![]() |
קיבלתם שיחה כזאת?
שלום,
קיבלתי אתמול הודעה קולית שבה מדברים מישהו ממס הכנסה ובשיתוף מע"מ ועוד כמה.. והם בדקו ומצאו שstoring לא חוקית והם מזמינים אותי לפגישה שיחליטו מה לעשות, ואם לא סטורינג תהיה חוקית אז הם ינקטו צעדים משפטיים ודברים לא טובים. מצטער על הבלאגן שיצא, הקיצר, מישהו קיבל שיחה ממישהו שטוען שהוא ממס הכנסה או משהו? היה לו קול כזה בוגר ושל ערבי כזה, מישהו? |
אני יודע שמס ההכנסה והמע"מ לא מתקשרים אלא שולחים מכתב.
|
ציטוט:
שיחת טלפון זה לא רשמי וניתן להכחיש את קיומה. לדעתי סתם מישהו שהסתלבט עלייך. וחוץ מזה למה להתקשר אלייך אם יוסי רשום כ"בעלים" ? |
עבדו - עליך
|
זה מה שאני לא הבנתי,
למה מתקשרים אליי, וזה פעם ראשונה שזה קורה לי, אז אני רוצה לדעת. עוד מישהו? |
תחפש מי:
*ערבי *בוגר *מעוניין לגרום לך להגיע סתם למשרדי מע"מ. |
ציטוט:
(לא גזעני, אבל יש מחבלים אין מה לעשות) |
אממ עכשיו בדקתי אם מישהו ואמרו לי שהם כן מתקשרים,
יאפ, החלטה? |
סליחה.. לא ראיתי את הקטע הזה
|
ציטוט:
אמרתי שהיה לו קול של ערבי, וקול בוגר. יאפ, בוא נחזור לשיחה. |
ציטוט:
אבל בגלל שתיארתי את מה שאמרת הוא קרא לי גזען זה מוגזם ולא מוצדק בשום צורה. |
תזהר מדברים כאלה
לדעתי אין מצב שמתקשרים כדי להגיד לך זה חייב להיות במכתב זה יכול להיות מסוכן אל תלך... |
"הזמינו אותי לפגישה"...איפה? מה? איך?
מס הכנסה לא אומרים לך "בוא לבית קפה נשב נדבר".....איפה הם אמרו לך שהפגישה? אם זה לא במס ההכנסה...אז משהו פה מסריח. |
לא נראה לי ככה , ואם כן ? זה לא צריך לעניין אותך
אתה יכול להפנות את זה לבעלים לא יותר |
התקשרו מחסוי?
השאירו פרטים לאן להגיע? |
"הלו, שלום (כמה גימגומים)
שלום מדברים ממס הכנסה, "אנחנו ננקוט בצעדים חמורים" "לא מצאנו שום דבר על שם העסק שלך" "אתה מוזמן להפגש איתנו (לא אמרו איפה)" אין מספר |
אויש נו באמת...
כמה ילדות אפשר? מה אתה גורו? אתה אמור לדעת לבד איפה להפגש? מתיחה 100%... האשכול הזה סתם ספאם, חבל שלא הבנת את זה לבד. נראה לך שככה מדברים אליך ממס' הכנסה? |
נראה לי מתיחה ><
אם היה ממס ההכנסה היום אומרים לך שתפגוש אותם באיזשהו מקום ספציפי. איזשהו זמן. איזשהו תאריך? חירטוט נראה לי. |
כמה דברים:
1.במידה ולא ישלחו לך מכתב תתעלם! 2.לא יעשו לך כלום מכוון שאתה לא הבעלים אלא יוסי. 3.יוסי רושם את העסק אז זה גם ככה לא אמור לעניין אותך. 4.במידה וזה כן נכון (מה שזה לא) הם יכולים לקנות את יוסי ולהגיד לו להרשם או משהו כזה. 5.הם לא מתעניינים בעסקים כאלה קטנים אין לך מה לדאוג. |
ציטוט:
שמעתי עוד פעם, ועוד 8 פעמים, והם לא אמרו, דמיינתי כנראה, כי מי שמדבר לא כ"כ ברור. \בכל מקרה, אני רק רוצה לדעת אם זה אמיתי? ואם זה הגיוני שהם התקשרו בכלל? |
אין סיכוי שזה אמיתי
|
"אלי הטוב" (תקראו את זה ברוסית עם מבטא של טובה גמזו :) )
אני לא מבין למה נועד האשכול? לעלות את מונה ההודעות שלך? אתה לא הבעלים !!!! אני מקווה שאת זה ידעת? ומס הכנסה לא מדברים כמו ילדים בני 12 את זה לא ידעת? ומס הכנסה לא מחפשים עסקים שעושים בחודש 120 שקל, את זה לא ידעת? ומס הכנסה הוא ארגון ולא שב"כ , ולא מוסד , ולא מדובר פה באזור 51 שהכול סודי, את זה ידעת? וזה שכל הודעה שלך מעלה את מונה ההודעות ידעת? את זה בטח ידעת אחרת למה לא לך האשכול הזה... |
ציטוט:
2. תירגע. 3. נרגעת? 4. לא מעניין אותי המונה הודעות, מה הסיפור שכולם מסתכלים עליו? נו באמת. 5. אני רוצה לשאול, זכותי לשאול, אתה לא המנהל ולא תגיד לי מה לעשות. |
ואולה מה אתה מאמין לאנשים חחח
:] מסטלבטים עלייך.. צא עליהם פעם הבאה. |
מתיחה 100% .. אין מצב שזה אמיתי .
|
אני רוסי לא ערבי
(בצחוק נכון) לפי דעתי האישית אם הוא לא יתקשר אליך עוד פעם אז אין לך מה לדאוג) זה בטח יאיר פרקש |
חחח איחזה שטויות, באמת קיבלת שיחה כזאת??.
תתקשר אליו בחזרה תגיד לו שתיפגש איתו במקום כלשהו ובשעה כלשהית ואז תנתק ולא תבוא XD |
תתקשר לברר את זה עם מע"מ.
|
ולי נראה שאתה מחפש תשומת לב. קיבלת את התשובה שלך, ולא פעם.
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ