![]() |
PimpAttacks.com נפתח. הירשמו, שחקו, תהנו וזכו בפרסים!
שלום.
היום פתחתי את המשחק שלי רשמית אחרי שבועות של עבודה: http://www.pimpattacks.com במשחק הזה אתם בעצם סרסורים. אתם צריכים להשיג את הערך הכי גבוה בשביל לנצח בסיבוב. תעשו זאת ע"י מציאת זונות, בריונים, רכישת מכוניות, נשקים, סמים ועוד... תוכלו להילחם בסרסורים אחרים ולגנוב להם ציוד. אני מבטיח לכם משחק מהנה וממכר והרבה הרבה פרסים. מנצחים בעלי חשבון PAYPAL וקבלו את הכסף לחשבון שלהם! תהנו! |
לא בדקתי את המשחק אבל הרעיון שלו -מקורי! ! !
יפה מאוד. |
נרשמתי אבל זה לא שולח לי את המיספר לאימייל...:(
|
ציטוט:
|
מה זה בדיוק המשחק הזה?
משחק יפה ומקורי!!!
בהצלחה לך!!! |
ציטוט:
|
אישרתי את כולם, גם אלה שלא קיבלו את האימייל שלהם.
|
אני רוצה לשחק.. והחשבון לא אושר ולא נשלח PIN
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שם המשתמש הוא alex22 |
לא קיבלתי קוד PIN
|
יש כרגע בעיה עם שליחת המיילים.
אני מאשר את כל החשבונות ידנית, תנסו להיכנס. תודה. |
שלום, אם אתה אומר שאתה פיתחת את ההמשך של PIMPWAR ושעשית כל מה שצריך נכון,
כל הכבוד, ובהצלחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שמענין אותי על מה בדיוק עבדת? הסקריפט של המשחק הוא מערכת מוכנה אשר ניתן לרכוש אותו. כך שעל מה עבדת? כמו כן אתרים נוספים המשתמשים במערכת : http://www.pimpattack.com אתר לרכישת המרעכת : http://www.plati.ru/asp/pay.asp?idd=...B0&agent=21451 בנוסף הסקריפט שברשותך הוא סקריפט פרוץ ולא מלא אשר קונםי אותו. יש לי את הסקריפט הפרוץ במחשב ואני רואה שמה שאתה משתמש בו זה הפרוץ ולא המלא לפי כמה דברים שניתן להשוות. אך שיהיא בהצלחה מה אני יגיד לך. |
ציטוט:
חחח מה אתה אומר! נראה לך הגיוני שהאתר שהבאת לי מוכר את המערכת חוקית ב-3$? הצחקת אותי... אני קניתי את הסקריפט ב-2004 מהיוצר המקורי שלו (אני לא מפרסם את שמו) בסכום של 4 ספרות מכובד ביותר. עבדתי על המערכת מעל ל-8 חודשים ואני עדיין עובד עליה ואני גם מוכר אותה באתר שלי www.mypimpscript.com כמוכן, רשמתי זכויות יוצרים על המערכת והאתר שהבאת לי יבדק ואני אדאג שהם לא ימכרו את הסקריפט הפרוץ. כמו כן, הסקריפט הפרוץ שאתה אומר שיש לך ושאני יודע שהוא מופץ במחירי "זנות" (סליחה על המילה) באינטרנט מכיל כ- 60 באגים בערך שאני יכול לתת לך רשימה מלאה שלהם, בלי פאנל ניהול מתקדם, בלי עיצוב ובטח ובטח שבלי רישיון חוקי להשתמש בסקריפט מכיוון שאני ועוד אתר אחד היחידים שרכשו את המשחק עם זכויות הפצה (RESELL). אני מבקש להבא לפני הודעות שטוטיות כמו שלך, תבדוק טוב טוב את הדברים שלך. ד"א, אני לא מבין רוסית בכלל וסתם מביקור באתר שהבאת לי ראיתי את התאריך שאני מאמין שהוא התאריך בו פירסמו את המערכת באתר שלהם והתאריך הוא 20.10.2006 שזה בערך 8 חודשים אחרי שאני הפצתי ורשמתי זכויות יוצרים על הסקריפט שלי. תודה ובמשך יום נעים. |
מוכן לקנות אותה ממך (את המערכת) 40 דולר (זה מה שהיא שווה) לפאיפאל.
|
ציטוט:
ובבקשה ממך, אל תקבע לי כמה היא שווה כי היא שווה גם הרבה יותר מהמחיר שאני מוכר אותה. יש לי כבר עשרות לקוחות שקנו אותה במחיר המקורי (149$ לגירסה המקורית בלי תוספות) ואף אחד מהם לא חשב לקנות אותה ב-40$ אם אתה רציני, תבקר באתר מכירות של המערכת www.mypimpscript.com ותוכל לרכוש אותה שם באמצעות פייפל ולקבל את פרטי הרישיון שלך ולינק להורדה כמובן. |
עשה טובה אני מכיר אותך. היה לך פעם אתר שיתוף בשם שרדר. אתה נוב שלא יודע PHP
הצעה אחרונה 45 דולר . |
ציטוט:
|
ציטוט:
דבר שני אני ממש לא שם על ההצעות שלך, באמת. הם אפילו לא מדגדגות את החשבון פייפל שלי ככה שחבל לך על הזמן. נכון, פעם באמת לא ידעתי PHP אבל תתפלא, עכשיו אני יודע |Lol| נוב, נוב אבל אני לא ראיתי אותך מוכר מערכת ב- 179$ שאתה בנית.. המשך יום נעים שיהיה לך! |
איאתה שולח לי את המספר pin?
|
ציטוט:
תנסה להיכנס, תצליח :) תהנה! |
shreder סליחה צודק.
אך העלות של המערכת הוא לא 4 ספרות בכלל ! ואני יודע מי היוצרים של המערכת ואת אתר הבית שלו ! כך שגם המשחק שלך לא ממש חדש יש את האתר : pimpattack.com שקיים לפניך בהרבה הרבה זמן... |
ציטוט:
העלות של המשחק עם רשיון הפצה (RESELL) הוא כן 4 ספרות ואל תתוכח על זה איתי בבקשה כי לא אתה שילמת... ואני מוכן להתערב איתך שאת ל-א יודע מי היוצרים כי אם אתה חושב שזה lor*of**epimps (צינזרתי את השם בכוונה) אז אתה טועה ובגדול. את האמת היוצר המקורי הגיש תביעה נגדם והוא בהליכים כבר כמעט שנה ואין סיבה שהוא לא ינצח. הם בעצם גנבו את הסקריפט, שינו אותו בלי רשות ומפיצים אותו בלי רשיון חוקי. אם תנסה ליצור עימם קשר הם גם בחיים לא יענו לך... |
משחק נחמד,
חבל רק שכולם נובים. ;P עריכה: איך מקבלים את הפרס? לPAYPAL? ואיך הזוכה יכול להיות בטוח שהוא יקבל את הפרס? |
ציטוט:
איך הזוכה יכול להיות בטוח? - איך אתה יכול להיות בטוח שאתה משלם למישהו באינטרנט בשביל עיצוב הוא באמת יביא לך אותו? אני לא סתם השקעתי מאמץ וכסף רב באתר, ותאמין לי...אין לי בעיה לתת $50 בתור פרס, וגם לא $100 באמת... תזכה ותראה :) |
ציטוט:
|
רעיון מקורי חבל שלא בעברית
|
רעיון חמוד למשחק;P
|
דיי לפתוח משחקי דפדפן, נובים, :)
אני לא מצליח להירשם.. לא מקבל ת'קוד |
יש לו כמה באגים במשחק,
זה אחד מהם, הוא יראה את ההודעה ויאשר אותך ידנית.. |
לי זה הגיע לGMAIL.
|
ציטוט:
העברתי את כל האתרים שלי לשרת ייעודי והוא מקונפג לא לשלוח אימיילים מ- NOBODY ועכשיו שיניתי את זה. זה אמור לשלוח לכם אימיילים, אם זה לא שולח תוך שעה תיכנסו לפורום, תכתבו את שם המשתמש שלכם ואני אאשר אותכם ידנית. בהצלחה! |
נראה יפה...נראה אולי ישחק...
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ