![]() |
net-design חברת עיצובים חדשה ומובילה נפתחה
net-design (כי העתיד כבר כאן)
חברת עיצובים חדשה נפתחה ולכבוד הפתיחה 8 הראשונים שרוצים לוגו פלאש לוגו רגיל או כל דבר שקשור לעיצוב יקבלו אותו במחיר מוזל מאוד ממש כמעט בחינם החברה נפתחה היום זוהי כתובת האתר www.net-design.lineserv.net/ בקרוב יפתח האתר ויעבור לדומיין של com או co.il טוב אז מי שרוצה לבמחיר באמת ממש ממש נמוך רק ה8 הראשונים לא יותר מבטיחים שירות אמין ו24 שעות ביממה כל בקשה וכל דבר יתקבל.... אצלנו הלקוח תתמיד צודק אז מי שמעוניין שיצור קשר 0508147711 או 438820262 icq או פה... |
בא לי לבכות |דמעות|
|
למה?
|
חחחחח
קודם כל שיהיה אתר , ולפי מה שיש בינתיים באתר שלכם לא ניראה לי שיש פה רמה. |
ציטוט:
|
אני יתן לך סיבה בואו תקנה אצלי ואני מבטיח לך שתקבל עיצוב ברמה הכי הכי גבוה אז כרגע אין אתר
אז מה פשוט ילדים פה מקנאים כל כך עכשיו תגידו אין במה לקנות זה מגעיל יש פה ילדים לא יודעים לפרגן בואו תקנה אצלי ואני יכין לך איזה עיצוב שתרצה בדיוק |
יפה מאוד,
לפי הניסיון שלי, אתם באמת חברת העיצובים הזולה בישראל. |
מאיפה אתה יודע...?
אנחנו באמת הכי זולה אבל איך אתה יודע אם לא קנית אצלנו? |
ציטוט:
ציטוט:
במידה ואני אצטרך עיצוב, אני לא יגיד: "טוב נו, ניתן לו צ'אנס ונחכה כמה ימים לראות איך זה". גם אם זה יהיה חינם, אני לא יחכה בשביל לראות את העיצוב שלך. אתה צריך להראות לי דוגמאות של עיצובים שהכנת, ובינתיים אני רק רואה שאפילו פונט יפה אתה לא יודע לבחור. |
אתה לא לוקח סיכון כי אצלי עד שאתה לא מקבל פיקס את מה שאתה רוצה רק אז אתה משלם הבנת?
ובאתר שלי סתם שמתי משהו זמני וגם כתבת בפירוש שזה זמנייי |
ציטוט:
חסרי חיים? אתה דווקא נראה לי יותר חסר חיים. מה קרה? הורדת את הפלאש והחלטת שאתה תותח בפלאש? קראת איזה מדריך של 5 שורות והנה אתה פלאשר? אם מי אני מתעסק? עם ילד בן 12?! ובאמת חבל, היתה לך הזמדנות לשפר ולנסות להוכיח שאתה באמת טוב. אבל זה כנראה כבר לא יקרה, כי עוד מעט מישהו יתן לך באן. עריכה: איזה יופי.. הספקת לערוך? חבל כבר ציטטתי אותך :) |
אולי תראה לנו עבודות שלך?
|
מה תגיד שירדת עלי ושאמרת שאני מוכר זבל ב5 שקל אתה התחלת איתי ורואים את זה בשיחה אני
לא עשיתי שום דבר רע לאפחד רק הגנתי על עצמי אתה באת וירדת עליי אני אומר כבר עכשיו מי שיבואו יקנה אצלי עד שהוא לא יהיה מרוצה במאה אחוז הוא לא משללם |
ציטוט:
|
כן אני יודע התכוונת פשוט לרדת עליי מה אכפת לך שאני פותח חברה אה בנתיים הולך לי ס22ה אני פשוט שנוא שפתאום בא ילד ויורד עלייך מה שאתה עשית לי סתם ככה כי משמעמם לו אתה לא מעוניין אל תקנה בשביל מה אתה צריך בכלל להגיב ולהתחיל לצחוק עלי אה!!!
|
ציטוט:
ירדתי עליך, נגיד.. אז בגלל זה אתה "מאיים" עליי? ממש סיבה טובה. |
ציטוט:
|
למה שתרד עליי מה לך תרד על מישהו אחר אני לא עשית לך כלום באת וירדת עליי
ולא רק זה מה לא נראה לך שמישהו יקנה דבר כזה אם לא פירסמתי שום דבר סתם כתבתי באתר בקרוב אני לא מבין למה אתה חושב זו הרמה שלי אני בכלל לא דיברתי אלייך נכון אתה באתה ופתאום ירדת עליי |
ציטוט:
לא עסק. אתה לא חוקי בקיצור. נעזוב את זה, אפשר להתנחם אולי שהרמה גבוהה, המנהל רציני. לא הראת עבודות של ה"חברה", העמוד בקרוב מעוצב פחות משגיאה ב-php. המנהל רציני? באשכול הוכחת שאפילו זה לא. תשנה באתר שלך, שעל סאב דומיין של עסק אחסון קטן, את ה"בקרוב" ל-"לשעבר" אם אתה יודע לפרוש ב"שיא". |
אני לא פורש אני רק התחלתי אתה בא ומעביר ביקרות על כלום על אוויר אני אמרתי אתה הסתכלת
באתר וזהו החלטת שאני לא יודע כלום סתם רשמתי באתר כמה מילים מילים אתה מבין לא פחות ולא יותר לא חוקי זה שטויות מספיק שמישהו משחק בקאונטר בפרוץ זה לא חוקי אתה ילד שבא לחפש לרדת על אחרים מי בכלל בא ודיבר איתך אני שאלתי מי רוצה לא מי לא רוצה אז אתה לא רוצה לא צריך רדת ממני לחפש מישהו אחר לרדת עליו כי כל דבר שתגיד תיהיה לי תגובה נמאס מילדים מגעלים כמוך |
ציטוט:
כלום אוויר. אין אתר, אין רצינות, שגיאות כתיב. סלנג בס22ה. עוד משהו? |
יאללה כבר נמאס ממך יואו כמה אתה מתלוננן אני לא מבין בכלל מה אכפת לך יאללה רד ממני
כבר יואו איזה ילד מציק |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואגב, תאי (או מה שמו) צודק , אתה לא חברה, ואתה אפילו לא עסק . אתה לא רשום כעסק חוקי. |
מי שרוצה לראות שיבואו לאיי סי קיו
|
ציטוט:
ואם כן אז תוסיף אותי כי זה לא מוסיף לי אותך 609454 |
אני מחובר...
|
למה אתה מתבייש לפרסם פה עיצובים ילד?
בקיצור, גם אני מתחיל, קניתי לעצמי דומיין, אבל אני לא קורא לעצמי חברה ואני לא מוכר, אני מתאמן הרבה ולומד.. בקשר לאתר: ג-ר-ו-ע. אבל שיהיה בהצלחה |
חברים תרגיעו..
שהאתר שלך יפתח תפרסם אותו לא לפני כן,זו טעות.. נירוס תעשה טובה...סגור את הספאם הזה |
נעול
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ