הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עסקים מורשים - הודעות ושירות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=19)
-   -   isragame סליקת כרטיסי אשראי (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=36638)

yaniv.G 22-12-06 16:40

isragame סליקת כרטיסי אשראי

שלום לכל פורום הוסטס החל מהיום חברת ישראגיים מקבלת כרטיסי אשראי מסוג ויזה וישראקארט הסילוק לא יבוצע באמצעות אתר אינטרנט או דף מאובטח וזה בגלל שלדעתי זה לא בטוח הסילוק יבוצע דרך עיסקה טלפונית הלקוח מתקשר אומר תמספר בטלפון אנחנו מעבירים אותו במכשיר סליקה שיש לנו פה ושולחים את הקבלה שיוצאת מהמכשיר לבית הלקוח חשוב לציין הסליקה היא סליקה משותפת של שני חברות ישראגיים שזה אנחנו וhid שזאת חברת איחסון בסוף חודש בדף שאתם תקבלו מויזה יהיה רשום isragame/hid
חברות איחסון אשר מעוניינות לסלוק כרטיסי אשראי לא דרך דף אינטרנט אלה כעסקה טלפונית ויש לה שאלות לגבי זה מוזמנת להתקשר אלינו ונשמח לענות לה על הכל
תודה ושבת שלום לכולם

Host-Gaming.co.il 22-12-06 16:48

בהצלחה :)
ממליץ לך לא להשתמש פחות אישכרט מנסיון.!
או שתיקח 15.5%[לא זוכר בדיוק כמה]

yaniv.G 22-12-06 17:20

תודה אבל לא הבנתי ממש את ההמלצה שלך אם אתה יכול להסביר לי יותר כנס אליי לאייסיקיו 1457153 או תתקשר אליי 0572987810 תודה

דניאל 22-12-06 17:23

פסיקים? רווחים? משהו?
לא מובן בגרוש.

Or|Godex.co.il 22-12-06 17:29

בהצלחה

OldMega 22-12-06 17:55

בהצלחה, זה לא כזה בטוח לתת את המספר בטלפון...

MaorA 22-12-06 18:20

בהצלחה.

MoshikB 22-12-06 18:45

בהצלחה.. הייתי ממליץ לך לפסק את מה שרשמת כי בקושי מבינים משהו.

Host-Gaming.co.il 22-12-06 18:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי IsraGame.com (פרסם 392870)
תודה אבל לא הבנתי ממש את ההמלצה שלך אם אתה יכול להסביר לי יותר כנס אליי לאייסיקיו 1457153 או תתקשר אליי 0572987810 תודה

שוב.
מתי שאתה מחייב מס אישכרט אתה משלם עמלה 15 שקל כל חיוב[ככה זה אצלי]
אם לקוח רוצה לשלם דרך כרטיס אשראי אני אומר ללקוח שאתה צריך לשלם עוד 15 שקל על העמלה באישכרט.
ככה אתה לא יוצא מופסד מכרטיס.

אבל אני ממליץ לך להשתמש פחות באשראי[מנסיון.!!!]

the-wolf 22-12-06 19:18

לא נראה אמין במיוחד

Light 22-12-06 20:47

שלום יניב
אשמח אם תפנה אליי בה.פ. שיש בו את כל הפרטים של זה.
אני מעוניין לעשות משהו כזה.
תודה רבה לך על המידע
אור אליעז

storing 22-12-06 23:58

לא כל אחד ירוץ לתת את הכרטיס שלו בטלפון! ק שתדע

Raz12 23-12-06 02:02

ממליץ בחום..

ממליץ בחום על isregame.com

yaniv.G 23-12-06 14:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Host-Gaming.co.il (פרסם 392923)
שוב.
מתי שאתה מחייב מס אישכרט אתה משלם עמלה 15 שקל כל חיוב[ככה זה אצלי]
אם לקוח רוצה לשלם דרך כרטיס אשראי אני אומר ללקוח שאתה צריך לשלם עוד 15 שקל על העמלה באישכרט.
ככה אתה לא יוצא מופסד מכרטיס.

אבל אני ממליץ לך להשתמש פחות באשראי[מנסיון.!!!]

אני לא יודע למה אתה משלם 15 שקל על כל עיסקה אבל אצלי זה לא ככה בויזה העמלה שלי היא 1.4 אחוז בישראקארט 1.9 זאת אומרת שעל עסקה בויזה של 100 שקל נגיד אני מפסיד 1.4 שקל ועל עסקה של 100 שקל בישראקארט אני מפסיד 1.9 אולי אתה עובד דרך גמא או משהו דומה אני ישיר דרך ויזה וישראקארט

yaniv.G 23-12-06 14:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי storing (פרסם 393147)
לא כל אחד ירוץ לתת את הכרטיס שלו בטלפון! ק שתדע

אני כבן אדם שיש לו ישראקארט מעדיף לקנות דרך הטלפון ולא דרך אתר אינטרנט לדעתי זה לא מאובטח מספיק אם נותנים לך את המספר בטלפון ישר איך שהיא אומרת לך תוך כדי שיחה אתה מעביר אותו וזהו המספר לא רשום בשום מקום ואף אחד לא יכול לדעת אותו

Host-Gaming.co.il 23-12-06 14:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי IsraGame.com (פרסם 393362)
אני לא יודע למה אתה משלם 15 שקל על כל עיסקה אבל אצלי זה לא ככה בויזה העמלה שלי היא 1.4 אחוז בישראקארט 1.9 זאת אומרת שעל עסקה בויזה של 100 שקל נגיד אני מפסיד 1.4 שקל ועל עסקה של 100 שקל בישראקארט אני מפסיד 1.9 אולי אתה עובד דרך גמא או משהו דומה אני ישיר דרך ויזה וישראקארט

לא יודע מה להגיד לך.
אבל אני עובד דרל אישכרט וויזה

yaniv.G 23-12-06 16:58

אז כנראה עבדו עליך אתה משלם עמלה ממש גבוהה אם אתה רוצה אתה יכול ליצור איתי קשר אני יביא לך תטלפון של הנציגה שלי של ישראקארט היא תסדר לך עמלה יותר נמוכה

Avi Levi 24-12-06 18:45

יפה מאודד!!
תתחדשו.

בהצלחה!

PopUp 24-12-06 20:34

חברה שמעלה מחירים ללקוח שבא לשלם בכרטיס אשראי בו נגיד כך הפסיד לקוח.
מה זה השטויות האלו? איפה תיראו את זה? בגלל שאני משלם בכרטיס האשראי המחיר ניהיא יותר יקר?
בא לך לגבות את הלקוחות שלך בכרטיס אשראי? יופי אז אל תעלה מחירים פיתאום תחשב הכל שהמחיר יהיא אחיד שלא תצא בהפסדים ולא תראה ללקוח שאתה מעלה לו את המחיר בפנים !

צריך ללמוד איך לנהל את הענינים ולתת ללקוח להרגיש שהוא לא מפסיד שקל נוסף !
נו באמת מרגע לרגע אני מתפלא איזה "מנהלים" מנהלים פה את "חברות" האחסון שלהם! ללא שום ניסיון בשום דבר הקשור לשיווק וניהול עסק !

שיהיא בהצלחה.

Opacity 24-12-06 22:50

בהצלחה לכם!

FreshServ.Net 24-12-06 22:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי IsraGame.com (פרסם 393364)
אני כבן אדם שיש לו ישראקארט מעדיף לקנות דרך הטלפון ולא דרך אתר אינטרנט לדעתי זה לא מאובטח מספיק אם נותנים לך את המספר בטלפון ישר איך שהיא אומרת לך תוך כדי שיחה אתה מעביר אותו וזהו המספר לא רשום בשום מקום ואף אחד לא יכול לדעת אותו

סתם לידע, לחברות האשראי - יש ביטוח על קניה באינטרנט ואילו בטלפון אין ביטוח ככה שאני חושב שאינטרנט באתרים גדולים שמכבדים את עצמם ומצפינים את מידע הלקוחות, יותר בטוח.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי IsraGame.com (פרסם 393455)
אז כנראה עבדו עליך אתה משלם עמלה ממש גבוהה אם אתה רוצה אתה יכול ליצור איתי קשר אני יביא לך תטלפון של הנציגה שלי של ישראקארט היא תסדר לך עמלה יותר נמוכה

אשמח מאוד אם תשלח לי ה"פ עם פרטי הנציגה וכן קצת הסבר מה להגיד, מה עלות ראשונית, האם מדובר במכשיר סליקה או באתר וכו'.

תודה:).

המשך יום נעים ושבוע טוב לכולם!.

cRv.co.il 25-12-06 01:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי FreshServ.Net (פרסם 394306)
סתם לידע, לחברות האשראי - יש ביטוח על קניה באינטרנט ואילו בטלפון אין ביטוח ככה שאני חושב שאינטרנט באתרים גדולים שמכבדים את עצמם ומצפינים את מידע הלקוחות, יותר בטוח.

אשמח מאוד אם תשלח לי ה"פ עם פרטי הנציגה וכן קצת הסבר מה להגיד, מה עלות ראשונית, האם מדובר במכשיר סליקה או באתר וכו'.

גיא ,
אני הייתי איתו שהוא סגר איתם , זה מכשיר שאתה מקבל לבית ושם אתה רושם את המספר ואת סכום החיוב והמכשיר מחייב את המספר האשראי , ויניב שולח את הקבלה לבית הלקוח.

מי שחושב שעושים עסקת אשראי דרך טלפון לא בטוחה (טעות גדולה!) ,
אם אתה מתקשר לעסק שרשום במע"מ ומספק קבלות וחשבניות ,
אין ממה לפחד בקשר לנושא הזה , אני לא אומר שאין כזה דבר לגנוב כסף מהאשראי ,
גם בכולבטק מישהו גנב כסף מהאנשים שהיו אצלו בספא וכולם קיבלו כל גרוש לחשבון חזרה.
אין דאגה :-)

Light-Era.Net || Ronen 25-12-06 15:00

נראה רציני.
בהצלחה !

MusicMan 26-12-06 19:59

מזל טוב ובהצלחה

yaniv.G 26-12-06 23:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי PopUp (פרסם 394167)
חברה שמעלה מחירים ללקוח שבא לשלם בכרטיס אשראי בו נגיד כך הפסיד לקוח.
מה זה השטויות האלו? איפה תיראו את זה? בגלל שאני משלם בכרטיס האשראי המחיר ניהיא יותר יקר?
בא לך לגבות את הלקוחות שלך בכרטיס אשראי? יופי אז אל תעלה מחירים פיתאום תחשב הכל שהמחיר יהיא אחיד שלא תצא בהפסדים ולא תראה ללקוח שאתה מעלה לו את המחיר בפנים !

צריך ללמוד איך לנהל את הענינים ולתת ללקוח להרגיש שהוא לא מפסיד שקל נוסף !
נו באמת מרגע לרגע אני מתפלא איזה "מנהלים" מנהלים פה את "חברות" האחסון שלהם! ללא שום ניסיון בשום דבר הקשור לשיווק וניהול עסק !

שיהיא בהצלחה.

אני לא יודע למי מופנת ההודעה אבל אם היא אליי אז אני לא אמרתי שאני מעלה מחירים או משהו אני לא יודע מאיפה שמעת את זה אני מוכן לספוג את ה 2 3 שקל על כל עסקה ושיהיה ללקוחות יותר אפשרויות תשלום

yaniv.G 26-12-06 23:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי FreshServ.Net (פרסם 394306)

על קניות באינטרנט אין ביטוח ואין מצב שאמרו לך שיש כי אין כזה דבר אפילו לנענע ווואלה שופס אין ביטוח על כל קנייה בטלפון ועל כל קנייה באינטרנט אבל בגלל זה כדי לגבות את עצמך יש לך תאפשרות לבקש תצלום תעודת זהות ואשראי ביחד ויש לך אפשרות לעשות הסכמים וגם הביטוח לא ממש עוזר כי על עסקה של 60 שקל אנשים לא "יעקצו" אותך לא מדובר פה בסכומים של אלפי שקלים אם אתה רוצה עוד פרטים אתה מוזמן להתקשר אליי 0572987810
או לפנות אליי באייסיקיו 1457153
דרך אגב זה לא יניב זה מתן כל ההודעות שנרשמו פה זה אני רשמתי ולא יניב

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:45.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ