![]() |
אתר חדש - שירות העלאת תמונות
שלום חברים,
השניה סיימתי את האתר החדש שלי "מערכת שירות אחסון תמונות" שמאפשרת לגולשים מספר אפשרויות שאין באתרים אחרים כגון: קאונטר כמה צפיות לתמונה, אפשרות לקבל תגובות מגולשים, לדרג את התמונה ואפשרות להגדיר לו מתי התמונה תמחק: אף פעם, יום אחד, שבוע אחד, חודש אחד. כרגע הקובץ שניתן לעלות הוא עד 2MB. http://www.JarTown.com באם ונתקלתם בבאג או משהו שמפריע לכם אנא הגידו לי ואנסה לשנות :) מחכה לביקורות! |
יפה מאוד ! , רק שתדע - זה לא ממש מעניין כמות צפיות בתמונה , כאילו למה זה יכול לעזור ? דירוג ותגובות ניראה אחלה .
מה רק ? אני לא מבין את כל האתרים האלה , למה לא נותנים לעלות יותר מתמונה \ קובץ אחד ביחד ? זה יהיה אחלה אם תיתן כמה קבצים \ תמונות להעלאה ביחד . סה"כ כמו שאמרתי - יפה מאוד . |
תודה.
ובנוגע לקאונטר כמה צפיות, יש אנשים שיראו זאת שימושי :) |
אחלה מערכת
אתה בנית אותה? |
כן
|
המערכת לא חוסמת קבצי PHP שזה המינימום של האבטחה
ואם אתה הכנת למה לא הוספת עיברית? למה יש אפשרות של מחיקה אם אין לי הרשאות למחוק אותה=/ שאני מצביע זה מעלה את המונה כניסות ב 2 תמחק אם אתה רוצה את קובץ 41 ו 37 חוץ מזה ממש אהבתי בהצלחה |
- את מונה הכניסות לא עשיתי שכל אחד זה 1.. עשיתי שפשוט זה מעלה למעלה כי יש כאלו שרוצים לאו דווקא שזה יהיה אמיתי, אלא קצת לתחמן "הנה סתכל צפו בתמונה שלי 54004230 איש"... שיהנו מזה.
- מה זה קובץ 41 ו 37. בנוגע ל PHP, זה די מוזר כי ה JAVASCRIPT כבר אמור לחסום. אבל אני אעשה את זה בנוסף בקוד עצמו. תודה. |
תעשה את הקוד בתור תמונה, לא טקסט
חוץ מזה יפה מאוד, בהצלחה חנן |
יש פה הרבה אפשרויות שאין,
מומלץ לעשות גרסא עברית. בהצלחה. |
נחמד מאוד אחי .. אחלה מערכת אותו עיקרון של imageshack
|
Tal השרת לא תומך בפונקציה... אבל לדעתי זה יסתדר בימים הקרובים. תודה.
OxyGen - תודה. וגרסה עברית לדעתי לא הכרחית.. לא מדובר פה על פורטל שצריך לקרוא טקסטים על גבי טקסטים.. סה"כ לבחור תמונה ולעלות, לדעתי כולם יודעים את זה... opsite - תודה. אם למישהו יש רעיון להוסיף... אני אשמח לשמוע :) |
מערכת טובה מאוד !
רק שיש בה יותר מדי אפשרויות שזה כבר מיותר הקוד אימות שהוספת בכל העלאה מיותר זה מעצבן כל פעם שמעלים תמונה להכניס קוד.. בהצלחה ! |
יפה מאוד.
הקוד אבטחה יכול לגרום לזה שהרבה גולשים לא יחזרו שוב לאתר כי זה די מעצבן. אבל בסה"כ אחלה אתר =] בהצלחה. |
הקוד אבטחה הוסר זמנית.. ניראה אם זה לא ינוצל לרעה..
ותודה. |
אחלה, שיהיה בהצלחה ענקית חנן
|
יפה..
תשתמש בפניה של גוגל אדסנס לתוכנת התמונות שלהם זה רלוונטי לאתרך פחות או יותר. |
אחלה אתר אחי אהבתי ...
|
אחלה שרת חנן (::
ואחלה אתר (: |
תחליף דומאין אחי תמצא משהו יותר קליט
|
תודה חברים.
אגב.. היום אני אוסיף אפשרות של Password Protection! אני פונה אליכם בבקשת עזרה בפירסום האתר.. מי שיכול לתרום ולהציב באתרו באנר / להמליץ לחברים / לפרסם בדרך כלשהי. אני נורא אשמח השקעתי המון זמן ואני עדיין משקיע כדי להעמיד אותו על הרגלים בצורה חזקה מבחינת פינות ואפשרויות חדשות. תודה רבה חברים ואם האתר הזה יצליח.. צפו להרבה שירותים בסיגנון, כאלו שעוד לא קיימים וכאלו שקיימים ואין אפשרויות מגוונות שהצרכן צריך. תודה רבה ושבוע טוב! |
בהצלחה..
|
הוספתי אפשרות של Password Protection אם גילתם שהוא לא מאובטח או באג, נא הודיעו לי :)
תודה. |
נראה אחלה שיהיה בהצלחה!
|
אתר יפה מאוד, ולמרות כל התגובות פה לגבי זה - אתה ישראלי, אתה תשים את התרגום לערבית ולא לעברית? לכלכת, חוץ מזה אתר יפה מאוד!
|
הממ.. קודם כל תודה ידידי הסוס.. וזה שאני ישראלי לא אומר שאני מחוייב להשים תירגום בעברית זה א.
ב. את התירגום של הערבית וכל שאר השפות, זה לא אני. אני בניתי נטו באנגלית, כל השאר זה קוד של גוגל שמתרגמת לבד (שירות של גוגל). אגב הוספתי אפשרות לעלות קובץ TXT, אם יש לכם עוד רעיונות לסיומות שלא ניתן לפרוץ דרכן כמו php, exe וכד', הפציצו נא. תודה כפרע ושבת שלום :) |
כל הכבוד ! סוף סוף אחד חכם שבנה מערכת העלאת תמונות + קצת אקסטרה.
קצת לא עיצוב לא יזיק חוץ מזה כל הכבוד שום פעם. |
נראה אחלה מערכת, קצת שונה משלם כולם וז מה שהופך אותה למיוחדת! בהצלחה חבר ...
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ