![]() |
ביקורת גרועה כל Exterme-serv.co.il
שלום לכולם,
רציתי להעביר לכם ביקורת רעה וחמורה על אקסטרים סרב אבל חשוב לי לפני כן שתדעו שבהתחלה איני רציתי להעביר ביקורת רעה אלא ביקורת מתקנת אבל כנראה שליאור הוא כל כך חובבן וכול כך לא מנוסה וכל כך חסר מצפון שכנראה זה לא יקרה. הסיפור: לפני כחצי שנה שעוד הייתי מתחיל בשוק ההוסטינג לא ידעתי כלום כלום, פניתי לליאור במטרה לקנות אחסון לאחר שסגרנו על חבילה ושילמתי לו נפתח האתר חשוב שתדעו שליאור לא החתים אותי ולא שלח לי בכלל את תנאי השימוש של החברה (תזכרו תמשפט הזה הוא יחזרו בהמשך). בחודש הראשון היה איזה שתי נפילות וזה אבל הבלגתי כל הזמן תירוץ אחר הוא הביא לי כל כך הרבה תירוצים שאני כבר לא זוכר תראשונים. אבל מה שהציל אותו היה אוהד שתמך בכל הלקוחות ותיקן אינסוף בעיות. עבר חודש חודשיים שגם בהם היו נפילות פה ושם וגם קיבלתי פיצויים מליאור כמה פעמים העלאת גודל חבילה והארכת זמן (חשוב לציין שליאור לא טרח מרצונו לפצות אלא אני ביקשתי פיצוי). וכרגיל כל הזמן היו נפילות אפצ'י פה ושם והוא תמיד אמר לי "אני לא מבין למה זה נופל כל הזמן" בטח אתה לא מבין כי אדם חובבן שאין לו ניסיון לא יכול אף פעם להבין ותתשובות האלו לא אומרים ללקוחות אף פעם אין דבר כזה לא מבין או לא יודע. בקיצור החודש הזה היה הכי איום השרת עבד אולי שבועיים מכל החודש הזה כל הזמן נפילות קריסות בעיות באימיל ומה לא עד שליאור פירמט, וכשליאור יותר נכון אבי פירמט התחילו הבעיות שהאימיל לא עובד פתאום כל נפח האכסון שלי מפוצץ ואין מקום לעלות וזה ממש לא נכון לפני הפירמוט היה לי מלא מקום פנוי, וההבטחות של ליאור "עד 12 השרת יחזור" והשרת חזר רק ב4 ואינספור הבטחות דומות ותנסו להכנס לננעליים שלי יש לי אתר שחייב להיות באפ טיים גבוה ולליאור זה לא מעניין מבחינתו אם השרת נפל יום אז נקבל יום פצוי וזהו עד שאני מסביר לו שיום זה כלום והכל הוא מעלה ואני חייב לציין ששוב הפיצוי לא בא מרצונו של ליאור אלא מבקשות בלי פוסקות שלי. דבר נוסף שהכי הכי הכי מעצבן אותי ואין מצב שזה צירוף מקרים כל פעם אבל כל פעם שיש נפילה הפלאפון שלו מנותק עזובו תירוצים כל פעם מנותק והפלא ופלא איך שהשרת עולה הפלאפון שלו נפתח ממש קסם וכרגיל כל פעם תירוץ אחר ואם הייתם יודעים כמה כסף הלך לי רק להתקשר אליו אתם לא תאמינו שעל זה בטוח שלא נקבל פיצוי או החזר כספי. ולסיכום חבר'ה תקשיבו לי והפעם אני לא יאיר ולא מישהו אחר שמתקיף אותו בגלל ריב בעבר (אין לי שום דבר נגד יאיר תאכלס הוא צודק) הפעם אני לקוח שהיה אצלו חצי שנה כמעט אל תעשו תטעות שאני עשיתי אל תעברו לחברה הזאת המחירים זולים אבל אתם מקבלים גם איכות ותמיכה דומה למחירים ומי שלא הבין שואפת לאפס! אולי יש לו שרת חזק אבל נופל אינספור פעמים ועם המון בעיות אני ממש אומר לך בכנות. אם אתם עוברים או קונים ממנו תדעו שהנשמה שלכם תצא ולא תרצו כבר לקנות דברים באינטרנט בגללו בן אדם חסר מצפון שהוא חושב שהוא צודק בדברים האלו בזמן שהוא עושה מלא טעויות וממש אין לו מושג בלתחזק או בדברים בסיסים אפילו. נאי ממליץ לך בחום להוסיף עוד 20 שקל ולקנות בחברה איכותית ומקצועית להבדיל מאקסטרים סרב שעובדת ללא חוזים ללא כלום עבודה לא מקצועית וללא הוכחות מוצקות על קניה וכדומה. זהו לבנתיים אני מצטער שקיצרתי פה ושם פשוט יש לי כל כך הרבה אבל אני לא רוצה לעייף אותכם בלקרוא אני מקווה שתאמינו לי כי אין לי אינטרס לשקר אני פשוט לא רוצה שתעשו את הטעות שאני עשיתי ולהתקרב ל"חברה" הזאת. אשמח לקבל תגובות מה אתם חושבים ומיאיר תגיב משהו חכם וכנה שלא יראו שאתה שוב עוקץ:) ככה יאמינו לך יותר תאמין לי כי תאכלס אתה לא משקר במילה אחת שלך פשוט אנשים לוקחים את זה בצחוק כי אתה תמיד ציני אבל אתה כל כך צודק ואני מצטער על הפעמים שאמרתי שאתה משקר ליאור יכול להתבייש לעצמו על כל הריכולים עלייך וכו' והדבר הכי חשוב שרציתי להגיד לכם, בזכות ליאור Loading נסגר בעוד כשבועים- שבוע אני פתחתי את האתר לפני חצי שנה במטרה לפתח את השירות הישראלי ולגרום לאנשים לעלות ולהרגיש שהקבצים נשמרים במקום אנמין ללא נפילות אבל בזכות ליאור לא השגתי את המטרה הזאת ולכן אני לא מעוניין עוד להמשיך בשירות שאיבד את האידואולגיה שלו, מצטער לכל גולשי Loading ממש סליחה מכל הלב אני מאסתי את ליאור ובזכותו ירד לי החשק בלהשקיע ולפתח את האתר תודה רבה ליאור יצאת גדול:mad: |
חבל מאוד במיוחד על החלק האחרון,יש מלא חברות טובות אבל איך שאתה רוצה.
אם אתה מוכר את האתר שלח לי הודעה. |
אחי לא מעניין אותי כלום רק אל תסגור את האתר בבקשה....
אתה צודק אומנם בהכל אבל אל תסגור את LOADING זה השירות הטוב ביותר שהיה... אני מקווה שזה ישאר דולק |
אל תסגור בגללו..
פשוט תעבור ל basicnetwork |
ידוע שזה ככה
אני במקום ליאור סוגר את החברה. באמת זה כבר פדיחה בשבילו להכנס להוסטס |
כאחד שמדבר עם טל כל יום בערך, ושומע ממנו איך השרת מתנהל אין לי שום דבר להגיד חוץ ממזל טוב. מזל טוב שאתה עוזב אותו, אני יודע לאן אתה עובר עכשיו, ואני מקווה שתצא משם רק שמח!
מה שכן אפשר להגיד, בהתחלה טל היה בטוח הוא נופל על משהו טוב, אחרי זה הוא גילה שהוא פשוט נופל, בין הכיסאות כמובן. |
באמת חבל שאתה סוגר את לאודינג...תנסה למצוא חברה אחרת אם אתה לא מרוצה אבל למה לסגור??
|
אני לא מאמין,
אתה ממהר תמיד לרשום הודעות, בכל אופן לא נוכל להביע צד בעניין לפני שליאור יגיב. |
ציטוט:
Basicnetwork בהחלט יספקו לו את מה שהוא צריך אבל, זה עולה הרבה כסף. ולא שאני אומר שBasicnetwork יקרים, אלא שבשביל זה הוא יצטרך לשלם עוד הרבה, והשאלה אם יש לו... ומאוד מצער אותי שככה זה נגמר. |
חבל מאוד
|
חבר'ה אני מבין שלהרבה פה לאודינג חשוב ושירות נוח להעלות וקיבלתי כמה הצעות
על מנת שישאר ברשת בכל מקרה כמו שאמרתי בזכות ליאור אין לי כבר כוח להשקיע באתר כי כמה שאני משקיע ואני משקיע ביום בהיר אחד השרת נופל ומאבד כמות מסויימת של כניסות במידה והשירות ישאר הוא לא יהיה תחת ניהולי טל. |
חבל מאוד.
|
הי'ה לי מקרה דומה... וזה פשוט מאכזב לא מקווה את זה לאף אחד...
אבל בכל מקרה לדעתי אל תסגור, להפך תגדיל אותו ותראה לו שגם בלי השרתים שלו אתה יכול. למרות שאני לא יודע מה הסיפור של ליאור ולא הי'יתי רוצה להיות מעורב לטובת אף אחד. |
לכבוד טל , Loading.co.il .
אתה יודע מה אני מוצא בך ? אדם צבוע שאין לו דעה אמיתית ומחליף עורו כמו נמר שמחליף חברבורותיו . מצד אחד אתה בא אליי ואומר לי במסנג'ר ובאיי סי קיו , אתה אדם טוב עושה מאמצים וכו' , אתה מעיר הערות נכונות ואומר כי לא תפרסם ביקורת רעה . אוקיי , אז עשיתי הכול בשביל הלקוחות , לקחתי , פירמטתי את השרת (למרות שזה ארך יותר מדי זמן) , פיציתי אותך כלקוח והבטחתי לכל הלקוחות כי השרת מעכשיו יעבוד באפטיים של 99 אחוז ללא בעיות . למשך כל תקופת שהייתך בחברה , אף פעם לא מצאת משהו טוב להגיד על השרת או על השירות ותמיד באת אליי בתלונות , גם כשניסיתי לעזור הכי טוב שאני יכול . תיחזוק ? אני לא מבין בזה , מה לעשות , אני לא מומחה . את העבודה אני משאיר למומחים והם קובעים כמה זמן לוקח לטפל בה ומהי הבעיה בפירוט . אך כנראה שלך זה אף פעם לא מספיק . שוב הסבר שלי , שום מענה שלי , שום תשובה שלי לא עניינית בשבילך . כשהיו בעיות בשרת , תמיד לקחתי זאת על אחריותי ולא האשמתי אף אחד בנפילות שלי . אם היה צריך להאשים ואם באמת הייתי חסר אונים מלעשות משהו , הייתי מסביר זאת ללקוח . תמיד אבל תמיד לקחתי אחריות למעשיי בכל הנוגע אלייך וללקוחות האחרים וכשהיו נפילות דאגתי לשים לזה סוף , לפרמט ולדאוג ליציבות . מתחזק יש לי וזה לא רק אבי , מה לעשות שלא כל אחד יכול לפתור כל פיפס קטן ב 5 דקות מרגע הדיווח . הביקורת הזו נכתבה מעצבים כיון שלא חזרתי אלייך בזמן היום . לא חזרתי בזמן ? אני בן אדם . מותר לי לתקן את מכשיר הטלפון שלי כדי שאוכל לשרת אותך לאחר מכן . הביקורת "הרעה" הזו לא אובייקטיבית מבחינתי כיון שאני יודע שנתתי לך את כל כולי גם בשירות וגם באמינות , אם הייתי רוצה לרמות אותך או לדאוג שהאתר שלך לא יהיה פעיל הייתי בורח ונעלם לך ולא הייתי עונה בכלל , תסכים איתי על זה . בכל מקרה אתה מציג אותי ותמיד הצגת אותי באור שלילי , אתה מצפה ממני שאעשה בשבילך הכול ב 5-10 דקות על כל בעיה . זה לא פועל ככה . הא ועוד דבר , אל תאשים אותי בסגירת האתר שלך , אני לא אשם לגבי ההחלטות שלך שאתה עשית בעצמך . האתר שלך למעלה , המסדים למעלה (כמו באותו לילה של הפירמוט שבדקתי למענך 10 פעמים שהמסדים גובו כמו שצריך ושלא יהיו פשלות , גם את זה אתה לא מזכיר .) אין לך שום סיבה להאשים אותי בסגירת האתר שלך או איבוד מוטיבציה שלך , זה עניין שלך בלבד ! שיהיה לך המשך שבוע נעים , ליאור . |
ציטוט:
אני כותב מעצבים? ממש לא אני כותב כי הובטח שיהיה אפ טיים וזמינות ולאחר הפירמוט יש עוד יותר בעיות המייל לא עובד והקבצים שבשרת לא עולים למרות שביקשתי ממך לבדוק מאתמול ולא החזרת לי תשובה וזה שלא ענית לי אני ממש לא עצבני אני יודע שאתה פושט מתחמק וזהו ואל תשקר לפחות כל פעם אבל כל פעם שהאתר שלי לא עבד והתקשרתי לא ענית לי אז אל תבלבל במוח אני אמרתי לך שאני לא יגיב עלייך דברים רעים אבל היום כל היום חשבתי על זה ואמרתי שכמה שאתה בחור טוב ומנסה לעזור החברה שלך לא טובה והשירות מבחינתי לא טוב ולכן הביקורת אני ממש לא עצבני והנה חברים יקרים אתה רואים דוגמא חייה לתשובות בלי קשר ותשובות מתחמקות ושוב אתם רואים כמה הוא חיי בבועה משלו "אתה כותב את הביקורת מעצבים" אי אי אי אני כבר לא כועס עלייך אני מרחם עלייך שאלוהים רק יתן לך ברכהו יעזור לך כמה שאתה עיוור למציאות והאתר שלי נסגר בגללך כן כן ליאור בגללך חוסר המוטיבציה נגרמה בגללך בגלל הנפילות הבלתי פוסקות בגלל כל התקלות שיש בשרת ובמייל אך ורק בגלל זה |
טל, הוכחת את טיפשותך ואת הסיבה האמיתי שבאת להגיב כאן .
|
ציטוט:
ואם אתה מתכוון בכך שבאתי לפה בגלל שאני עצבני אז לא אני עד אתמול שלשום התכוונתי לפתוח ביקורת אבל בונה כי חשבתי שבאמת ליאור יתקן את המצב אבל כשראיתי שלא עוזר ועדיין מתיחסים אלייך כמו אל זבל החלטתי לתת ביקורת גרועה ושתמנע מאנשים לעשות תטעות שלי בעתיד ולא מתוך רוע אלא מתוך כוונה להרחיק ולא בשביל סתם להשמיץ כי אלו דברים שאסור שיקרו ואם הם קורים חייבים להזהיר אנשים ואם אתה עדיין חושב שהוכחתי את טיפשותי אני מציע לך לחשוב שנית |
ציטוט:
אבל אל תמכור לי את האתר :) |
טל אם אפשר תצור איתי קשר בבקשה!
|
באמת חבל שזה המצב.
כבר לא כזה בטוחים לעלות יותר קבצים לאכסון חינמי בארץ...הוא נסגר מהר מדי.. |
מה חשבתה?
כשאין לך ידע בישביל לעבוד ולהחזיק עסק ועוד עסק כזה אין טעם לעבוד עם בן אדם כזה סתכל אני בטוח שהאתר שלך זה העסק שלך אם האתר שלך לא עובד ואתה מפסיד לקוחות וכסף אתה יכול לתבוע אותו בבית המשפט בלי שום בעיה כי הוא פשוט סגר לך את העסק |
חחח סמי הוא לא יכול לעשות כלום גם כי הוא אמר שאין חוזה וגם כי הוא רוצה לסגור ת "עסק" למרות שאין לו ממנו כסף =\
|
ציטוט:
אתמול אתה בעצמך אמרת שזה מעלה לך קבצים ל FTP , זאת אחרי שאב יאמר לי שהוא סידר את הבעיה . אבי עושה כמיטב יכולתו לעזור לי וללקוחות והיו לי הרבה פניות אתמול בנוגע לבעיות ה DNS בעיקר ולבעיה הטכנית שלך . בכל אופן טל , אני לא צריך את הרחמים שלך ואתה יכול לרחם עליי עד מחר . אני אמרתי מה שיש לי להגיד . מבחינתי האיחסון שלך למעלה עד הזמן שקבענו ומחובתי לדאוג שהכול יהיה כשורה . אני עיוור למציאות ? אני דווקא רואה טוב מאוד .. ואני רואה שאתה פשוט רק מחפש את הרע בכל העניין ואף פעם לא מנסה לראות כמה שבאמת ניסיתי לעזור ולתמוך וכמה שבאמת רצתי ועשיתי בשבילך . מה לעשות , לפעמים זה פשוט לא מספיק לאף אחד .. לפחות יש את SPOOKY , שהגיש עליי פה ביקורת לעניין ולא ביקורת של נקמה . הוא הגיש עליי ביקורת שקיבלתי אותה מכל הלב ובשיא הרצינות ואני לא מרפה ממנו עד שהאתר שלו יעבוד בכל הספקיות בעידכון ה DNS . התחלתי לעשות בשבילו שיחות לספקיות , להתווכח עם טכנאים ועוד הרבה דברים שאתה לא תדע . חבל שאתה לא מעריך שום דבר שעושים למענך וששום דבר אף פעם לא מספיק לך . אני לא צריך להוכיח לאף אחד פה , כמה שניסיתי לעזור ולתמוך . שיהיה לך המון בהצלחה עם LOADING . זה שהלכה לך המוטיבציה זו לא ממש אשמתי , למרות שאתה ממשיך להאשים אותי .. מוטיבציה טמונה באדם ולא תלויה באף מנהל חברת אחסון בעולם הזה . חבל שהמחשבה שלך כזו .. |
אני לא מבין ליאור
אתה מנהל כאן עסק ולא מתנדב אתה מקבל כסף מזה ניסתי לעזור נו באמת אתה מחויב לעזור אתה מחויב לפתור בעיות אתה לא צריך לנסות אתה צריך לפתור בשביל זה משלמים לך כסף |
ציטוט:
או לחלופין ללקוח של לקוח של לקוח שלך... ואם כן, למה כל הטלפונים אינם מופנים אלייך ישירות או לתומכי החברה שלך? [לא קראתי את האשכול, ולא אף אחת מהתגובות, במקרה נכנסתי להודעה האחרונה שהיתה שלך, וכמדומני אתה בעל ארון, והשאלה הזו מאוד חשובה בעיניי]. |
ציטוט:
אבל גלעד בן אדם ענק, כשיש לו זמן פנווי הוא מנסה לעזור אפילו בדברים שהוא לא חייב... בעיקרון זה מה שבעל ארון אמור לספק... |
חבל מאוד דפקא אתר מאוד מצליח
אז תקישב על תסגור זה היה אתרר שמאוד מוכרר צור איתי קשר כמה שיותר מהר אבל כמה שיותר מהר אחיי וחבל מאודד מאוד חבל !! |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם עם לייזר טק ... דרך אגב ליאור כמה פעמים ראיתי פה בפורום , הפלאפון שלך נכנס הרבה לתיקון אה ? דרך אגב אל תסגור את האתר תיצור איתי קשר ... רשמתי לך בפרטי ... |
ציטוט:
אתה מאשים כל הזמן אנשים אחרים ואומר שאתה לא יודע איך לעשות את זה ואיך לפתור את זה... אני מציע שתפרוש. |
ציטוט:
וחשוב שתבינו השרת לא חזר בכלל השרת לא עובד וגם האימיל לא עובד אז ליאור אל תמכור לי תירוצים זה כבר יום שלישי מאז שביקשתי ממך והבעיה לא תוקנה אז אתה אומר שאני מבקש שתתקן בשעה וחצי אתה אומר אי אפשר לתקן כל דבר בשעה וחצי אבל בשלוש ימים כן אפשר! |
ציטוט:
|
מי מבטיח 0 תקלות ? יש כאן חברה כזאת ??? אפילו 012 לא מבטיחים 0 תקלות, אז איך יכול משהו להבטיח את זה?
חברה נמדדת באיך שהיא מטפלת בתקלות, ולא בזה שיש לה תקלה... הייתה לי פעם הפסקת חשמל 8 שעות בנטוויזן, היה שבוע בברק שרק לקוחות ברק הגיעו לאתרים, ב 012 נפל ה - gateway.. לא חסרים סיפורים.. השאלה מה עושים. כל מי שיעבור על האשכול, יבחין שאכן, נעשים \נעשו דברים על מנת לתקן את המצב במהירות האפשרית. אפשר היה אחרת ?? אולי.. אבל מכאן לרמת התגובות יש מרחק רב. כן, אקסטרים התקינה מחדש את המחשב (לא בשביל הכיף שלהם), וכן קיימת בעיית קאשינג בשרתי די אן אס בארץ, אבל האשכול הזה בכלל לא מוצדק.. איל שרתים. |
ציטוט:
אני נותן את דעתי למשך כל החצי שנה ולא רק על התקופה של הפירמוט ואתה צודק חברת נמדדת על הטיפול והתחזוק שלה ועל זה הביקורת אני לא רואה כן שביקשתי מאה אחוז אפטיים אבל שבועים-שבוע ללא נפילה וללא תקלה חייב להיות בחברה תיקנה וזה המינימום לדעתי כי יש חברות עם 30-40-50 ועוד ועוד יותר אפ טיים אבל זה לא ביקשתי. וגם כשיש נפילה ביקשתי שתסודר יותר מהר ולא שליאור רק יעביר תהודעה וזהו הוא עשה תעבודה שלו ממש לא ככה וגם כשאני אומר לו שיודיע לי במידה ותוקן הוא לא מודיע ולא אחראי בקיצור הוא עדיין לא מפנים את הדבר הזה שלא כל האתרים שאצלו הם חובבנים או אתרים של ילדים קטנים שאם יפול יום יומיים שבוע זה לא נורא ובגלל זה היחס והתגובות שלו על נפילות וכדומה |
ציטוט:
אני לא מכיר אותך אישית, ואני גם לא פונה אלייך אישית, (וגם המחשב הזה של ליאור לא נמצא אצלי בארון), סתם מחאה של מישהו שמיסתכל מהצד. בכל זאת אתה לא הראשון שנמאס לו לתחזק אתר (כי הוא לא מביא כסף), ושילמת לליאור כסף (למרות שאתה טוען שלא הרבה), אז אתה מוציא את העצבים על האתר שלך, על ליאור... בא לך לסגור תסגור... אבל למה ככה?? (אולי בגלל שלפרסם שנכשלתי עם הרעיון, או שהרעיון שלי לא שווה, ובגלל זה אני סוגר[ולא ראיתי את האתר שלך עדיין אפילו, בלי קשר] מצריך יותר בגרות?) אין לך זמן לזה, מבחנים, בלה בלה, מכירים את כל הסיפורים. אף אחד לא יאמין לך שסגרת אתר אינטרנט בגלל האיחסון של האתר, כמו שציינת ואתה יודע יש המון חברות.. הקישור בין השירות של ליאור, לסגירת האתר חצוף. איל שרתים |
ציטוט:
חבל שאתה מדבר בלי שאתה יודע האתר שלי היה שירות העלאת קבצים חוץ מעדכון או שיכלול פעם ב...לא היה מצריך תחזוק בכלל והאתר מצליח וגם עכשיו שלא עובד עדיין מצליח אני לא רוצה לסגור אבל האכזבה מליאור שיתקן כל הזמן תשרת שנופל ויש בעיות כבר הגיעה לי עד הראש ולא יכולתי יותר טלפונים הודעות והכל...אז אמרתי שאני אסגור תאתר ואני בטוח שגם לך יש שברונות כאלו שממש ממש מאכזבים אותך ונמאס לך אז אתה אומר והיום שראיתי כמה חשוב לאנשים חשבתי שנית ואמרת שבשביל שירות מגעיל כמו שקיבלתי והכל אני לא יפסיק את השירות ועוד שלוש ימים עד שבוע השירות יחזור...ומבחנים לימודים וכל זה עברתי את זה אני לומד עד 12-11 ככה שזה ממש לא הבעיה ואני ממש כועס שאתה בתור בן אדם גדול ונבון לא ביררת לפני מה היה האתר שלי ומה הוא שימש והאם הוא היה מצליח וסתם רשמת אני מבין שיש לך קשרי עבודה עם ליאור בנוגע לשרתי משחק או שהיה ויש בינכם קשר טוב אבל זה לא סיבה שתבוא פה ותזרוק האשמות ללא כל בסיס |
האתר עובד:o
|
ציטוט:
לי לא, וזה לא עדכון DNS כי לפני יום יומיים האתר כן עבד לי זתומרת שזה כבר התעדכן אבל עזוב תשרת שעובד יש עוד בעיות שאני ביקשתי מליאור שיתקן וכבר שלוש ימים אני מחכה אבל ליאור יש לו זמן כנראה |
ציטוט:
אני באמת לא מכיר את האתר, ואין לזה שום קשר לדיון(יש מקומות אחרים לפרסם סגירה של אתר אינטרנט, או לדון בו), אתה בחרת לעשות את זה ככה. אני לא מכיר את השרת הזה של ליאור, ונכון ליאור משכיר ממני שרת נוסף, אבל אין כל קשר.. אני רק התייחסתי למה שכתבת, שגרם לאנשים אחרים להמשיך ולהאשים את אקסטרים סרב, והפעם אני כן מצוטט: " והדבר הכי חשוב שרציתי להגיד לכם, בזכות ליאור Loading נסגר בעוד כשבועים- שבוע אני פתחתי את האתר לפני חצי שנה במטרה לפתח את השירות הישראלי ולגרום לאנשים לעלות ולהרגיש שהקבצים נשמרים במקום אנמין ללא נפילות אבל בזכות ליאור לא השגתי את המטרה הזאת ולכן אני לא מעוניין עוד להמשיך בשירות שאיבד את האידואולגיה שלו, מצטער לכל גולשי Loading ממש סליחה מכל הלב אני מאסתי את ליאור ובזכותו ירד לי החשק בלהשקיע ולפתח את האתר תודה רבה ליאור יצאת גדול " איך אפשר להבין את זה ??(שים לב 4 פעמים ליאור בהודעת סגירת האתר, אתה לא מזכיר את שמך (פותח האתר) אפילו פעם אחת)), שאתה סוגר את האתר בגלל ליאור לא<?? אולי באמת בגלל גילי המופלג אני לא מכיר את הסלנג החדש, אבל זה מה שאני הבנתי. ולזה התייחסתי, טוב שלא כתבת שאתה יורד מהארץ או חס וחלילה מתאבד בגלל ליאור. איל שרתים. |
ציטוט:
עזוב אחי אני מבין אותך ליאור לקוח שלך ואתה רוצה לבוא לעזור לו אני מבין את זה אבל אם זה ככה אל תגיב בכלל כי בנושא הזה אתה לא אובייקטיבי ואני צריך לנחש שהוא לקוח שלך? למה לא אמרת מהתחלה זה לא יפה להסתיר דברים כאלו כי אנשים בסוף חושבים שאתה מדבר כבן אדם אובייקטיבי וזה לא ככה במקרה הזה. ליאור הביא אותי על סף קריסה אחרי שהשקעתי באתר המון כסף והמון זמן וזיעה ובגלל הניפלות שלו לא השגתי את המטרה שרציתי להשיג ורק בגללו ובגלל כל הטלפונים וההודעות כבר נמאס לי ורציתי לסגור אז את מי אתה רוצה שאני יאשים ? אותי? אני השקעתי כמה שאני יכול אבל אז אנשים טובים וחברים אמיתים שיכנעו אותי שעדיף לעבור חברה ולא להפיל את האתר הזה בגלל חוסר מקצועיות וידע מצד אדם אחד וזה הסיבה שלאודינג יחזור בקרוב מאוד כי הבנתי שאני לא ישבר בגלל מנהל לא מקצועי אם זה מה שרצית לשמוע, תהנה. טל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ