![]() |
DurexLove - קונדומים מתנה למשך שנה!
שלום לכולם,
דורקס יצאו בסדרת קונדומים חדשה, DurexLove - המיועדים במיוחד לבני נוער! בתוך חבילת הקונדומים תמצאו גם קעקוע מגניב. החברה מזמינה אותכם לזכות בקונדומים חינם למשך שנה שלמה. כל מה שצריך זה להיכנס למיני-סייט שהעלתה החברה, למלא טופס ולהחזיק אצבעות. |לב| כמו כן, אם תדרגו תמונות של אחרים תזכו בדוגמיות חינם - ללא כל הגרלה! תהנו :) http://www.durexlove.co.il |
הלינקים נערכו,
שנינו יודעים למה. |
נחמד מאד , הם עושים אחלה עבודה !
|
הדף לא טוען...
|
ציטוט:
|
אני פירסמתי לינק קיבלתי אזהרה ולא רק ערכו <_<
|
יפה יפה, אפשר לקבל גם קונדום מתנה אחד בודד רק בהצבעה =]
|
איזה טיפשות, מאיפה להם לדעת את המינון של קיום יחסים של בני נוער? הרי אין ממוצע מסויים, כל אחד עושה את זה במינון מסויים אם בכלל.
|
ציטוט:
אתה נפלת על מנת שהחליט גם לתת אזהרה, הוא לא. יום עסל יום בסל. |
איזה פרס שווה אני חוסך כבר שנה כדי לקנות קונדום
|
ציטוט:
אני בדיוק לומד עכשיו למבחן בערבית חחחח איזה מתאים ! ועכשיו כל אחד יבוא פה בתגובה כאילו הוא נותן בראש כל יום ויגיד וואי מתאים לי ATTEN - K מפצצים |winky| |
אהבתי את המקומות - כל גג של קניון
חח חובה לנסות... |
ציטוט:
או-קיי.... |
נחמד, הצבעתי/הזנתי פרטים לקבלת דוגמית.
איך הם יודעים את המידה? עם כל הכבוד לגמישות, יש גדלים שמעבר לגבול הגמישות. |
ציטוט:
בוא אני אלמד אותך משהו. בעיקרון כל הקונדומים אותו דבר פרט ל XL (שזה אם אתה כושי עם כלי של 25 ס"מ). ואם יש לך קטנצ'יק אז גם בשבילך יש מידה מיוחדת. ההבדלים בין השאר הם מינוריים. לפחות שיפנקו באיזה אוונטי ולא אקסטרה סייף מעפן |
ציטוט:
תקנה את החבילה של ה MIX שזה 4 סוגים - 3 קונדומים מכל סוג ואתה תראה שיש הבדל גדול בין האדום (דק במיוחד) לכתום (מחוספס עם נקודות) האדום הרבה יותר לוחץ (מבחינת עובי).... מה שאמרת נכון אולי מבחינת אורך... |
ציטוט:
יש מידות המתאימות לעבים במיוחד, לדקים במיוחד, ארוכים במיוחד וכל מה שבינהם. אני לא אומר שיש לי כלי של סוס, אבל אני לא רחוק כל כך מ25 ס"מ (האורך דווקא לא כזה משנה). |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
האדום יותר לוחץ מהכתום? נראה לי שהתכוונת ההפך, כתום יותר לוחץ מאדום ציטוט:
פעם הבאה שאתה הולך, כנס לסופרפארם ותבדוק את המידות. צריכים להיות שם שניים או שלושה מספרים, לא זוכר. קוטר בסיס אורך ואולי עוד משהו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זייני כל העולם התאחדו!
מה נסגר איתכם? שיחות על קונדומים בפורום הוסטס, זה לוחץ וזה גדול וזה 35 ס"מ חופרים נמאסתם |
עומרי,יש פה גם ילדים שהם בני 12 ופחות מזה אני מאמין ככה שהם לא צריכים לקרוא דיונים שלכם על מה לוחץ ולמי יש יותר גדול.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
חחח הילדים הקטנים של היום יכולים לחנך אותנו
ושוסטר עצמו בן 12 נראה לי לא? קיצור תחזרו לגדלים של U1 U2 ולא לגדלים של קונדומים |
גיא ימצחיק, יש לך גישות לנעול את האשכול, אתה מתעבצן עליו אבל לא נועל?
לך תסביר את זה :\ בכל מקרה נעול. |
בגילי המופלג, כבר שוכחים איך לתפעל פורום :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ