![]() |
שאלה לגבי פתיחת חברה,
שלום לכולם :)
יש לי שאלה, אני אמור לרכוש רישיון כלשהו כל מנת לפתוח חברה? אם כן, איזה? מאיפה אני משיג אותו? תודה מראש:) |
כדי לפתוח חברה אתה לא צריך רשיון אבל מומלץ להירשם כחברה לפי החוק במס הכנסה ומע"מ.
כבר פתחו 2 דיונים כאן בעמוד... |
ציטוט:
ואם אני לא נירשם, אני יכול להיתבע ? |
אתה בעיקרון תהיה עסק לא חוקי (כסף שחור) ויכולים לתבוע אותך.
|
ציטוט:
הבנתי, אז איפה אני עטשה את הרישיון ? וכמה כסף הוא יעלה לי ? |
זה לא רשיון אלא פתיחת עסק (פטור/מורשה).
זה לא עולה לך כסף אלא רק שאתה צריך (מאוד מומלץ) רו"ח. קרא כאן: http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=3341 |
ציטוט:
הבנתי, תודה רבה. |
ציטוט:
מומלץ להירשם ולעבוד עפ"י החוק ובכלל להיות רציניים בתחום. בהצלחה :) |
ציטוט:
אבל כמו שהבנתי כל החברות שיש כאן, רשומות.. לא ? |
ציטוט:
אחוז מאוד קטן. אבל אם תשים לב גם לא קצת חברות לא מחזיקות מעמד זמן רב וגם חלקן מקבלות ביקורות רעות בשל התמיכה,שירות,זמינת וכו' בשל המחירים הזולים שלהם. |
ציטוט:
אתה רוצה להגיד שחברות גדולות כמו actserv israel0serv הם לא רשומות ? |
לא יכול לענות לך בבטחה אבל לא רואה באתר שלהם שכתוב שהם רשומים או כאן בפורום.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אם אני נרשם במס הם לוקחים לי כספים ממה שאני מרוויח נכון?
|
ציטוט:
כדי לדעת כמה אחוזי מסים הם יקחו לך אתה צריך לפנות לרואה חשבון ויש לו טבלה של נקודות והוא יגיד לך כבר כמה אתה צריך שיהיה לך בהוצאות והכנסות כדי שלא יקחו למשל מסים (יתאזן..) או כמה יקחו לך בכללי. |
אבל בוא אני יגיד לכם משהו יש חברות שמתחילות מקטן ובינתים לא יכולות להיות עסק מורשה אתה מבין
|
ציטוט:
לא דיברתי על עוסק מורשה באופן ספציפי. אפשר בהתחלה עוסק פטור ואם יש הצלחה גדולה אז בהחלט מומלץ לעבור לעוסק מורשה. |
כול אחד אתה מרוויח פחות מכ 64 אלף בשנה , תיצטרך לשלם פעם בחודשיים כ 5% מכלל הככנסות שלו.
כמו כן יש עוד מלא כאבי ראש וניירות ובלאגן. יש אפשרות שרואה חשבון יעשה את כל זה אבל הוא גם לוקח כסף עבור העבודה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ