![]() |
יש לחבר שלי בעיה עם מורה אחת בבצפר..
תראו, אנחנו ישבנו בחצר ועבר מישהו , חבר שלי שם לו רגל בצחוק ( הילד לא נפל )
ומורה ראתה את זה, היא שאלה אותו אם הוא הפיל מישהו, אז אני אישית לא ראיתי שהוא שם למישהו רגל אז אמרתי שאני לא ראיתי וגם חבר שלי אמר שהוא לא הפיל אפחד, אז היא ביררה וגילתה שהוא שיקר לה, אבל הסתבר שהוא שם לו רגל ולא הפיל אותו, היא אמרה לו שהיא תגיש נגדו תלונה במשטרה, היא יכולה להתלונן במשטרה על דבר כזה? בבבקשה מישהו שמבין, תודה רבה לעונים! ד"א היא אמרה לו שאם הוא לא ירצה עונש של 20 יום בלי הפסקות אז היא תלך למשטרה... |
דייי עם השטוית!!!
עד כדי משעמם לך בחיים? חחחחחח |
:| אתה דפוק או מה?
היא רוצה לערב משטרה, אתה לא רוצה לעזור? אל תגיב. |
משטרה לא תעשה לו כלום =\ כולה הפיל ילד..
לילד לא קרה כלום.. לא יקרה לחבר שלך כלום... |
אני חושב שהמורה פה צריכה לקבל תלונה על שקר בזדון והפחדת תלמיד.
|
ד"א היא אמרה לו שאם הוא לא ירצה עונש של 20 יום בלי הפסקות
אז היא תלך למשטרה... |
תגיד לה שהיא תקבל תלונה במשטרה על סחיטה.
אל תפחד... היא תפחד! |
כל עוד הוא לא הפיל לא צריכה להיות בעיה.
|
אבל היא אומרת שהיא תתלונן עליו על הוצאת דיבה :\
|
א'. תגיד לה שתסתום ת'פה.
ב'. לך אתה למשטרה ובאמת תגיד שהיא סוחטת אותך... זה ילמד אותה שהילדים היום לא פרייארים... ג' אם לא אכפת לך להסתבך... תן לה בוקס לפנים שבאמת יהיה לה על מה להגיד |
ציטוט:
|
זה היה בתוך בצפר?
ונראה לי שהיא סתם מאיימת... תן לה בוקס :) |
שיגיד לה טוף טוף ויצחק עליה בצד :)
|
מה קרה לימים הטובים שבהם המורים פחדו מן התלמידים?
|
ציטוט:
תנועה אחת והיא בוכה שאני יחוס על נפשה :) |
ציטוט:
"אתה עצור על זה ששמתה רגל לילד" חחחח |
האמת? הילד יכול להגיש תלונה על תקיפה.
המורה? לא. על הוצאת דיבה? לא. |
עזוב אותך...
תגיד לה "לא 20 יום ולא נעליים" אם היא רוצה שתגיש תלונה. כל עוד הילד לא נפל והוא יגיד שלא נפל השוטר יגיד לו "נו נו נו לא יפה אל תעשה את זה שוב" וזהו. לא כל דבר שאומרים משטרה תצעק "אמאל'ה!" (אלא אם כן יש הרשעות קודמות) |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....
איזו מורה מושפעת חחחח.. |
אין לה זכות להגיש תלונה, בגלל שהוא לא עשה למורה כלום, שיגש למשטרה ויספר על הסחיתה והאיומים והכל יהיה אחלה.
|
ציטוט:
|
סליחה?
במקומך ההיתי הולך למחנך, מנהל כל מה שצריך, כדי להביא לכך שאתה צדקת והיא סתם מנסה לסחוט משהו או משהו, לך תידה. |
|:
בעיתונים כותבים על ילדים שלוקחים סמים , על ילדים שדוקרים, על ילדים שמאיימים בסקינים, על מכות בבית ספר והיא מאיימת להתלונן על זה? |: כמה דברים - היא לא תיתלונן כי אם היא תלך על דבר כזה יצחקו לה בפנים , 20 יום בלי הפסקות? לא נראה לי ממש הגיוני שמותר לה לעשות דבר כזה - אני בטוח שמערכת החינוך 'ישמחו' לשמוע על זה. בכל מקרה שלא יתרגש כי הדבר היחיד שיכול להגרם מהמצב הזה זה פיטור המורה. *דעתי* * יש לי כבר הרגשה שהאשכול יתדרד לדברים שלא אמורים לא להיות פה ככה שברגע שאני רואה דבר כזה כאן האשכול ננעל. |
מהההההההה???
איזה שטויות.. מה בן כמה אתה ? בכיתה ב'? חחחחחחחחחחחחחחח א. אני לא בטוח שהסיפור אמיתי.. נראה סתם המצאת כדי לכתוב משהו.. ב. אם כן , כנראה שהמורה מפגרת או שאתם יצאתם מפגרים שהאמנתם לזה. ג. לשים רגל למישהו זה תלונה למשטרה? וואלה? אז כנראה שאם ילדים הולכים מכות ומפוצצים אחד לשני את הפרצוף הם צריכים ללכת למאסר בפועל. חח |
תגיד לחבר שלך שלא יתייחס והיא תעזוב אותו בשקט.
|
חחח,
הייתי בוכה מרוב לשא היה לי מה להגיד לה פעם קרה לי בבית ספר שמורה האשימה מישהו במשהו שהוא לא עשה (חבר מהשכבה שלי) התעצבן עליה זרק עליה כיסא התחיל לקלל אותה והרביץ לה.חח לעניין: תתעלם היא מנסה להוציא עצבים מך כדי להאשים אותך על משהו שבאמת עשית (חבר שלך) למרות שהוא לא עשה כלום, תאמין לי זה ככה יש כאלה רעות מה לעשות. |
ציטוט:
יש לזה איזושהי מקבילה שהיא פלילית, אבל במקרה הזה, אין לה קייס למיטב תפיסתי. זה רק לגבי עניין הדיבה. לגבי "לשים רגל למישהו", אם הוא נפל ונפגע (או אף מת) מדובר בתביעה אדירה על נזקים מצד הנפגע, מצד חברת הביטוח שביטחה את הנפגע שתרצה להחזיר את הכסף מהפוגע, עבירה פלילית ועוד. אם הוא לא נפגע, זה אולי אסור, אבל אין אפשרות לעשות יותר מדי בנידון. |
ציטוט:
|
איזה עצוב
|
מורה שלא יודעת מושגים, אך עדיין משתמשת בהם.
עצוב. ציטוט:
|
בונא זה לא מעניין,בכול בית ספר יש חרא של מורה ולא עושים אם זה כלום!!!
ועכשיו ילד נפגע מזה צריך להוציא על זה הודעה??מה ניסגר? הספאם חוגג!... ציטוט:
|
כולה שם רגל ואתם כבר בפורום פה : "הוצאת דיבה" , "בית משפט השלום","תשב בכלא"
אל תדאג ותגיד לחבר שלך לישון בשקט.. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, לוקח אוויר , חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אם התלמיד ששמו לו רגל לא יגיש תלונה לא יעשו לכם כלום, וגם מה זה השאלה ה------- הזאת? איזה אשכול מבוזבז. |
לא יודע אם לצחוק או לבכות
|
יום אחד אכלתי לי ארטיק ונזלה טיפה של שוקולד על המדרכה עברה ניידת ועצרה אותי
|
ציטוט:
כמה יום בכלא? זה משהו כמו 3 שנים לא? |
בלי להעליב , אתה דפוק או מה?
יש לי הרגשה שהעונש הזה של המורה הוא לנקות לה ת'בית 20 יום רצוף :X אין לה על מה להגיש תלונה , תגיד לחבר שלך שלא יעשה כלום ויגיד לה שהוא לא מתכוון לעשות כלום , ללכת למשטרה ולדווח על סחיטה זה סתם לשחק אש באש. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני לא אשכח בחיים פעם הלכתי עם חבר והוא הפליץ בשבת (זה מוקצה) אז עצרו אותו
LOL אלעד עבדתי קשה בשביל החנינה ! :P |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ