![]() |
הסרט תלייה של סדם למי שלא ראה עדיין
הודלף בשעות המוקדמות של הבוקר (סרט קשה)
http://video.google.com/videoplay?do...34279766935521 |
אוי זה פשוט נורא..
לבעלי לב חלש-מ1:36דקות לא לראות... מה אני אגיד לכם-מצד אחד אני חושב שעל 91' לא נסלח לו והוא עשה עוד הרבה פשעים אחרים, מצד שני כשאני רואה איך הוא מת-בכזה שוק-לא יודע,זה נותן קצת תחושות רחמים. אבל רק קצת. |
מפחיד..
מפחיד...
|
וואו :\ אהבתי.
|
טוב מאוד, לא הזיז לי בכלל מה שעשו לו.
ותודה על הסרטון. |
טמטום להוציא להורג
זה עונש שמוציא אותו גיבור .. סוף לשנתיים הכי קשות בחיים שלו . עובדה שהוא לא מתנגד ... אם היו דוחפים אותו בכלא לכל החיים הוא היה נשכח וסובל . |
לדעתי זה יותר מדי קשה לראות דבר כזה , היו צריכים כיסא חשמלי זה יותר טוב.
|
חייתי ,אהבתי אכזר ביותר, סוס אחי חיפשתי יום שלם את זה אתה גבר תודה!!!
|
חח איזה הפכה דפקו לו :)
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
מגיע לו.
תודה על הסרטון. |
איזההההההה סרטווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
חבל לא שרפו ל ת'גופה הזבל הזה. |
סדאם מת מאותה הסיבה שמת ניקולאי (משפחת רומנוב - משפחת המלוכה הרוסית עם הגעתו של לינן לשלטון) הבעיה דאז גם כיום, חצי מרוסיה באותה התקופה הייתה מוכנה לתת את חייה תמרות המלך ולכן היה סיכוי גדול מאוד שאם היה נשאר אז קרוב לוודאי מתישהו משפחת הצאר הייתה חוזרת לשלטון.
רצח סדאם זהה גם במקרה הזה רציחתו מסיימת תקופה מסוימת ומבהירה כי אינו קיים עוד ולשטונו גם לא. כמובן שאני כיהודי מתנגד לרצח כל שהוא כולל שלא אבל זה דיון אחר. |
רצח סדאם?זה רצח?
|
מגיע לזבל הזה.
|
לא מגיע לו.
מה שמגיע לו זה לשבת עד שימות בכלא, בבידוד. שלא ימות כמו גיבור או לא יודע מה. |
לדעתי אם היו יורים בו היה יותר טוב
או שהיו תולים אותו על עץ ככה שירקב למוות |
ברוך שפתרנו מהבןזונה הזה ...
:] מבסוטטטטטטט איזה סרטון יפה.. |
יש דרך להוריד את זה למחשב?
|
כן, יש את האתר:
http://javimoya.com/blog/youtube_en.php אתה רק צריך להמיר מהקובץ שיוצא לך, לקובץ mpeg דרך תוכנה כלשהיא |
למה הרגו אותו למה?!!?
הוא היחיד שהרג מוסלמים סתם ככה בשביל הכיף :) |
מה כזה קשה בו..?
|
אני אוהב סרטים כאילו
לאחד שעשה שטיות בעבר |
ציטוט:
בכל מקרה, ראיתי את הסרט.. אחד הסרטים הטובים של השנה. לדעתי, אם מכניסים אותו למצעד הסרטים הוא לוקח בגדול ;P |
ציטוט:
מוסלמים או אנשים די טובים שהם לא מוסלמים :) ואז לדעת מה היה כדאי לעשות... למרות שזה לא ממש משנה בגלל שאם היו משאירים אותו חי, הוא לא היה ממשיך להרוג אנשים בגלל שהוא כל הזמן היה במשפטים... |Stare| |
לא יודע|:
לא רואים ממש בבירור הכל, חוץ מזה שהוא נופל וזהו.. אין כאן משהו שיראה מבחיל, או מגעיל לדעתי.. מת עוד אדם, שהיה צריך למות. |
ציטוט:
מסכים איתך |
ציטוט:
|
ציטוט:
הסרט ממש לא מבחיל לא מצמרר ולא כלום.. לפי דעתי היו צריכים להתעלל בו עד שהוא ימות.. |
ראיתי את זה באיכות DVDRIP :)
|
סאדם*
והוא אמר פעם שלמות בתלייה זה רק לפושעים אז עשו לו דווקא |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ