הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ביקורת אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=18)
-   -   [ביקורת] על העיצוב החדש של Homie World - שבקרוב שמו יהיה 2Up.Co.iL! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=3276)

Homie 26-10-05 17:06

[ביקורת] על העיצוב החדש של Homie World - שבקרוב שמו יהיה 2Up.Co.iL!

שלום לכל המשתמשים היקרים,

למי שזוכר את המערכת הקודמת עם העיצוב הקודם של Homie World מוזמן לצפות בחדש, שעוד מעט יהיה עם דומיין 2Up.Co.iL.

הכתובת לעיצוב הקודם: http://www.homieworld.net/uploader/direct

הכתובת לעיצוב החדש: http://www.homieworld.net/uploader/direct/ramsor219

בעיצוב החדש הכל כתוב על הדומיין 2Up.Co.iL בגלל שבעוד כמה ימים אנחנו עוברים דומיין;)

(סוף-סוף :P)

אז בכל מקרה, אשמח מאוד אם תגיבו על העיצוב החדש.

מעצב - אני (Homie)

מתכנת PHP - אני (Homie)

בברכה, אלי. מעצב Photoshop, מעצב פלאש מקצועי (Macromedia MX), מתכנת HTML, מתכנת PHP, מתרגם תוכנות, ומתכנת Javascript.

Linero 26-10-05 17:13

אתר נחמד אבל קצת יבש מדי כעיצוב לאתר העלאת תמונות.
התכנות שלו אבל מצוין... לא כמו הרבה אתרים שרואים פה..
חח אם תרצה אני בכיף מעצבת לך משו.

A1ex 26-10-05 17:40

אחלה פלאש :)
אתר נחמד.

loading 26-10-05 17:49

עיצוב חמוד מאוד
נלקח השראה גדולה בתוכן האתר
לוגו חינמי

בהצלחה

Ori 26-10-05 17:49

מזכיר לי את לואודינג.

מאוד.

loading 26-10-05 17:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ori
מזכיר לי את לואודינג.

מאוד.

לא רציתי להיות הראשון שיגיד שכל התינוקות פה לא יגידו שאני חושב תמיד שמעתיקים ממני אבל אם תעשו השוואה תראו שיש אמת בדבריו

Dvirs.Net 26-10-05 18:32

אחלה עיצוב.
לפי מה שאני זוכר הוא באמת דומה ל-loading רק הדומיין של loading לא עובד לי עכשיו
אז אי אפשר לראות ולאמת נתונים.

somebody 26-10-05 18:46

אהבתי את העיצב.
יותר נכון את הלוגו, ע"פ מה ששמעתי הוא חינמי אז מה עשית כאן?

ReutMalka 26-10-05 18:57

הכל דומה ללודינג...
כבר נמאס לשמוע את זה..

ונחמד העיצוב אבל הכל נראה אותו דבר...

TalGarty 26-10-05 19:05

מקווה מאוד מאוד שזה טקסט דוגמא..
הטקסט שבאתר הוא בדיוק אותו דבר כמו בראר.. אותו דבר רק שהמספרים שונים(אתה נותן מגה.. ראר נותן 25).

הלוגו גם חינמי כנראה..

התחלה מצוינת בקיצור.

Homie 26-10-05 20:13

רגע רגע, אני אבהיר פה כמה דברים.

הלוגו לא יכול להיות חינמי כי אני עשיתי אותו.

הטקסט לא נלקח ולא הועתק מ-Rar ומאתר Loading מה שכן, ראיתי איך שזה כתוב ב-Loading וב-Rar והחלטתי שזה מתאים, מצטער להגיד אבל אם אתה רואה צורת כתיבה שמתאימה, אסור לכתוב גם באתר שלך? אני חשוב שכן.

Loading? ושלי דומים? ממש אבל ממש לא.

Rar? כן, אולי קצת.

אבל תשימו לב שכל אתרי העלאת הקבצים דומים, הכפתור העלאה בצד ימין, והשאלות בצד שמאל. מה יש להעתיק. לפי דעתי זה בולשיט.

ושוב, העיצוב הוא שלי.

והלוגו שלי, אתמול עבדתי עליו. הלוגו באמת יפה, ו-Loading מה חינמי? מה אתה עושה בדיחה? אתמול עשיתי אותו? אני מעצב פלאש, ולא סתם מעצב, אני מתקדם. (בלי להשתחצן!).

יום נעים, ושמח לשמוע דעות ותגובות על המערכת :)

loading 26-10-05 20:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Homie
רגע רגע, אני אבהיר פה כמה דברים.

הלוגו לא יכול להיות חינמי כי אני עשיתי אותו.

הטקסט לא נלקח ולא הועתק מ-Rar ומאתר Loading מה שכן, ראיתי איך שזה כתוב ב-Loading וב-Rar והחלטתי שזה מתאים, מצטער להגיד אבל אם אתה רואה צורת כתיבה שמתאימה, אסור לכתוב גם באתר שלך? אני חשוב שכן.

Loading? ושלי דומים? ממש אבל ממש לא.

Rar? כן, אולי קצת.

אבל תשימו לב שכל אתרי העלאת הקבצים דומים, הכפתור העלאה בצד ימין, והשאלות בצד שמאל. מה יש להעתיק. לפי דעתי זה בולשיט.

ושוב, העיצוב הוא שלי.

והלוגו שלי, אתמול עבדתי עליו. הלוגו באמת יפה, ו-Loading מה חינמי? מה אתה עושה בדיחה? אתמול עשיתי אותו? אני מעצב פלאש, ולא סתם מעצב, אני מתקדם. (בלי להשתחצן!).

יום נעים, ושמח לשמוע דעות ותגובות על המערכת :)

חחח איך יכול להיות שזה דומה לראר ולי לא אם ראר זה בסגנון של האתר שלי?
והלוגו הסמל חינמי גם להם יש t.net תראה בעצמך

Joseph_slk 26-10-05 21:03

סלח לי, אבל הפעם זה עבר כל גבול!! אבל באמת, אני משקיע על העיצובים שלי ואנשים באים ולקוחים אותם, תגיד אתה לא מתבייש?! עיצוב שפירסמתי בפורום אחר אתה פשוט לוקח?! לא יאמן...
העיצוב שלי : www.coloreye.net\wd\picme.html
דומה לא?! ממש רואים כמה שהשירות שלך מקצועי, בושה וחרפה! נקווה שתוריד את זה ומהר..

loading 26-10-05 21:09

יש מצב שתעלה סקרים יוסי ? כי לא רואים

Joseph_slk 26-10-05 21:19

מה הכוונה סקרים?! ואם התכוונת לעלות לשירות אחר, בבקשה :
http://img437.imageshack.us/img437/3474/picme5xu.jpg

Homie 26-10-05 21:20

תראה, העיצוב שלי הוא בדיוק כמו שלך, אבל איך אני יכול לגנוב לך את העיצוב? סלח אבל יש תמונה סה"כ וגם היא מוקטנת.

אני אכן ראיתי את העיצוב שלך, והוא יפה, אבל רק התמונת רקע של התפריט שלי דומה לשלך, חוץ מזה? שום דבר.

זה שהצבעים של האתר שלי זה כחול ואדום כהה זה לא אומר כלום!

ובקשר ל Loading.co.il, אחי הסמל באמת לא שלי, מצאתי בגוגל וחשבתי שיתאים.

ואני לא יודע על איזה אתר אתה מדבר (t.net) זה רק תו אחד.

בכל מקרה, אני אשמח לראות על מה אתה מדבר.

loading 26-10-05 21:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Homie
תראה, העיצוב שלי הוא בדיוק כמו שלך, אבל איך אני יכול לגנוב לך את העיצוב? סלח אבל יש תמונה סה"כ וגם היא מוקטנת.

אני אכן ראיתי את העיצוב שלך, והוא יפה, אבל רק התמונת רקע של התפריט שלי דומה לשלך, חוץ מזה? שום דבר.

זה שהצבעים של האתר שלי זה כחול ואדום כהה זה לא אומר כלום!

ובקשר ל Loading.co.il, אחי הסמל באמת לא שלי, מצאתי בגוגל וחשבתי שיתאים.

ואני לא יודע על איזה אתר אתה מדבר (t.net) זה רק תו אחד.

בכל מקרה, אני אשמח לראות על מה אתה מדבר.

ממש דומה לעיצוב שאופיר הציג
והתכובת לאתר שבו יש לוגו כמו שלך
t.net
נראה לי שזה מצונזר
אז תעשה די הוסט נקודה נט

Joseph_slk 26-10-05 21:31

חח ממש בושה, זה נראה לך רק דומה?!
1. העיצוב אינו מוקטן, זה הגודל הראשוני שלו
2. חח זה הצבעים!? שים לב לבאר בתחתית, בדיוק אותו דבר!
על מה אתה מדבר בנאדם?! כאילו מה חשבת לעצבך שאתה רושם את התגובה..
אני מבקש ממך להוריד את העיצוב, ומהר.

help4u2 26-10-05 21:36

הלוגו פלאש מאוד מאוד יפה תפרגנון קצת במקום להתלונן .

guyguy 26-10-05 21:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Homie
שלום לכל המשתמשים היקרים,

בברכה, אלי. מעצב Photoshop, מעצב פלאש מקצועי (Macromedia MX), מתכנת HTML, מתכנת PHP, מתרגם תוכנות, ומתכנת Javascript.

להגדיר את עצמך כמעצב פוטושופ ומעצב פלאש מקצועי וכל מה שמסביב אתה יודע טוב מאוד. אבל הסמל בלוגו אינו שלך.

הסמל מופיע באתר של די-הוסט בתור הסמל שלהם, את כתובת האתר אי אפשר לשים פה כי המערכת מצנזרת אותה מסיבה לא ברורה.

בהצלחה

Homie 26-10-05 21:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי guyguy
להגדיר את עצמך כמעצב פוטושופ ומעצב פלאש מקצועי וכל מה שמסביב אתה יודע טוב מאוד. אבל הסמל בלוגו אינו שלך.

http://t.net/ .

בהצלחה

תראה, הסמל לא שייך להם? תחפש בגוגל ותמצא את התמונה הזאת גם, באתרים באנגלית זאת תמונה ציבורית ואין עליה זכויות לאף אחד..

וכמו שכתוב בציטוט שלך "אני מעצב, מתכנת ועוד הרבה". זה שלקחתי סמל לא אומר שאני לא מעצב ומתכנת. אני פותח בקרוב אתר עם העבודות שלי, ואז נדבר.

בכל מקרה, אין צורך לריב על זה, הרבה מכירים אותי ונהנים ומסתפקים בכל העבודה שהם רק קנו ממני.

ושוב! הסמל לא שייך לאף אחד, תיצור קשר עם החברה/אתר הזה שיש לו את הסמל ואתה תראה שזה לא שייך לו.

ותן ת'כתובת כי זה מצונזר

Joseph_slk 26-10-05 21:44

הסמל לא שלך, מה עם העיצוב, הוא שלך?! וכדי לך לענות לי..
אני לא מאיים אבל אני לא רוצה לפעול בשיטות אחרות ולא נעימות...

Homie 26-10-05 22:02

ColorEye, או בשימך יוסי.

תקשיב לי טוב, תרד מאיומים. קודם נדבר רגוע..

את העיצוב שלך ראיתי, ואין ספק שזה לא כמו, אלא בדיוק התפריט שיש לי. אוקיי אין ספק שזה ממש אבל ממש דומה, בזה אני מסכים איתך! ושאר האתר? כלום! שום דבר לא דומה לשלך.

ואני אגיד לך דבר אחד, העיצוב היה שלי, יהיה שלי ותמיד ישאר שלי. כי ביום חמישי שעבר אני עשיתי אותו בידיים שלי.

ועוד דבר, ראיתי את התפריט באתר אחר, בדיוק כמו שלי ו"שלך".

ות'אמת שראיתי אותו חשבתי שהוא יפה, אבל לא לקחתי אותו, עיצבתי אחד כזה משלי בפוטושופ, מצטער להגיד לך אבל לגנוב עיצוב של אתר שלם זה אסור בהחלט! אבל לא גניבה שאתה עושה Copy לפונטפיג' ואז הדבק. אני מדבר שאם אתה רואה עיצוב לדוגמא של חברת איחסון ואז אתה עושה (לא גונב!) עושה עיצוב בדיוק כזה בפוטושופ או בתוכנת עיצוב אחרת. וזה יוצא אותו דבר, לפי החוק זה אסור, וזה הפרת זכויות יוצרים. אבל אם לקחת 5% מהאתר, ולא גנבת. יצרת משלך. וחוץ מזה שאפילו לא ידעת שיש למשהו אחר את התפריט ויצא לכם דומא, אז ברור שזה לא גניבה, ובטוח לא הפרת זכויות יוצרים. אני אשמח מאוד אבל מאוד להמשיך לדון איתך על כך, כי באמת לא ידעתי על קיומו של התפריט שלך. בכל מקרה. אני בטוח שנגיע למצב שתבין שזה לא שייך לך. ויש לנו דומה..

מה שאני מאוד מסכים איתך זה שהעיצוב שלך הוא לאתר העלאת תמונות וגם שלי.

ובסוף התפריט יש כוכב להוספה למועדפים וסמל של בית להופיכת המערכת לאתר הבית.

ככה שאני מבין למה אתה חושב שגנבתי. אבל אחרי התגובה הזאת אני בטוח שתבין שאין פה שום העתקה.

שים לב שחוץ מהתפריט כל שאר העיצוב שונה.

מקווה שהבנת,

יום נעים, אלי.

Homie 26-10-05 22:10

הנה שיחה שלי עם מנהל החברה t למי שחושב שהסמל שלהם:

ggg20052005‎ (‏PM‎ ‏09:45)‏ :
שלום לך, שמי אלי. אני לא מעוניין בחבילת איחסון או משהו כזה, אני פשוט נמצא בוויכוח עם כמה אנשים, האם הסמל בלוגו שלכם הוא שייך לכם, או סמל שיש אותו באינטרנט, כי יש לי לוגו משלי ומצאתי את התמונה בגוגל ויש כאלה שאומרים שזה שייך לכם, הייתי מאוד שמח אם היית עונה לי. בברכה, אלי.
*-*-ShOkO BoY-*-*‎ (‏PM‎ ‏09:55)‏ :
לא הבנתי ממש
:-) *-*-ShOkO BoY-*-*‎ בסטטוס ‏User is currently away
You can leave him/her a message
ggg20052005‎ (‏PM‎ ‏09:55)‏ :
אממ..
*-*-ShOkO BoY-*-*‎ (‏PM‎ ‏09:55)‏ :
לוגו של מה?
ggg20052005‎ (‏PM‎ ‏09:55)‏ :
לחברת האיחסון שלך, t יש סמל כחול בצד שמאל..
ggg20052005‎ (‏PM‎ ‏09:56)‏ :
הסמל הוא ציבורי אבל יש כמה אנשים שחושבים שגנבתי לך אותו..
הייתי רוצה שתגיד לי שזה לא נכון, ואז אני אגיד לכמה משתמשים שחושבים אחרת..
*-*-ShOkO BoY-*-*‎ (‏PM‎ ‏09:56)‏ :
כעיקרון זה הסמל שלנו
כן, אבל אתם לא יצרתם אותו, הוא ציבורי ונמצא בעוד הרבה אתרים..
ggg20052005‎ (‏PM‎ ‏09:57)‏ :
רגע! שלא תחשוב שאני מנסה להגיד משהו נגד..
אני רק צריך את המשפט ממך שאחרים יראו אתה מנהל החברה אמרת שהסמל לא שייך לכם, כעיקרון הוא בשימוש שלכם, אבל אתם לא יצרתם אותו!
מבין?
ggg20052005‎ (‏PM‎ ‏09:58)‏ :
אני צריך את זה די מהר, אשמח על שיתוף הפעולה..
*-*-ShOkO BoY-*-*‎ (‏PM‎ ‏09:58)‏ :
לא יצרנו אבל הוא בשימוש והעיצוב הוכן עבורנו
ggg20052005‎ (‏PM‎ ‏09:58)‏ :
יופי, ענית על התשובה שלי, ומי הכין את העיצוב שלכם?
*-*-ShOkO BoY-*-*‎ (‏PM‎ ‏10:00)‏ :
אין לי מושג זה אני צריך לשאול אל המנהל השני..
ggg20052005‎ (‏PM‎ ‏10:01)‏ :
סבבה..
אדבר איתך ביום אחר..
תודה רבה והמשך יום נעים..

Shahar 26-10-05 22:19

מילים כמו חול, ואין מה לאכול .

loading 26-10-05 22:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Homie
ColorEye, או בשימך יוסי.

תקשיב לי טוב, תרד מאיומים. קודם נדבר רגוע..

את העיצוב שלך ראיתי, ואין ספק שזה לא כמו, אלא בדיוק התפריט שיש לי. אוקיי אין ספק שזה ממש אבל ממש דומה, בזה אני מסכים איתך! ושאר האתר? כלום! שום דבר לא דומה לשלך.

ואני אגיד לך דבר אחד, העיצוב היה שלי, יהיה שלי ותמיד ישאר שלי. כי ביום חמישי שעבר אני עשיתי אותו בידיים שלי.

ועוד דבר, ראיתי את התפריט באתר אחר, בדיוק כמו שלי ו"שלך".

ות'אמת שראיתי אותו חשבתי שהוא יפה, אבל לא לקחתי אותו, עיצבתי אחד כזה משלי בפוטושופ, מצטער להגיד לך אבל לגנוב עיצוב של אתר שלם זה אסור בהחלט! אבל לא גניבה שאתה עושה Copy לפונטפיג' ואז הדבק. אני מדבר שאם אתה רואה עיצוב לדוגמא של חברת איחסון ואז אתה עושה (לא גונב!) עושה עיצוב בדיוק כזה בפוטושופ או בתוכנת עיצוב אחרת. וזה יוצא אותו דבר, לפי החוק זה אסור, וזה הפרת זכויות יוצרים. אבל אם לקחת 5% מהאתר, ולא גנבת. יצרת משלך. וחוץ מזה שאפילו לא ידעת שיש למשהו אחר את התפריט ויצא לכם דומא, אז ברור שזה לא גניבה, ובטוח לא הפרת זכויות יוצרים. אני אשמח מאוד אבל מאוד להמשיך לדון איתך על כך, כי באמת לא ידעתי על קיומו של התפריט שלך. בכל מקרה. אני בטוח שנגיע למצב שתבין שזה לא שייך לך. ויש לנו דומה..

מה שאני מאוד מסכים איתך זה שהעיצוב שלך הוא לאתר העלאת תמונות וגם שלי.

ובסוף התפריט יש כוכב להוספה למועדפים וסמל של בית להופיכת המערכת לאתר הבית.

ככה שאני מבין למה אתה חושב שגנבתי. אבל אחרי התגובה הזאת אני בטוח שתבין שאין פה שום העתקה.

שים לב שחוץ מהתפריט כל שאר העיצוב שונה.

מקווה שהבנת,

יום נעים, אלי.

מה אתה חושב שאם לא עשית העתק הדבק ועשית את זה בפוטו זה פותר אותך מזה שזה גנוב רואים בברור שזה מעותק ואז מה אם הוספת 2 איקונים אז זה הופף את זה לשונה? אני חושב שכדאי לך לשבת ולעצב אחד חדש משלך ולא להתסכל אצל אחרים כי אתה אם אתה מסתכל אתה מעתיק ולא לוקח השראה...כל האתר שלך מובנה כך שלקחת מכל אתר ומכל עיצוב חלק וזה ממש לא מקצועי ולא מוסרי לכן הוא כועס ובצדק רב! ואם יש לך כבוד עצמי נאי באמת חושב שכדאי שתוריד

Joseph_slk 26-10-05 22:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Loading.co.il
מה אתה חושב שאם לא עשית העתק הדבק ועשית את זה בפוטו זה פותר אותך מזה שזה גנוב רואים בברור שזה מעותק ואז מה אם הוספת 2 איקונים אז זה הופף את זה לשונה? אני חושב שכדאי לך לשבת ולעצב אחד חדש משלך ולא להתסכל אצל אחרים כי אתה אם אתה מסתכל אתה מעתיק ולא לוקח השראה...כל האתר שלך מובנה כך שלקחת מכל אתר ומכל עיצוב חלק וזה ממש לא מקצועי ולא מוסרי לכן הוא כועס ובצדק רב! ואם יש לך כבוד עצמי נאי באמת חושב שכדאי שתוריד

....מילב במילה, אני לא ימשיך להתווכח איתך, אני ידבר יפה ורגוע:
העיצוב דומה מאד ואין אפילו במה להתווכח, אל תנסה להצדיק את עצמך, כי אתה פשוט יוצא ממש (סליחה על הביטוי) "מפגר", אם אתה מנסה לשכנע את עצמך אתה יכול להמשיך, אבל רואים את התוצאות בשטח, וזה מה שגם הגולשים רואים, אז באמת עשה כבוד עצמי אלייך, וגם כבוד אליי, ותוריד את העיצוב כמו שצריך בלי בעיות, כי בסוף אתה נפגע מכל העסק, ולא אנחנו. באמת חבל.
אם אתה פותח את השירות שלך בצורה כזאת, ובגישה כזאת..כדי שתחזור בך ומהר.
זה מה שיש לי להגיד.

sholaman 26-10-05 22:56

נחמד רק לא מתאים להעלאת קבצים =\
ויש באג בפלש שכשהעכבר על החלק עם הטקסט אז אין הנפשה

Ori 26-10-05 22:57

לפני שיוציאו לי פה סכינים (יש לי אלגריה :P)

האשכול נעול.

המריבות - בפרטי , באיסיקיו, במסנגר, בסקייפ , בגוגל טוק, בפלאפון , בבזק.

בהוסטס ? לא :]

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:48.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ