![]() |
אתר אישי בחינם - דעות על המערכת
אהלן כולם,
ב"ה סיימתי היום את בניית המערכת שלי שמאפשרת פתיחת אתר אישי בחינם, עריכת דפים ע"י WYSIWYG ו/או עריכת HTML, העלאת קבצים ישירות ל MySQL וצפיה בהם (ו/או הורדה). כמו-כן המערכת מאפשרת צפייה בדפים שנבנו ע"י USER.Sypp.net/Page (הפירוש של Sypp הוא Show your personal page |קורץ|) המערכת נמצאת בכתובת www.Noar.us ואשמח לקבל דעות על התיכנות ועל המערכת |Rolleyes| |
יפה מאוד! מרשים :)
תפרסם את זה טוב בכל האתרים של טיפו ^_^ בהצלחה תומר! |
נחמד מאוד :)
ד"א, המנוע AJAX אתה בנית או שזה מנוע מוכן? |
יפה אבל חלק מהגדרות המערכת מופנות לכתובת האתר סייפ לעומת זאת האתר נמצא על נוער.יוס.
|
באמת מאוד מרשים... הרבה יותר טוב מרוב השירותים לבניית אתרים כיום..
|
יפה מאוד מרשים!!
|
יפה מאוד תומר :)
|
שגיאה בעריכת דפים: לחץ שני לחיצות מהירות על סימן המנעול לשם נעילת / שחרור העמוד
אומרים שתי, כיוון שלחיצה זה נקבה |
כל הכבוד יצא ענק :-D
|
אני לא יכול לצפות בדפים..
|
הדפים תוקנו, Sypp חזר לפעילות (ניתן לצפות בקבצים).
כמו-כן, הוספתי אפשרות לצפייה נוחה בתמונות שהעלתם ו/או קבצים, כדי לגשת אליהם ניתן להכנס בדפדפן ל: http://www.noar.us/files/USERNAME/FILENAME וזה יתן לכם לצפות בקובץ (במידה ומוגדר כתמונה) או להורידו במידה ומדובר בכל סוג אחר, בעזרת זה ניתן לתת להוסיף את הקובץ לפורומים למשל, או לאתר - כאילו היה זה קישור אמיתי |קורץ| מקווה שתאהבו, ואני אשמח לקבל עוד תגובות - אני כל הזמן משפר עד שתהיה גירסא 'נורמלית' כדי להריץ איתה אתר. |
חייה ! רואים שהשקעתה !
|
אחלה תיכנות כל הכבוד
|
סתם גרוע :p
|
חח שקט שי :)
עוד תגובות חבר'ה? הצעות שיפור? משהו? |
כל הכבוד!.
ממש יפה אני רוצה לראות עוד מערכות שלך בעתיד :) בהצלחה |
אהבתי, בהצלחה באתר.
|
איך קוראים למערכת הזאת לעריכת טקסט
FCK משהו...
אם אפשר את השם המלא :) |
ציטוט:
ולא...השם של העורך הזה הוא TinyMCE ... העורך החינמי הטוב ביותר שקיים ! |
יש פה אפשרות לעיצוב מובנה ועליו להוסיף את הטקסט?
אני לא מוצא, בכל מקרה, אם אין אז כדאי להוסיף :) חוץ מזה המערכת מעולה. :) |
nanadav: מקווה להוסיף אפשרות כזו.
הוספתי הגבלת קבצים לפי רמת המשתמש, ניתן לצפות בהגבלה בעמוד 'צפייה בקבצים' בפאנל הניהול. |
נראה אחלה
רק תוסיף כמה אפשריות: לשים תמונת רקע ולא רק צבע וכזאת תיבה עם קודים נפוצים כמו שיר ברקע וכו' |
המערכת הזאת טובה ליצירת דפים בודדים
אבל אם מישהו רוצה לבנות אתר שלם? אני חושב שצריך להיות טמפלטים כלשהם... שיהיה דברים קבועים כגון: חלק עליון תפריט ימיני/שמאלי ותוכן העמוד חלק תחתון ושזה יהיה קבוע בכל עמוד. אם מישהו באמת רוצה להקים שם אתר, הוא יסתבך לפי דעתי. אלא אם כן, אתה מתכנן משהו כמו פלאנט נענע, ואז כל הקטע של העורך מיותר, רק צריך לאפשר העלאת קבצים. בכל אופן, המערכת נראת טובה מאוד ומושקעת אהבתי את האפשרויות הקיימות אבל היא עדיין רחוקה מלהיות גמורה. בהצלחה :) |
SYYP? מוכר לי מאיפשהו גם לכם? XD SystemPowerPortal נוסטליגהההה :O.
בכל אופן יפה! |
ציטוט:
המערכת באמת עדיין לא גמורה, ואני עובד עליה כל הזמן - ברגע שהיא תהיה גמורה אני אפתח את האתר רשמית |קורץ| |
הכי טוב אם תעשה: "צפיית מערכת לדוגמא"
|
יפה מאוד! אהבתי את המערכת ואת העיצוב!
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ