![]() |
מחפש שרת משחק 12 שחקנים כולל TS לחודש ב70-75 ש"ח
שלום!
אני מחפש שרת משחק של 12 שחקנים לחודש כולל מודים בסיסיים +סופר הירו +TEAMSPEAK במקסימום 80 שקל! מה שתיהיה ההצעה הכי טובה אני יידבר איתו! בבקשה תכתבו הצעות מחיר.... תודה אלמוג |
ציטוט:
אסור לפרסם הודעות/הצעות הכוללות מוצרים בלתי חוקיים (מותר לקיים דיון על החוקיות של כל דבר). (וזה כולל מכירת שרתי טימספיק ללא רישיון) |
ציטוט:
שלום לך , אשמח להציע לך את השרת משחק הבא : -12 שחקנים למשחק CZ\CS\CSS -מודים בסיסיים : STATSME , AdminMod -מוד נוסף (כלול בתשלום) : SuperHero (עד 60 רמות- אם תרצה פחות תקבל פחות) -**** *** ***** במחיר של 69 ש"ח לחודש בלבד ! לפרטים והזמנות חייג עכשיו : 0525538752 או 0576803887 |
אתה צודק אני מעוניין בטיםספיק חוקי!
ואני מחכה להצעות.... |
אקסטרים-סרב : קרא מה שכתבתי לגבי שרתי ונטרילו/טימספיק לא חוקיים. אם אתה לא מציע שרתים חוקיים, אל תציע אותם בפורום הזה.
|
ציטוט:
|
שלום לך ,
אשמח להציע לך את השרת משחק הבא : -12 שחקנים למשחק CZ\CS -מודים בסיסיים : STATSME , AdminMod, WebMod, HLBooster, Chicken. -מודים אופציונליים : 1. סופר-הירוס (עם כל הגיבורים החדשים ועד איזה רמה שתבחר). 2. קורים (HookMod). 3. Warcraft. 4. HLGuard. 5. CDeath. במחיר של 65 ש"ח לחודש בלבד ! מחיר כולל שרת טימספיק חוקי לחלוטין: 85 ש"ח לחודש בלבד ! לפרטים והזמנות חייג עכשיו : 0542251188. |
ציטוט:
ישנה תוכנה מיוחדת אשר פיתחנו ואנחנו מפיצים אותה בקרב שרתי המשחק שלנו לצורך דיבור . איני רואה כאן שום סיבה לצנזר את הודעתי ואני מוחה על כך ! למפרסם המודעה : אנא צור עימי קשר באיי סי קיו 2200848 או בטלפון שציינתי בהודעתי לקבלת פרטים נוספים אודות התוכנה החדשה . |
ציטוט:
יש מצב לאי סי קיו? וגמישות במחיר...? |
|
שרת משחק של
12 איש ב 85 שח עם admin mod web mod ו 500 מפות בלבד |
מספר שחקנים : 12
מודים בסיסיים : כלול גישת FTP : כלול חבילת מפות : כלול עלות חודשית : 70 ש"ח כולל מע"מ . לפרטים נוספים: 054-5-755-030 |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ