![]() |
איזה מערכת כדאי לי לבנות?
אני רוצה להתקדם יותר בphp,איזה מערכת כדאי לי לבנות כדי להשתפשף?
|
תבנה מערכת צ'ט
|
ציטוט:
|
אתה מוזמן לבנות כל מערכת שתרצה, החל ממערכת ד"שים עד חנות מקוונת, יש כ"כ הרבה, תחפש משהו מקורי, ומשהו שהרבה ירצו להשתמש, וגם משהו שיאתגר אותך, ויגרום לך לרצות להתקדם, וללמוד דברים חדשים.
|
מערכת כתבות? כלומר מאמרים כמו שיש בניוק?
IAD, בשביל חנות צריך לדעת אבטחת אתרים לא..? |
ציטוט:
|
מערכת כתבות זה קל מאוד (חוץ מהתגובות לכל מאמר שאת זה איני יודע)
|
ציטוט:
כולה עושים עוד טבלה של תגובות ולכל תגובה שנוספת כותבים את הקוד של הכתבה שעליה היא הוכנסה ואז בכל כתבה מכניסים את הכתבות שהID שלהם שווה לID של הכתבה.. יצא קצת לא מובן אבל זה פשוט מאוד : )) |
אחי אם אתה רצה לבנות משהו טוב אז מערכת ניהול לקוחות ממש מתקדמת עם הרבה אפשרויות או מערכת פורטל
|
ציטוט:
זה מאוד יעזור לי :) |
תבנה משהו לא חרוש, משהו שאתה מרגיש טוב כשאתה בונה אותו, משהו שנותן לך סיפוק גם בבנייה וגם בסיום.
העיקר שתבנה משהו שתואם את הרמה שלך. |
מערכת ניהול לקוחות יכול להיות נחמד..לא יודע כמה מתקדמת היא תהיה אבל מה שיהיה זה טוב.. :)
|
בעיה בהגדרת גבולות של טבלה (נשמע קל אך מאד בעייתי)
יש לי טבלה שמציגה נתונים ממסד נתונים...
אך למרות שקבעתי לה רוחב מסויים - אם המידע שאני שולף מהDB גדול מידי זה מרחיב לי את התא במקום לרדת שורה...ובדקתי מלא פעמים ואין לי מושג למה זה קורא. עזרה / רעיון יתקבל בברכה תודה מראש |
תבנה מערכת שתמציא רעיונות למערכות אחרות :qqb003:
|
אני ישמח מאוד אם תכין לי מערכת דשים, אבל אם אתה רוצה לאתגר את עצמך קצט אז תעשה אפשרות לפאנל ניהול שיהיה אפשר לערוך את המערכת דרכה ושיהיה אפשר לתת באנים דרך IP ודרך קוקיז
|
תבנה מערכת סטטיסטיקות לאתרים כמו שיש את אקסטרים משהו,דבר מאוד שימושי ואין עדיין משהו חינמי בעברית.
|
אלכס הייתי מכין בכיף...אם הייתי יודע איך.. :qqb006:
|
ציטוט:
|
ת לך על הרעיון של שוסטר
|
ציטוט:
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©