![]() |
קיבלתי ספאם מ-NETOHOST!
לא הייתי לקוח שלהם אף פעם , לדעתי הם שאבו את המידע מהפורום פה.
אני מבקש מכולם - לא לקנות מהם! זאת הדרך היחידה ללמד אותם לקח- חוצפנים! |
ציטוט:
אתה לא לקוח שלהם? על פי מה אתה מעביר את הביקורת? אוליי אלה לא הם שלחו? אוליי תנסה ליצור קשר עם מנהל נטו הוסט לפני שאתה מפרסם פה ביקורת? אגב, אין לך את מספר ההודעות המתאים לכך. דימה. |
לא הייתי לקוח שלהם מעולם
ואני לא לקוח שלהם כרגע , יש לי ייעודי שלי
זה לא ביקורת , זאת אזהרה לאנשים לא להשתמש בשירותים שלהם. וזה חייב להיות מהם , המייל עם תמונות ומפורט כזה , לא משהו שמישהו שהיה רוצה סתם לעשות היה עושה. חוץ מזה יש שם לינק במייל ל- http://.com/tom/neto/re.php על מנת להסיר את עצמי, וכמובן , אף אחד לא יכול לשים קובץ בשרת שלהם . קיצר , ל-ה-ת-ר-ח-ק! |
ציטוט:
תקנו אותי אם אני טועה, אך לפי חוקיי מדינת ישראל מותר לשלוח דואר זבל עם כתובת להסרה עצמית. |
מותר!
וזה חוקי לחלוטין - גם לטיק-טק.נט שלי יש רשימת תפוצה, פשוט למטה אני מוסיף: "אם ברצונך לצאת מרשימת התפוצה שלח אימייל עם המילה "הסר" לכתובת ADV@tic-tac.net " זהו. |
לא! זה לא חוקי.
ועזוב עניין של חוקיות - זה לא אתי.
אף פעם לא הייתי לקוח שלהם , לא דיברתי איתם , לא מכיר אותם בכלל - מי הם שישלחו לי מייל (ועוד פעמיים ברצף , אגב) על סמך זה שאני חבר בפורום הוסטס? אולי אני אקח את המייל שלכם (כל מי שהגיב פה באשכול ) אני אתן אותו למיליון חברות אחסון , אל תדאגו! לא ספאם! יש כתובת להסרה. מה זה קשור ?? זה לא משנה אם יש או אין , זה לא משנה אם זה חוקי או לא. נניח וזהו חוקי ונענע היו שולחים לך מייל - "בוא תקרא חדשות אצלנו" לא היית זועם? אותו דבר.בידיוק. עכשיו כלקוח פוטנציאלי (אני אישית לא אבל אני מדבר בכללי) , יעדיף ללכת לחברה אחרת , חברה של מזבלת את האינטרנט ומטרידה אנשים תמימים בשביל תאוות הבצע האישית שלה. |
ציטוט:
מה עוד אתה רוצה? אתה יכול לומר 10000 פעם שזה לא אתי, אבל זה חוקי למהדרין ואתה לא יכול עם זה כלום (חוץ מלהסיר את הכתובת שלך). |
ציטוט:
אתה צודק בזה שהם אולי גנבו את הכתובות מהוסטס או ממקום אחר, אבל זה חוקי לחלוטין ואין פסק דין על זה. |
לא נראה לי ששחר מדבר כאן על החוקיות של העניין,
אלה יותר נכון, על האתיות ומהיכן נלקחו כתובות המייל. |
ציטוט:
כל אחד רשאי לעשות מה שבא לו בעצם, אפילו בחוק עוד לא מגדירים את האינטרנט ככלי תקשורת. |
ציטוט:
וטוב שכך, אם זה הי'ה נכון כמו שאתה אומר... שלא נדע לאן הי'ינו מגיעים. |
יש העתק של המייל שנשלח אליך?
|
הדבר הכי מטומטם לעשות זה לנסות להסיר את עצמך מהרשימת תפוצה....
זה רק מראה לספאמר שהכתובת שלך אמיתית ואתה לא מעוניין לקבל את התוכן(במקרה של חברת הפצה עוד יותר גרוע) ואז תקבל פי שתיים יותר זבל מסקנה סופית: להשמיד את הספאמרים... |
כן יש...
- פתרונות אחסון מתקדמים!
הוקמה בתחילת שנת 2005, על מנת לספק שירותי אינטרנט בצורה מקצועית, למגזר פרטי ולמגזר העסקי, כמו כן להוביל את הלקוח לדרך צלחה בעזרת ייעוץ לאורך כל הדרך. כיום אנו מספקים: שרתי אחסון אתרים, ריסיילרים, שרתים מיני ייעודים VPS, שרתי רדיו, שרתי דיבור, שרתי IRC, שרתי משחק, שמות מתחם (דומיינים) ועוד.. הציבה לה מטרה, סיפוק תמיכה מלאה לכל לקוח בחברה, שרת יציב ומאובטח, Uptime גבוה ועוד. חברתנו בעלת שרת פרטי אשר ממוקם בחוות השרתים של 012 מצוידים בכלים ובטכנולוגיות המתקדמות ביותר, הם תחת מעקב מתמיד המבטיח לכם אבטחה,מהירות וסיפוק מרבי! למה דווקא ב? - שרת פרטי, ממוקם בחוות השרתים 012, ישראל. - מחירים נוחים לכל כיס. - וותק, חברת בעל וותק של 10 חודשים. - תמיכה מקצועית ברוב שעות היום. - מספר רב של לקוחות קבועים מרוצים שנשארים לאורך זמן. - פאנל ניהול איכותי ויוקרתי - Direct Admin מתורגם לעברית ואפשרות באנגלית. מבצעים ב אחסון אתר: שטח אחסון: 500MB תעבורה: 50GB כל השאר ללא הגבלה מחיר: 45 ש"ח בלבד! פרטים נוספים :: הזמנה רייסלר: שטח אחסון: 4GB תעבורה: 350GB כל השאר ללא הגבלה מחיר: 80 ש"ח בלבד! פרטים נוספים :: הזמנה שרת רדיו: כמות מאזינים: 500 פאנל ניהול ייחודי מבית איכות 96Kbps מחיר: 45 ש"ח בלבד! פרטים נוספים :: הזמנה חדש ב VPS בחברת פרטים VPS מתחיל VPS מתקדם VPS מקצועי מערכת הפעלה לבחירת הלקוח לבחירת הלקוח לבחירת הלקוח CPU ללא הגבלה ללא הגבלה ללא הגבלה שטח אחסון (הארדיסק) 10GB 20GB 35GB תעבורת נתונים ללא הגבלה ללא הגבלה ללא הגבלה פאנל ניהול * Direct Admin Direct Admin Direct Admin זיכרון וירטואלי 128 256 512 רוחב פס 100Mbit Private 100Mbit Private 100Mbit Private כמות IP's 2 4 6 תשלום חודשי 150 ש"ח 250 ש"ח 300 ש"ח הזמנה * פאנל ניהול DA בתוספת של 50 ש"ח חד פעמי. לפרטים נוספים על ה VPS - שרתים מיני ייעודים לחצו כאן! -------------------------------------------------------------------------------- כניסה לאתר החברה -------------------------------------------------------------------------------- טופס הזמנה -------------------------------------------------------------------------------- פרסום זה נשלח אליך חד פעמי בלבד! לחץ כאן בשביל להסיר את עצמך מרשימת התפוצה. -------------------------------------------------------------------------------- זה בלי כל התמונות וכו'. |
זה ממש לא מקצועי...חבל.
|
ציטוט:
נו באמת... |
כן!
חברה ששולחת ספאם (ועוד למישהו שלא היה בחיים בקשר איתה)
צריכה להיות מוחרמת! |
גם אני קיבלתי ספאם מהם!!!! נסיתי לשלוח להם קללות חזרה אבל זה אל שלח משום מה,
בחיים לא אחשוב אפילו להיכנס לאתר שלהם, מעפנים.. |
ציטוט:
לא לקנות ממנה בגלל שקיבלת אימייל בסדר הבנו. |
גם אני קיבלתי מהם פעמיים אתמול את הדואר הזה, והמשתמש הבטיח לי לבדוק את הנושא.
בכל מקרה, מי שאמר שמותר לשלוח מיילים למי שלא ביקש מבלבל את המוח. מה הקשר בכלל אם יש לינק להסרה או אין (וכולנו יודעים גם מה יקרה אם באמת מישהו ילחץ על הלינק הזה). לפי ה-SOURCE של המיילים, הם באמת לא נשלחו מהשרת שלהם, אבל באחריותם לבדוק את הנושא הזה לעומק, כי אם זה זה יגיע למישהו פחות סבלני ממי שכבר קיבל, הם יהיו בצרות |
ציטוט:
לדעתי צריך לסלוח, אחרי הכל זה חד פעמי. וגם אם לא זה שטויות, אתה מסמן שימחקו אותך. " למה לעשות דרמה מכל דבר " . בכל מקרה לדעת זה סתם מוביל ללכלוך. ( כדאי לנעול ). |
ציטוט:
מסריח - אבל חוקי. למי שאמר שהאינטרנט לא מוכר ככלי תקשורת עדיין מדבר שטויות במיץ. לפי מה שטענו פה, מקור המייל הוא לא - כך שיש מקום לברר מה בדיוק מקור המייל. קרו מקרים מעולם של חברות שפרסמו בצורה שלא תואמת את חוקי האתיקה חברות אחרות כדי להכפיש את שמם. אני חושב שלא אתי (!) מצידינו לדבר פה בלי תגובה של טל. SITEAM גם אם מישהו ה-ר-ב-ה פחות סבלני היה מקבל את הSPAM הזה לא היה עוזר כלום. בסה"כ עוד SPAM שמצטרף למליוני האימיילים שמשתמשי האינטרנט בישראל מקבלים כל יום. |
ציטוט:
אדוני הנכבד .. על חדשות נענע לא תפרסם הודעות זבל כי אין לה מניע. אולם שנענע שולחים לי לא מעט הודעות פרסום של מוצרים כמו טלויזיה מזגן וכדומה. ויש אפשרות למטה לרשום להם אנא הסר אותי מרשימת התפוצה לכן אני לא מבין מה הבעיה? |
לא נראה לי
לא נראה לי זה נכון..
הייתי מתלונן על לשון הרע.. |
אנשים אנשים ..
כיום דואר ה SPAM הוא לצערנו כפי ש yoavz אמר - עדיין חוקי . תראו את אייל גנס מ א.ג ניו אפרוצ' שמיקרוסופט רוצים לתבוע אותו , 012 רוצים לתבוע אותו ועוד הרבה גופים אחרים . ומה קרה לה בעקבות זה ? בינתיים כלום .. אבל יש לו עורך דין ממש טוב .. סה"כ לא מדובר פה על שליחה בכמויות ענקיות של מיליארדים ליום כמו חברות ה SPAM הגדולות . גם אני מפרסם לפעמים באימייל (רק שלא ברשימת תפוצה אלא אחד אחד) . אז מה , שלא נקנה מ ? שטויות . לתבוע את ? אף אחד לא יתבע כי אני בטוח שמדובר פה בלא יות מ 50-100 אימיילים אם בכלל .. אז תתחילו להירגע , כי שום דבר לא יקרה לנטו הוסט . |
ציטוט:
|
תודה coligo שהסכמת לפתוח את הדיון חזרה.
אז ככה, לפי המודעה שפירסם המשתמש, המודעה מוכרת לי, אנחנו עושים כאלה מודעות ושולחים אימייל יחיד (לא ספאם!!!) כדי שהוא יהיה מעודכן בכל המבצעים שלנו וכו'.. (כמובן באישור שלו!) בקשר לספאם, כמו שהבטחתי למשתמש siteam אני אבדוק את זה וכל מי שקיבל את האימיילים הללו יקבל ממני אישית ה"פ. טל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ