![]() |
מעוניינים לקבל MP3 אחד ג'יגה בחינם? היכנסו!
מעוניינים לקבל MP3 אחד ג'יגה בחינם? היכנסו!
שירות חדש של תחרויות פירסום ניפתח בשעה טובה, השירות מאפשר לכול אחד לאחר הרשמה קצרה לקבל כתובת ייחודיות משלו ולהתחיל לשלוח אותה לכול מי שיוכל, בסוף כול חודש, המישתמש ששלח את הכתובת להכי הרבה אנשים יזכה בMP3 אחד ג'יגה במתנה! כול חודש פרס אחר! ולאט לאט שווי הפרס עולה! פרטים נוספים והסברים על השירות: http://idx.co.il/gift4u/info.html כתובת ראשית של המערכת: http://idx.co.il/gift4u/index.html מקווים לשיתוף פעולה... בברכה, צוות gift4u -= המערכת איננה מערכת מוכנה! והוכנה על ידינו! =- |
ואיך אני באמת ידע שאני יזכה?
|
יש סטטיסטיקות והכול
במידה ותצא מקום ראשון אתה תזכה, אין לנו מטרה לעבוד עליך. |
הצביעו לי כמה פעמים וזה לא מתעדכן
|
הממ נחמד - הראיון של האימות ממש מוצלח.. אחרת היו לי ולמתחרים שלי אלפי נקודות (פרימים?)
|
אהבתי, אבל התוצאות לא מתעדכנות :( (?)
חח.. עוד משהו: ציטוט:
|
נראה נחמד...
רק שאלה איך האתר הוקם בינואר 2007? "שירות Gift4u הוקם בינואר 2007 על ידי האתרים idx.co.il ו- 1nternet.co.il " XD |
הניקוד לא מתעדכן.
|
קטע הניקוד סודר!
|
ציטוט:
עקב בעיה טכנית תנאי השימוש הוצגו לא כהלכה, כעת הבעיה נפתרה וניתן לראות את תנאי השימוש באותה הכתובת. ציטוט:
הערה: משתמש שנרשם עם שם משתמש ריק נמחק מן המסד, אני אוסיף אימות לכך ששם המשתמש ארוך מ-2 תווים כעת בכדי למנוע מקרה חוזר, בכל מקרה סליחה אם נגרמה לך עוגמה מסוג כלשהו. הערה נוספת: הגרסה העכשווית של המערכת תוכננה בקפידה ואובטחה, האמנם, תמיד ייתכנו מקרים יוצאי דופן. אם יש לכם רעיונות ו\או הצעות להוריד, להוסיף ו\או לשנות - אני אשמח אם תרשמו זאת כאן או דרך "כלי הדיווח" אשר בפאנל או דרך "יצירת הקשר"(אייקון 2 מעל הלוגו) בקשר לבעיית עידכון הניקוד, הדבר ייבדק. |
היסתדרו הבעיות... אתם מוזמנים להירשם!
|
יופי, עכשיו עובד הניקוד.
אבל יש טבלה? כמה יש לכל אחד? |
אתה אומר שהיא מאובטחת?
כנס להתחברות פאנל לרשומים ותרשום במשתמש ככה בידיוק: '; drop table table זה שם הטבלה ואני יכול למחוק אתה בקלות... לא רשמתי את השם האמיתי של הטבלה ולכן זה מציג לי את השגיאה הבאה: קוד:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/idx13/domains/idx.co.il/public_html/gift4u/includes/panel.php on line 373 |
דור,
תודה על הדיווח הזה. אני חשבתי שhtmlspecialchars וstripslashes יעשו את העבודה אבל עכשיו הוספתי מנגנון מורכב יותר. אני אודה לך אם תנסה לעשות זאת שנית, אך בלי השם של הטבלה כי במידה וההגנה שלי לא מספיקה שהדברים לא יהרסו. ביססתי את המנגנון שיבדוק אם אתה משתמש במילים השמורות ל SQL במידה וכן תוצג בפנייך הודעה שכתובת הIP שלך נרשמה. נערך: ---------------------------------------------- ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מציע שתסנן את השם משתמש והסיסמא ע"י mysql_escape_string ותחסוך לעצמך כאב ראש. |
Tomer, תודה - התווסף.
maor - בקרוב תצורף טבלה התציג את עשרת המובילים. עם זאת ב"מעקב סטטיסטי" ב"פאנל הרשומים" ישנו הדירוג האישי שלך,כמות ההצבעות שלך וסיכוייך לנצח. |
ציטוט:
כמו כן יהיה נחמדים אם יהיה סקריפטים לשתול באתרים, ובאנרים לפירסום בפורומים וכאלה |
ציטוט:
בקשר לשתילת סקריפטים ובאנרים לפרסום - לקחתי לתשומת לבי , תצפה לכך בקרוב. תודה. |
ציטוט:
|
יציג את ה50 המובילים?
אוקי, אני אעבוד על זה. תודה על העצה. |
בהצלחה :)
|
ציטוט:
והתווספה טבלת 50 המובילים (יש רק 26 משתמשים כרגע, אז זה מציג את כולם) http://idx.co.il/gift4u/top50.html יום טוב, אופיר. |
שים לב עוד בעיה ששמתי לב אצלך:
הקוד של ההצבעה עולה ממש ממש לאט, ראיתי אני שהצבעתי וגם חברים שלי אמרו לי, שלוקח לו מלא זמן לעלות. זה לא נוח, אשמח אם תתקן את הבעיה שיש \ תשנה את הקוד או משהו אחר. |
כוונתך שדף ההצבעה עולה לאט?
http://idx.co.il/gift4u/link-1.html |
כן, יש זמנים שהוא בקושי עולה
|
אוקי אני אראה מה אני אוכל לעשות על-מנת שהדף יעלה מהר יותר.
|
יאללה חברים עוד תגובות!
מה דעתכם על העיצוב?! |
רק רציתי להודיע לגבי המצב העכשווי:
ישנם 86 משתמשים הרשומים למערכת. עד כה המשתמשים צברו 1341 נקודות. 36 ימים 19 שעות 3 דקות ו1 שניות התווספה טבלת 10 המובילים בעמוד הראשי. התווספו אמצעי אבטחה למניעת הצבעה כפולה. ואם מישהו מעוניין במסלול פרסום באתר, לחץ כאן. |
לא הבנתי.. מה זה הצבעות..?
כל כניסה = הצבעה? |
ציטוט:
על-ידי משתמש ייחודי. משתמש שהצביע כבר פעם אחת ביום לא יוכל להצביע שנית. |
DavidK תראה איך הוא מרמה חח עשיתי רענן פתאום אני רואה שיש לו ב200 הרבה יותר ממקום 3 הפך למקום 1 בתוך שנייה.. בטח פרץ לכם
|
הוא לא יכול לפרוץ... בכול מיקרה נבדוק אם הוא מרמה
ואם כן הוא יושעה |
ציטוט:
רק בעריכה של המסד אפשר.. |
זה קשור לאינטרנט, אז בטח קשור ל-Nikon (אופיר), אתם יכולים לסמוך עליו שהוא יעשה את העבודה ויספק את הפרס כשיצטרך!
בהצלחה :) |
ציטוט:
אולי האתר פעם שעברה נישמר אצלך בקבצי אינטרנט זמניים... וכשניכנסת שוב זה ריענן את זה והכול היתעדכן... הגיוני?! |
מאור, העלבת אותי חח
(אליחי תודה על החיזוק :P, עדיין חולה עלייך |לב| ) בכל מקרה, א.אין מצב לפריצה למסד (מכמה סיבות שאם אני אפרט עליהן זה קצת יפגע באבטחה עצמה) ב.גם אם הוא מרמה , יש לנו אפשרות לצפות במעקבים מיוחדים על המשתמש ולפיהם להחליט אם הוא מרמה, או שפשוט יש לו הרבה חברים. דוגמה שזה שימושי, מה הסיכויים שבאותה אלפית השנייה 2 משתמשים הצביעו? (אל תחשב) נמוכים ביותררר, ואם כמו שאמרת 200 הצביעו לו זה מוגדר כבלתי אפשרי כבר ואז מופיע בפונט מודגש בצבע אדום ליד השם משתמש לו (לא באתר, במקום אחר) "חדש לרמאות". |
ציטוט:
|
ופה אתה טועה :]
בכל מקרה תודה. ולא יכול להיות שראית שנוספו לו 200 הצבעות ברפרש אחד (בהנחה שעשית רענון אחרי דקה) כי מהמעקב של ההצבעות יש לו עד 3 הצבעות באותה דקה. בכל מקרה, לאור הנסיבות הדבר ייבדק. |
ואיך אפשר לדעת שלכם אין משתמש מושתל, שכל יום אתם נותנים לו למשל 50 הצבעות, דבר שהוא כביכול הגיוני למשתמש רגיל,
אין פה שום תעודת אחריות שבאמת זאת תחרות הוגנת.. חורים באמינות של האתר הזה: באקסטרים טראקינק כתוב שיש 1356 כניסות החודש. בטבלה של ה10 אנשים המובילים יש 1775 הצבעות כלומר כניסות - מאיפה הגיעו 419 כניסות? וזה רק הצבעות, כניסות לדפי ההצבעה של המתמודדים, מה בנוגע לכניסות של גולשים שלא מתמודדים וכו'? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ