![]() |
רוצה להרוויח כסף ? - אנחנו רוצים אותך !
יש לך אתר בנושא ספורט, הימורים, משחקי מזל או נושא קשור אחר ?
אתה מקדם את Play65 אבל מקבל עמלות שנעות בין 40$-100$ לשחקן ? אתה יודע לקדם אתרים, אבל לא יודע איך לעשות מהם כסף ? אתה לא יודע על מה אני מדבר, אבל בכל זאת מתעקש להרוויח כסף באינטרנט ? אחרי הפתיחה המרשימה :-) למי שאינו מכיר אותי, שמי עידן שלומן ואני אחד מצוות Signup קידום אתרים, אנחנו מחפשים מקדמים אשר מקדמים את חברת Play65 משחקי שש-בש או רוצים לקדם אותם ולקבל תשלום במסלול CPA ( תשלום לפי אדם שמפקיד ). למה שתעבוד דרכנו ? 1. אנחנו דואגים לעמלות הכי גבוהות בשוק, אפילו יותר מ - Play65, TC או מערכת שותפים !. לשם השוואה Play65 מביאים עמלת בסיס של 40$, TC מביאים עמלת בסיס של 40$, מערכת שותפים מביאים עמלה של 220 שח ( 52$~ ) אצלנו תתחיל מ - 60$ ותקבל הרבה יותר עם פחות שחקנים. אם אתם כבר מקדמים את Play65, אתם פשוט צריכים לשנות את שורת ההפניה על מנת לקבל יותר והרבה יותר ! 2. במידה ואתה לא מקדם את חברת Play65 ורוצה להרוויח כסף אבל פוחד מההשקעה הראשונית. במידה ואנחנו מוצאים שאתה אדם רציני אשר מוכן להשקיע שעה-שעתיים ביום בנושא, נוכל להשקיע בך ולספק לך איחסון האתר, דומיין, בנייה, אופטימיזציה, טיפים והדרכה בנושא ! כל מה שנשאר לך זה לדאוג לתכנים מקוריים ולקישורים נכנסים לאתר. לפניות מלאו את הטופס באתר Signup וידאגו לחזור אליכם או צרו קשר בהודעה פרטית כאן בהוסט. |
רעיונות לאתרים אתה גם מספק?
:) בהצלחה |
אני יכול לאמר שלא ממש הבנתי אותך.
איך בדיוק "מקדמים" את האתר המדובר? ובמידה ואני מקדם, איך ודרך אילו אמצעים אני מקבל את התשלום? |
סתם לידע כללי קראתי בעיתון לפני יום או יומיים שעדיין דנים בחוקיות של play65, מכוון שהימורים לא בחסות הממשלה בישראל הם לא חוקיים וגם חברות הוויזה בעולם סגרו את התמיכה שלהם במאות אתרי הימורים ברשת.
קחו בחשבון שקידום הימורים שיכול מאוד להיות שייקבע כי הם לא חוקיים בזמן הקרוב היא עברה על החוק. (הפצה, פרסום, שידול וכו') |
אני אולי מעוניין יש לי אתר עם 40 אלף כניסות מח"ול.
השאלה שלי זה אם מישהו נרשם דרך הקישור שלי הוא חייב להפקיד בשביל שאני יקבל 40 דולר ? או שעצם העובדה שהוא נרשם מזכה אותי בכסף? כמו כן מהו המינימום לקבלת תשלום ? |
roy, איזה רעיונות ? תקים אתר בנושא שש-בש.
עמרי שוסטר, מקדמים את האתר במנועי החיפוש, הרי זה מה שאתם יודעים לעשות, לא ?! :-) את התשלום מקבלים בתחילת כל חודש כנגד חשבונית/קבלת מס, אין מינימום קבלה. d(( -_- ))b yaiR, משחקי פוקר וקזינו הם לא חוקיים. משחקי שש-בש הם עסק חוקי לכל דבר בכל העולם, זה שידיעות אחרונות מחליטים בעצמם מה חוקי ומה לא, זה ממש נחמד. ofir12, כן הוא חייב להפקיד סכום מסויים על מנת שתוכל לקבל 60$. כמו שאמרתי התשלום הוא חודשי כנגד חשבוניות. |
אם אני לא מעבר ל18 אני צריך להציג להם משהו ?
|
אתה עובד מולנו ולא מול Play65 ולכן אתה לא צריך להציג לנו שום דבר.
צור קשר על מנת שנוכל לבדוק את האתר שלך ולפתוח לך חשבון מתאים. |
לא יודע עוד לא החלטתי בכל זאת זה הימורים והאתר פונה לכל הגילאים
מה היחס שמקבלים נגיד על כל 500 קליקים כמה כסף אני יראה מזה? |
ציטוט:
הבנת הנקרא ? קליקים לא עוזרים לך בנאדם שיפקיד כסף אתה תקבל הרבה על זה . זהו . |
פקטור אולי אתה לא מבין.
שאלתי אותו מהנסיון שלו מ500 לקיקים כמ אנשים מפקידים. ותדבר יפה אני לא חבר שלך |
זה משתנה מאתר לאתר, בממוצע על כל 25 איש שמורידים 1 מפקיד כסף.
|
הבנתי.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ