מה שאמרתי?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה שולח את ההיידרים.. |
ציטוט:
ומן הסתם אם אתה תשמור את זה כ- UTF-8 ב- Zend הבעיה לא תקרה... מדובר בבאג ב- PHP, שמשום מה החליטו לדחות את תיקונו ל- PHP 6...|עצוב| |
בדקתי עם סיישן סטרט
ברווחים הורדתי את כולם וזה כותב אותה בעיה כמו בהודעה הראשונה בשורה השניה (זאת עם הסשן) ולגבי הOB ניסתי זה כותב בעיה בשורה של HEADER LOCATION אם מורידים אותה הכל לבן:\ |
יש אפשרות לפתור את זה ב NOTEPAD?
ו ZEND אין לכולם :P |
חצי מהאנשים פה
אנא הסבירו את עצמכם למה אין לי מושג על מה אתם מדברים ZEND??? |
Zend Stuido - לא בעיה להוריד...
תבדוק אם יש לך שורות ריקות לפני ההתחלה של <?php |
ציטוט:
אין לי מושג מזה ממש, אבל אני יכול להגיד לך שזה שולח Headers כלשהו בלי שתראה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ