![]() |
[PHP] כיצד ניתן לבדוק מהיכן טופס נישלח?
היי.
מרוב שיעמום ואחרי סיגריה עלה לי מן חשש כזה שמשהו יחליט לשלוח טופס כלשהו שנמצא באתר שלי ושלוח אותו דרך מחשב המחשב או שרת אחר... לאדע למה אבל זה קצת מרגיז אותי... אז...כיצד אני יכול לבדוק שהטופס שלי נשלח משרת שלי ולא משרת אחר? עריכה: אה ועוד משהו האם אני יכול לתת לקישור שם שימש אותי בPOST? כלומר נגיד יש לי INPUT...אני יכול להגדיר לו שם ואז לבדוק אם הוא קיים וזה... דרך: PHP קוד:
עריכה 2: האם אני יכול לבדוק שכל האותיות בטופס מסויים הם באנגלית? אם כן, איך? |
בקשר לאותי באנגלית אפשר, אבל יש לי דרך מסורבלת טיפה לבדוק את זה... אז זה הולך ככה:
PHP קוד:
|
בנוגע לבדוק אם זה שלח מהשרת אתה יכול להציב קוד רנדומלי ולבדוק אם הוא נכון בעזרת סשן
העריכה הראשונה שלך לא הבנתי (עם ה POST) בנוגע לאותיות באנגלית PHP קוד:
|
ציטוט:
|
לא חושב שאפשר.. אבל למה להגדיר לקישור name ?
|
ציטוט:
רגע אני ינסה לעקל...בעמוד של ההרשמה עצמה...אני יוצר סשן...ושם אני כותב...אהההם...לא הבנתי... ובשליחה אני פשוט בודק אם הסשן שלי קיים? |
ממ כן.. אבל תקע לסשן שם קשה..
|
ציטוט:
PHP קוד:
|
או שאתה פשוט בודק אם הרפרר הוא האתר שלך;)
$_SERVER['HTTP_REFERER']; |
בכדי לבדוק אם זה לא מהשרת שלך אתה יכול לבדוק לפי ה REFER...
החלטתי לעשות לך חיים מאד קלים ולתת לך קוד שעובד ב 100 % בבקשה : PHP קוד:
|
ציטוט:
ככה ש- Session זה הפיתרון הכי טוב |
ציטוט:
|
אז תעשה SESSION וקוד רנדומלי ומה שהבאתי לך...
בתכלס...למה ?? אתה צריך כזאת רמה של אבטחה ? לגבי המשתמש שמעליי....כמה אנשים כבר משתמשים באינטרנט סקיורטי ? וכמה מתוכם באמת ירצו לפרוץ את האתר שלו ? אז בוא נדבר תכלס...כל עוד אתה לא צריך אבטחה מטורפת, תשתמש במה שהבאתי לך ותגמור עניין. תמיד תזכור שאין כספת שאי אפשר לפרוץ... פשוט צריך להיות הפורץ המתאים... |
ציטוט:
ואגב אהבתי את המשפט |קורץ| |
ציטוט:
אז יש משהו שמאפשר למחוק סאשנים, מי שהפעיל את זה הפעיל את זה בכוונה וזה לא יעבוד לו ;P סאשנים פשוט מוחקים את העוגיה שיש שם את המידע או מה- URL... הקטע הוא כזה: סאשן אפשר למחוק, אך ורק מידיעת המשתמש, ואז זה לא יעבוד לו.. רפרר לפעמים נמחק ללא ידיעה, ואז זה לא יעבוד לו והוא לא יידע למה ויתחיל להציף אותך בשאלות.. זאת הייתה הכוונה שלי שיש תוכנות שמוחקות את זה.. |
ציטוט:
עריכה קטנה: אההההם הרגע עשיתי בדיקה קטנה בנושא של האותיות באנגלית...הוא מחזיר לי ערך של אמת רק אם האותיות ABC ולא abc ... PHP קוד:
|
ציטוט:
רפרר זה מידע יותר מידי לא אמין, את הרפרר הלקוח שולח, והשרת אוכל אותו בלי מלח. זה לא כמו IP, שיותר מסובך לזייף, מכיוון שהשלקוח שולח, והשרת שולח ל- IP שהלקוח אמר לו, אז זה יותר מסובך.. אבל אפשרי. פה, אין שום קושי בלעבוד על השרת ואי-אפשר לעשות עם זה כלום, וכמו שאמרתי יש תונכות שמוחקות את זה.. בגלל זה, לדבר כל-כך חשוב לא מומלץ להאמין במידע הזה. מה שעוד יותר מפחיד, זה שבלי SSL אפשר בקלות ליירט את מה שהמשתמש כתב אבל זה לא קשור לנושא אגב, לא מניסיון אישי.. זה מה שאמרו לי ששאלתי על רפרר, ולאותו אחד היה ניסיון אישי |
ציטוט:
|
אוקי 2 דברים....
קודם כל. לגבי השאלה הראשונה ב PREG_MATCH תעשה [A-Za-z] וזה יקלוט גם אותיות קטנות עכשיו נדב אתה עשית בלבול אחד גדול (מצטער אבל אפילו לא טרחתי לכתוב את כל ההודעות שלך) מה שאני עשיתי זה פשוט מאד אתה בודק אם ה POST הגיע ממקום מסויים... אם אתה בתוך אתר אחר ומישהו עשה POST משרת אחר אז ה REFER עובר בין השרתים (לא בטוח - צריך לבדוק את זה לעומק ככה,אני דיי עייף כרגע) ככה שלא קשור לדפדפן שלך או לתוכנות שהתקנת במחשב.... HTTP_REFER פשוט בודק אם הגעת מאתר מסויים...אם מישהו הפנה אליך עשה לך POST משרת אחר וכד'. אני עשיתי שם בדיקה נוספת אם יש לך WWW כלומר הגעת מאתר - אבל אם תוריד את הטופס ותשים על המחשב ותעשה פוסט... זה יעבוד... וזה המטרה של זה בעצם...שלא יעשו POST מאתרים אחרים... לא מאמין לי ? אתה מוזמן לנסות ולראות לבד... |
ציטוט:
עירכה לעריכה :D תנסה: PHP קוד:
|
ב"ה
אפשר לזייף כל חלק שנשלח בHTTP. אם האדם שמנסה לזייף מתוחכם הוא יצליח כי זה באמת לא קשה. אם אתה מפחד שהוא ישלח תווים מסוכנים פשוט תעשה הגנות בצד שרת. |
ציטוט:
רפרר קל לזייף סאשן דווקא לא ממש, ואם אתה פרנואיד אפשר להגביל את הסאשן ל- IP |
ציטוט:
פשוט או שמבריחים אותם או מחליפים בערך ascii שלהם וזהו. שישלח את הטופס מאיפה שהוא רוצה, הוא לא יוכל להזיק איתו. |
ציטוט:
|
הפורץ לא יכול לשנות את מה שמוגדר בצד שרת...ככה שמהבחינה הזאת הוא דיי חסום (זה לא אומר שאין דרכים אחרות)
ולגבי כל מי שאמר IP....אפשר להשתמש ב PROXY וגם ה 400 כאלה אז כל מה שתגידו לו פה...תמיד יהיה תשובה נגדית, השאלה היא כמה זה חשוב לו מהבחינה הזאת (האבטחה המטורפת) |
ציטוט:
|
ציטוט:
כאשר שולח הטופס שולח טופס מהמקום שאנחנו רוצים הוא יהיה בוא, הוא מקבל סשן בשם מסוים עם ה- IP שלו, ככה שמי שיגנוב סשן אחר, יגנוב סשן עם IP אחר, אז דבר ראשון הוא צריך לדעת מה יש ב-סשן, וזה בעיה כי זה בצד שרת, ואז, הוא צריך לסייף את ה- IP שלו ל- IP שהוא גנב.. איך אתה עושה את זה? |
ציטוט:
אבל אם כבר אני כזה פורץ מהולל אז למה שבמקום לריב עם אתר מסכן..אני פשוט יפרוץ לשרת ויקבל גישה למסד ולקבצים שלו ויעשה מה שאני רוצה איתם אז בואו נדבר תכלס... נגד ילדים.. הוא צריך לשים הגנות סבבה...לא להשתגע... לעשות הגבלה של איפים ליום או דברים כאלה ואחרים כמו תמונה וכד'. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ב"ה
אם אתה מפחד מהצפות תגביל לפי IP. כמה כבר פרוקסים יהיו לו? |
ציטוט:
|
עוד לא הבנתי למה לעזאזל הוא צריך כזאת אבטחה לטופס..
כולה פאקינג טופס |
ב"ה
ז"א 400 הודעות. וגם הוא יכול לחסום פרוקסים שלא עובדים באנונמיות מלאה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא קשור לפורט, יש פורוקסים שמוסיפים עוד הדרים לבקשת HTTP. ואם יש לו 400 פוקסים מושלמים אז בעצם אין מה לעשות כי את הסשנים ושאר הדברים אפשר לזייף. |
ציטוט:
1) איך מגבילים IP? אני מציע להשתמש בסשן... על זה כל הויכוח פה, האם סשן זה מוגזם או לא. 2) http://www.programmingtalk.com/showt...oto=nextoldest |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ