![]() |
Pro-Host | האתר החדש עלה!!
לילה טוב לכולם:-) .
לאחר דיי הרבה זמן. Pro-host.co.il , עלתה עם עיצוב חדש! Www.Pro-Host.co.il נשמח לקבל תגובות על האתר ועל תוכנו. *תודות: אבירן proviewz, שעיצב את האתר. תודה לעובדיה, על הפלאש הנהדר. תודה לברק,שכתב את הטקסטים באתר. ותודה ענקית לעדן, שקודד את האתר. שבוע טוב, |
לדעתי החיתוך לא משהו
החיפוש דומיינים- שהתוצאות יהיו בתוך האתר אבל האתר נראה מעולה בהצלחה=] |
עיצוב ממש יפה :)
בהצלחה |
ציטוט:
תודה רבה:-D |
תודה רבה לכם!
|
קודם כול תתחדשו !
לדעתי פלאש פצצהה!! + עיצוב + תיכנות! רואים שעבדתם עליו הרבה זמן |winky| |winky| חח (זה לא היה בציניות) בהצלחה אם האתר החדש! |
החיתוך באמת לא טוב, הכל תמונות... :\
ואם אתם משתמשים בסקריפט חופשי לחיפוש דומיינים, לפחות תשנו ותתאימו אותו שיעבוד... ציטוט:
|
ציטוט:
בקשר לחיפוש דומינים זה בעיה רק עם הדומינים הישראלים, וזה יטופל.. תודה ולילה טוב לכולם.. |
ציטוט:
מי שקודד לכם את האתר לא עשה עבודה טובה במיוחד. סתם לדוגמא, החלק התחתון של "כל הזכויות שמורות בלה בלה בלה" לא אמור להיות תמונה. זה פאטרן שחוזר על עצמו, אין סיבה שזאת תיהיה תמונה... לגבי הדומיינים הישראלים, זה לשנות שתי מילים בקוד. |
ציטוט:
בוא נגיד ככה, לפי דעתי זה יותר יפה שזה בתור תמונה. שיהיה לך לילה טוב.. |
נראה טוב, אהבתי.
רק הדבר הזה של הנא המתן מעצבן מאוד, עדיף להוריד. |
אהבתי את העיצוב ואת הפלאש.
קצת מעצבן ההמתנה בין עמוד לעמוד אבל בקטנה... בהצלחה לכם! |
ציטוט:
ומה הקשר יותר יפה ככה? זה נראה בדיוק אותו הדבר... ההבדל הוא בזמן הטעינה של האתר שלך + האפשרות לסמן את הטקסט (כן, זה דבר חשוב) + אפשרות קידום במנועי חיפוש (אני מניח, לא ממש מבין בזה אבל זה נשמע הגיוני). |
ציטוט:
עזוב תמשיך את השיחה בפרטי אם בא לך חבל שאתה יוצר פה ספאם.. תודה לכולם.. |
ציטוט:
לא מבין למה אתה חושב שזה ספאם, ביקשתם הערות על האתר. אם אתה חושב שעצות לשיפור זה ספאם, שיהיה. אני לא חושב שזה גם משהו לפרטי, אנשים שמבינים יותר ממני בקידוד וקידום יכולים להוסיף. בכל מקרה, אני לא אגיב יותר כבקשתך :-/ |
אגב עדן ואבידן הטקסט באתר לא טוב בכלל
ממליץ לך לשלם על טקסט ולקבל איכות ולא לעשות חפיץ כי איכות ורצינות מתחילה בדברים הקטנים... דומה אחת לטקסט החלש Pro-Host, מתחייבת ל99% Uptime (יציבות השרת). אנו מתחייבים לעסקה המתאימה, הנוחה והמשתלמת ביותר בשבילך! דבר כזה לא רושמים באודותינו. באודותינו רושמים מה החברה מספקת מתי היא התחילה לעבוד עם אלו אנשים היא התחילה לא רושמים הבטחות באודותינו.. |
בהצלחה אבי =]
|
סליחה על התגובה כן? אבל גרוע גרוע ועוד הפעם גרוע.
העיצוב יפה אבל האתר? גרוע. למנועי חיפוש: אין שום דרך להגיע לשאר דפי האתר שלך, יש מעט מאוד טקסטים באתר כי הרוב תמונות. לגולשים: על זמן הטעינה, כמה קצר שהוא לא יהיה, תוריד לך 10% מהגולשים. על הטקסט הלא ממש שיווקי, אי היכולת לסמן טקסט בכל מיני מקומות, יחס ההמרה שלך הופך לשברי אחוז, אם לא אפסי. אני ממש ממליץ לכם לשפר את העניין, אני מוכן לעזור אפילו, בהצלחה לכם! עריכה: אם אתה רוצה אני אגיד לך למה, אבל אני ממש ממליץ לך להוריד את ה-http מכתובות הלקוחות. |
בהצלחה ... אחלה אתר :)
|
13:25 - לא עובד.
|
דווקא עובד כמו שצריך.
|
עיצוב ממש יפה.
בהצלחה ! |
תודה לכולם.
אני מבטיח שניקח את התגובות לתשומת ליבינו. שבוע טוב, |
1. אבי אני יהרוג אותך בהזדמנות הראשונה שתהיה שלי.
2. אני לא הכנתי את הטקסט של אודות, אבל בקרוב נשנה אותו לחדש שעשיתי. 3. בקרוב מבצעים מדהימים. 4. תודה כולם. ברק, סגן מנהל העסק. |
הטעינה כל כל עמוד מציקה.
חוץ מזה נראה נחמד מאוד, בהצלחה. |
ציטוט:
אך ניקח זאת ונשפר. בברכה, |
ציטוט:
|
בשביל זה החלפת את העיצוב הקודם? חלש יחסית לעיצוב שהיה אז..
|
אחרי כל כך הרבה זמן שהאתר לא פעיל, הייתי מצפה למשהו "קצת" יותר יפה מזה.
זה עיצוב נחמד, אבל הוא פשוט מאוד. ואני באמת לא חושב שלהקים אתר כזה לוקח להקים כמה חודשים(אולי זה סימן על התנהלות העסק?) |
ציטוט:
זה לא אומר כלום על התנהלות העסק, תאמין לי טל. |
15:48 האתר לא עובד.
בהצלחה! |
ציטוט:
אתה בטוח? |
אצלי עובד, 16:01 ותשלם למישהו על קידוד... הטעינה מציקה וקידוד יהיה אחלה. חוץ מיזה עם כמות לקוחות כזאת זאת לא כזאת הוצאה... ותזרז תמרקואי, שנים לוקח לו.
|
ציטוט:
לטל- מאז שחזרתי לעסק תפסנו תאוצה בקשר לאתר, לקח קצת זמן אבל האתר עלה. אין כל קשר בין הזמן שלקח לאתר לעלות לבין ההתנהלות שלו. ואף יש לנו ביקורות טובות. הלקוחות שלנו נהנים. אל תדברו באוויר. |
אבי וברק זה שכתבת טקסט לא אומר שהוא טוב ממליץ לך
להוסיף 300 שקל ולקבל טקסט איכותי לכל האתר שלך זה שאתה לא יודע לכתוב טקסטים ובכל זאת אתה כותב מראה על חוסר משאבים ומוריד מאיכות האתר כי בלי להעליב צורת הכתיבה שלך לא מרשימה קחו הכל כהערה בונה |
ד"א , עכשיו נזכרתי.
העיצוב הזה היה של חברה אחרת, אני 100 אחוז בטוח. |
אין טעם לכתוב שעה שהאתר עובד\לא עובד, השעה המדוייקת כתובה ליד כל הודעה...
|
ציטוט:
עם כל הכבוד לחברה, זאת לא חברה שיכולה לזרוק כסף על כל דבר קטן. מספר החברות שיכולות לעשות את זה שמראות נוכחות פה שווה אולי לאחת-שתיים לדעתי (או יותר, לא נכנס לכיס של אף אחד). ובלי להעליב, הצגת את עצמך כקופירייטר - אז דע לך שאתה משווק את עצמך באופן לא טוב עד גרוע וככה לא תמצא עבודה, בטח שלא פה. הייתי רוצה לתת את דעתי הכוללת על האתר מכיוון שמקודם רק הערתי לגבי הקידוד והתכנות. אז ככה, סך הכל אתר די סטנדרטי. אם החלטתם להקים אתר חדש, חבל שלא החלטתם לקחת אותו גם צעד אחד קדימה ברמות התוכן והויזואליות. התוצאה שקיבלתם לדעתי תואמת לשאר החברות כאן פחות או יותר. ממליץ לכם לשפר ולתקן לפי הערות של האנשים באשכול. ובהצלחה :) |
ציטוט:
sheeze, תודה רבה. את כל הביקורות ומנסים לשפר ולהשתפר. gamod, יש דרכים להעביר ביקורת. הדרך שבחרת ממש לא יפה ואף מעליבה. חוץ מזה שכתבת הודעה אחת רשמת עוד אחת באותו תוכן ? ולפי צורת הכתיב שלך פה, אני ממש לא חושב שאתה הוסמכת להיות קופירייטר. |
אני בטוח ב100 אחוז אבי, אני לא בא לקטול פה, אני פשוט בטוח אחי.
אני חושב שזה היה לחברה של "עומר", אם אני לא טועה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ