![]() |
דיון עקב ביקורת של doriz על cRv ו IsraGame
אני לא מאמין שראיתי דבר כזה ,
א . אין לי שום קשר לעסק של יניב. ב . בחיים שלך לא התקשרת אלי הביתה ואמא שלי החזירה לך את הכסף למה אני ילד בן 10 ? ג . כל הסיפור הזה שכתבת אתה התבלבלת בגדול!!!! ד . איך אתה נותן אלי ביקורת שיניב הוא מנהל את ישראגיים ואני את CRV והוא סך הכל חברת בת שלי זה לא אומר שאני אחראי על העסק הזה ??! אנשים כותבים פה ביקורות בצורה מגעילה מילה אחת ממה שכתבת לא הבנתי מה זה קשור אלי ??!!? בקיצור אין לי כוח כבר לילדים האלה חג שמח זה מה שנותר. |
אלי*
מזה עליי |: ואני חושב שהבהרת את הנקודה |
ציטוט:
אם הוא היה קונה ממני משהו ולא הייתי נותן לו או נעלם אז הוא יכול לכתוב אלי ביקורת אבל לא עשיתי כלום וסתם ככה !? בושה. |
ציטוט:
לא הבנתי כלום חוץ מזה שאתה ויניב בני דודים ואתם מציגים את עצמכם כשותפים (שזה בסדר חח לא כולם צריכים לדעת על קשרי דם) וממליצים אחד על השני מה שלא כלכך כשר לדעתי. |
אין לי שום דעה לגבי הביקורת ההיא ואני אישית חושב שאתה בסדר ומשקיע בעסק שלך אבל!
זה שאמרת שהוא חברת בת ואתה לא אחראי לו זו טעות! שים לב, מבחינה חוקית חברת בת אומר כי אתה אחראי למעשיו ובין היתר במידה ואותו עסק יכנס לחובות אתה מחוייב להחזירם. לכן, כל ביקורת רעה עליהם מחוייבת גם עליך וכן החזר כספי ללקוחות הלא מרוצים. לא מוכן לזה? שהוא לא יהיה עסק בת...בתוקף חתימתך על כך שהוא יהיה עסק בת ויוצא קבלות תחתך אתה מאשר כי אתה אחראי לו. המשך יום נעים וחג שמייח!. |
מה זה אין לך אחראיות?
עסק בת אומר שהוא שלך. ויש לך קשר, זה אפילו כתוב באתר שלך. |
אוקי ברור שיש לי אחריות
אבל אין לי שום קשר לתמיכה ואין לי שום קשר למה שיניב עושה! יניב הוא המנהל והתומך יחד עם מתן גיטא אני לא חייב להם לאף אחד שום החזר כספי , מצידי שיסגרו את העסק בוא נגיד שאני ניקרא מין חסות כזאת. |
שלום לכולם מדבר יניב בעל ישרא-גיים
בילד הזה כתב לי הודעה פרטית והמנהלים פה יאשרו את דבריי "-------------------------------------------------------------------------------- בקיצור דיגיטק מספיק עם הסיפורים שאתם מאכילים ילדים קטנים! ותתחילו לספק שירות כמו שצריך! אתם עובדים על ילדים קטנים! ממש בושה! תגיד לי יניב גוטליב מכרמיאל? זה אתה כן, בן דוד שלך אושר מנהל חברת Crv ואתם משחקים אותה שותפים! החברה שלך לא חוקית ! אז מה אתה משחק לי אותה פה בפורום רוצה נפתח איזה אשכול יפה אני ואתה עם כמה איפים שלך שכולם יראו שאתה חברה לא חוקית?!" בקיצור הילד הזה חושב שאני זה דיקיטקק וממציא פה סיפורים שאני בכלל לא מכיר אותו. |
קראתי את התגובות - ואתה מגיב בצורה חסרת אחריות.
ברגע שהחברה נמצאת תחת חסותך בכל צורה ואופן - אם חברת בת, אם חברה שסופחה אליכם ולא יודע מה - ברגע שאתה הבעלים - אתה האחראי הגדול. אתה ה-big boss. ואם מישהו שנמצא תחת חסותך בכל צורה ואופן עושה מעשה שלא ייעשה - ולא משנה מה הוא אותו מעשה - אתה צריך לגלות אחריות ולתקן את המעוות. לא יכול להיות שאתה תהנה מהרווחים, מהתשתיות או מכל אמצעי אחר שמסופח לחברה שלך אבל לא תיטול חלק באחריות. |
בקיצור ולעניין
אין שום קשר עכשיו עסק בת או לא עסק בת הבנאדם הזה לא קשור עלי אני לא מכיר אותו וזהו אפשר לנעול תודה. ודרך אגב , יש לי פה בהוסטס המון לקוחות אפשר לשאול אותם אם אני רמאי כמו שכתוב אני לא מנסה להוכיח שאני לא רמאי למה לא אכפת לי מה רשמו פה אבל מעצבן אותי שכל פעם אני סתם קשור לסיפורים ! חג שמח |
דברתי פעם עם אושר הוא נשמע אחלה בנאדם O:
|
ציטוט:
אנחנו לא מנסים להגיד משהו רע עליך מאחר... אני אישית לא מכיר אותך מספיק על מנת להביע דעה כלפיך למרות שעד כה אני שמעתי עליך טובות אבל אני רק רוצה להסביר לך - כל ביקורת שתהיה כלפי העסק בת שלך בין אם רעה או טובה, חל גם עליך. אם צריך לפצות לקוחות, חל בראש ובראשונה על העסק בת אבל אם אותו עסק לא מפצה, מחובתך לפצות. סתם כדי להמחיש, אם באמת במע"מ רשום שאותו עסק תחתך, במידה והם יגנבו ציוד וירמו וכן גם יתבעו ואותו מנהל של העסק יהיה בחו"ל ולא ימצא, התביעה תעבור עליך. לתשומת ליבך. חג שמייח!. |
ציטוט:
תאמין לי אני מעריך אותך אתה בחור טוב (: |
האשכול נעול.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ