![]() |
העיצוב החדש של-Win-Sites !!! כנסו תראו ותגיבו.
http://www.win-sites.co.il
השינויים: 1)שיפור של המערכת 2)עיצוב חדש לגמרי 3)החלפת שרת (בקרוב מאד) כולם מוזמנים להירשם ולהיתרשם.. תודה לכם ויום טוב. |
נחמד מאוד. חבל שהבאר לוקח עמוד שלם...
שיהיה בהצלחה :) |
הוא ממש לא אחי....זו הרזולוציה של המחשב שלך...תשנה אותה ותראה....
|
ציטוט:
|
ממממממ...אז כנראה אתה טועה...הראתי להרבה אנשים תעיצוב הזה ואף אחד לא אמר לי כלום על הגודל....אבל לא משנה....
בסדר,קיבלתי. |
השרת נפל.
|
לא הוא לא....באמת אבל יש בעיות עם השרת בגלל זה אנחנו עוברים..
תעשה רענן |
ציטוט:
אני רואה את האתרים רק עד הרביעי,עיצוב נחמד. |
ציטוט:
אבל סה"כ בכללי ה עיצוב בסדר גמור. מי תכנת? |
אהבתי את העיצוב. יפה מאוד.
|
חכה כמה זמן וזה יראה לך את כל המקומות....
-אמרתי לך השרת לא טוב אני ושותף שלי חלק ועוד חבר שלי |
כל החלק העליון לא עולה בטבלאות רואים רק את המסגרת האפורה..
בעיקרון עד היום לא הבנתי משהו עם הדומיין הזה.. כאילו בלי להעליב או משהו לא יכלתם לחשוב על דומיין יותר טוב?אם כבר קונים co.il ואין הרבה תחרויות עם דומיין כזה יש מלא שמות פנויים ויפים יש מקף בדומיין שזה מעצבן ובכלל אפילו הcom של זה פנוי דבר שמעיד שהשם לא משהו |
יש מלא אתרים עם מקף בדומיין....
ולא הבנתי את זה: "כל החלק העליון לא עולה בטבלאות בלה בלה בלה" את מה בדיוק אתה לא רואה? |
ציטוט:
|
אני לא יכול להגיד לך מה אני לא רואה מהסיבה הפשוטה שאני לא רואה את זה..
אני רואה למעלה אולי ישם באר רק לבן בטלבאות אולי יש עיצוב אבל אני רואה רק מסגרת אפורה שמקיפה את הטבלאות עם האתרים |
מממ..ממש מוזר....תוכל לצלם את זה ולהראות לי?
|
|
חחחחח אחי.....אין לי מושג בכלל איך זה ככה!
תנסה להישתמש בדפדפן אחר או משו'.. זה ממש אבל ממש מוזר! כי לאף אחד זה לא עושה ככה.. |
הרשת X-TRIP העתיקה את השורה מiNetwork :\
סה"כ אחלה אתר, בהצלחה. |
זהו שאולי אנחנו עוברים ל-
iNetwork תודה. |
הבאנר לוקח דף שלם.
ובשבילכם אני לא ישנה את הרזולוציה. |
באר יפה מאוד , אבל אין שום קשר בינו לבין גוף האתר מה שהורס מאוד את המראה כללי של האתר.
|
אוקי,תודה על התגובות.
|
אתר יפה..
אתר יפה מאוד..
מערכת אחלה.. מנהל מצויין.. לוגו יפה מאוד.. אבל גדול מדי.. שרת לא טוב.. לא כל האתר עולה.. אני נותן לאתר 9 מ10 אם יחליפו שרת ויתקנו את הלוגו זה יהיה 10! בברכה, ממוחשב-להלה |
היום אנחנו מחליפים שרת
בבאר אין אפשרות לתקן.. אז 9 וחצי^^ |
שדרגנו שוב פעם תמערכת....החלפנו שרת.....
עכשיו הכל טוב:) רק אנחנו צריכים פירסום... |
לא ממש אהבתי את הבאר..
הוא פשוט ענק(בגודל כמובן)!! ולמה רשום WWW?? שם התחרות היא Win SItes לא? העיצוב לא משו גם.. זה סה"כ פס קטן שגם הוא לא כל כך יפה לדעתי. לוקח חצי שעה עד שכל הטבלאות עולות.. גם אחרי המעבר לשרת החדש. - עוד משו שעכשיו ראיתי.. ממתי שמים קרדיט על באר בלבד? ציון: 7 מ10.:qqb009: |
המעבר לשרת החדש עוד לא התבצעה
וזה WWW כי המעצב רצה שזה יכלול גם אתרים בבאר וגם תחרות... אז-הגביעים זה תחרות www-אתרים הבנתה? |
בתגובה שמעלי רשמת שעברתם שרת.. לא משנה.
בקשר לWWW.. עדין לא הבנתי איך זה קשור.. איזה אתרים יש בבאר? בנוגע לגביעים את זה כבר הבנתי מקודם.. אגב.. אהבתי את החתימה שלך.. "תחרות אתרים מספר 1,מועמדת להיות בין המובילות!" התחרות היא מספר אחת, זאת אומר שהיא הכי טובה. אבל ליד זה רשמת שהיא מועמדת להיות בין המובילות?:qqb006: |
היא התחרות אתרים מספר 1....אבל לא בין המובילות..תפעיל תסכל שלך לפעמיים אתה לא שם לב שאתה רושם שטויות...ומה קשור האתרים בבאר!!!
בתחרות אתרים נרשמים אתרים לא? אז ה- WWW זה כאילו האתרים! כי הרי אתרים מתחילים ב- www תפעיל תראש שלך....תפסיק לרשום שטויות שרק צוחקים מזה |
יפה מאוד.
|
ציטוט:
|
מה אני לא מאמין....יש עוד אנשים שלא מפעילים תסכל שלהם?
תסתכל מה רשמתי... |
קודם כל בהצלחה :)
אתם גם ברשת שלנו דבר שעושה את זה ממש נחמד :) אמממ אני אישית היתאהבתיי בתחרות נראת אחלה.. עיצוב מרהיב. בקרוב הם יעלו על השרת החדש שלהם והיא תטוס במהירות. הקטע של הWWW שאתם מתעקשים זה כיאלו Win אז W אות ראשית.. למה להיסתבך פתחו תדמיון תחרות ממש מוצלחת רק אחי המלצה שלי.. שהיה בנארים רק ל 10 הראשונים בהצלחה :) |
- קודם כל רצוי מאוד שתפעיל את השכל שלך ולא "תסכל". לפני שאתה מדבר תבדוק את עצמך.
- "ומה קשור האתרים בבאר!!!"(זה ציטוט אחד שלך<) "www-אתרים"(זה עוד אחד) אתה ממש מנגד את עצמך פה. הבאר או הסלוגן או מה שזה לא יהיה.. אמור להיות מאוד פשוט להבנה, משהו קל שמסמל את האתר ולא את האנשים שנרשמים. עוד משהו, לא חייב לרשום www אבל זה פחות עקרוני. - "היא התחרות אתרים מספר 1....אבל לא בין המובילות" זה אחד המשפטים המטומטמים ביותר ששמעתי השנה. - בקיצור.. רושם עשית עלי אבל לא לטובה. בהצלחה בכל מקרה. |
ציטוט:
הוא אומר שאנחנו לא מפעילים את השכל אבל בנתיים מי שמחק את המשפט המפגר בחתימה זה אתה וטוב שכך! לגבי השאר אני לא מתערב ולא אכפת לי גם אבל המשפט הזה הצחיק אותי:qqb006: |
ציטוט:
ומכל השאר. אין לי ראש לריב איתכם...ואולי אתם באמת צודקים....אני לא אוהב וריב..אז אני מבקש ממכם עכשיו סליחה..:qqb014: עוד תגובות? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ